- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Günaydın canım ❤Günaydın güzel bir hafta olsun İnşaAllah
Kolay gelsin canımBugün biraz işlerim var yokum
Ben geceleri bu hissi yasiyorum normal de cok su aramam susarim diye cok su icesim geliyo ramazandaYarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
Günaydın canım guzel eksi ile baslamissin tebrik ederim
Gunaydin canım eksi ile baslaman cok guzelGünaydın kızlar cumaya göre eksi 150
Ama karnım ve göğsüm çok ağrıyor regl olacam
Selam canim sabit olmanda guzelSelam kızlar bn cuma ile aynıyım 56.9
Gunaydin canım hosgeldin nasilsinGünaydın kızlar
Ramazan geldi çattı biraz burda oynayayım da sonra pişman olmayayım
hani kilo bildireceksin kaçmaaaBugün biraz işlerim var yokum
günaydin hoşgeldin madam :)Günaydın kızlar
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın kızlar
Oooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptinİlk defa bir pazartesi eksi gelmek nasip oldu
Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...Yarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
Masallah regliye rağmen - olman harika...Günaydın kızlar cumaya göre eksi 150
Ama karnım ve göğsüm çok ağrıyor regl olacam
çok cok gecmiş olsun ... rabbim sifa versin insalllah kaptanımİyiyim kaptanım bi operasyon geçirdim sonra değerler düzelmeyince biraz hastanede yattım Yeni çıktım aslında bu haftalıkta dinlensem çok iyi olur
Şuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degilhani kilo bildireceksin kaçmaaa
çok geçmiş olsunŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
60tim gerisini demem suprayyyzzz yapcam cuma günüOooo hayirli olsun...kaçla açılış yaptin
Aynen yaa...tamamen psikolojik insanin gözünde büyüyor...ama orucken Allah yardim ediyo hic korktugun gibi olmuyo...
Masallah regliye rağmen - olman harika...
Cikinca mesaj at canım geçmiş olsunŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
esimde diyo son kahvaltımızı yapalimm.. dedim yine yiyicez icecez merak etme .. havalar soguk ya susuzluktan cok endiselenmiyorumYarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?