Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim cnm iyi gidiyordum ama iki gün zor geçti 1o gün sürüyormuş bişey kalmadı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayilir
Evet canım sakın pes etme yavruların var Rabbim tez zamanda sağlık nasıl etsin.
Gecmis olsun...ins sorunsuz atlatirsin...

Vayy vayyy sporsuz bu kilodaysam cuma yi siz düşünün yikip geccem ortalığı diyon
Yaaaa evet cuma bakicaz artık ben elimden geleni yapayım da bugün spor yaparım inşaallah
Canım bağışıklığı düşürme sakin az da olsa yapmaya çalış iyi olacaksın inşallah Allah'ın izniyle

Şuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Geçmiş olsun, inşallah sorunsuz geçer, atlatırsın.
Geldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Çook geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, biraz toparlanmanıza sevindim, çocuklar nasıl?

Ekmeğim 1.5 2 değil peynirden zaten çok yemiyorum hepsi az az 4 dilim patlıcan nasıl diyim hani patlıcanı közleriz sonra dilimleriz ya ince uzun o dilimlerden bi artısı olacağını düşünmüyorum açjkçası patlıcanın dilimler aslında ince kızartmayıda eşim çok güzel fırında yapar balığı elektrik kesintisi oldu geç de gelince mecbur onda yaptık canım

Günaydın bende sabitim tuvalete çıkamadım yine yürümedim ondan sanırım yürüyünce düzene giriyor hareketle
geçen cuma 63,0
pazartesi 63,0
az da yiyorum niye böyle oldu canım sıkılıyor
65 64 63 vermekte zorlandığım en direnç kilolar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…