Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
Ben geceleri bu hissi yasiyorum normal de cok su aramam susarim diye cok su icesim geliyo ramazanda
Günaydın bayanlar haftaya eksiyle başlamak çok güzel
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım guzel eksi ile baslamissin tebrik ederim

İlk defa bir pazartesi eksi gelmek nasip oldu
Oooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptin
Yarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...
Günaydın kızlar cumaya göre eksi 150

Ama karnım ve göğsüm çok ağrıyor regl olacam
Masallah regliye rağmen - olman harika...

Oooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptin

Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...

Masallah regliye rağmen - olman harika...
60tim gerisini demem suprayyyzzz yapcam cuma günü

esimde diyo son kahvaltımızı yapalimm.. dedim yine yiyicez icecez merak etme .. havalar soguk ya susuzluktan cok endiselenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…