Teşekkür ederim arkadaşımFitt_anne Merhaba sen yokken ben yeni katıldım. Geçmiş olsun. . Acil şifalar.
Allah razı olsun canimmÇok geçmiş olsun canm
hoşbuldum.Teşekkür ederim arkadaşımHoşgeldin aramıza Beraber çok güzel kilolar vrricez burda
Evet canım sakın pes etme yavruların var Rabbim tez zamanda sağlık nasıl etsin.Teşekkür ederim cnm iyi gidiyordum ama iki gün zor geçti1o gün sürüyormuş bişey kalmadı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayilir
Yaaaa evet cuma bakicaz artık ben elimden geleni yapayım daGecmis olsun...ins sorunsuz atlatirsin...
Vayy vayyy sporsuz bu kilodaysam cuma yi siz düşünün yikip geccem ortalığı diyon
Canım bağışıklığı düşürme sakin az da olsa yapmaya çalış iyi olacaksın inşallah Allah'ın izniyleCuma 79.5
Bugün 78.4
Fark 1.1
Hayatımda yasamadigim iştahsızlıgi yaşıyorum yemek ismi duymak görmek bile midemi ayağa kaldırıyor su bile içemiyorum ama zorluyorum..
Aman kızlar biz iştahlı olup dizginlemeye çalışalım iştahsızlık hic imrenilecek bişey degilmis
Gunaydin Sabit olmanda guzel canimGünaydın bende sabitim tuvalete çıkamadım yine yürümedim ondan sanırım yürüyünce düzene giriyor hareketle
geçen cuma 63,0
pazartesi 63,0
az da yiyorum niye böyle oldu canım sıkılıyor
Geçmiş olsun, inşallah sorunsuz geçer, atlatırsın.Şuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Çook geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, biraz toparlanmanıza sevindim, çocuklar nasıl?Geldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Çok çok geçmiş olsun insaAllah çabucak atlatırsınız canımGeldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Oooo sporlarin tartida etkisini gostermis...tebriklerKilo bildirimi yapıyorum tikkat tikkat
Cuma 62.2
Pazartesi 61.9
Ekmeğim 1.5 2 değil peynirden zaten çok yemiyorum hepsi az az 4 dilim patlıcan nasıl diyim hani patlıcanı közleriz sonra dilimleriz ya ince uzun o dilimlerden bi artısı olacağını düşünmüyorum açjkçası patlıcanın dilimler aslında ince kızartmayıda eşim çok güzel fırında yapar balığı elektrik kesintisi oldu geç de gelince mecbur onda yaptık canımGeçmiş olsun canım
2 dilim ekmegi yiyip peynirlerden kisman gerekiyor canim bence 4 dilim patlıcan da yemişsin üstüne birde cikolata fazla ara ogun yapabilirsin çiğ kuruyemisten. Aksam balık kızartma da olmamış maalesef
Canım sende salatayı daha fazla tüket şehriye ve bulgur karbona girdiği için salata yoğurt gibi seçenekler de var.
Günaydın canım
Gunaydin canım ❤Günaydınlar sevgili çiçeklerinve yıldızların kısçeleri
Eksin guzel tebrik ederim canımKilo bildirimi yapıyorum tikkat tikkat
Cuma 62.2
Pazartesi 61.9
65 64 63 vermekte zorlandığım en direnç kilolar olduGünaydın bende sabitim tuvalete çıkamadım yine yürümedim ondan sanırım yürüyünce düzene giriyor hareketle
geçen cuma 63,0
pazartesi 63,0
az da yiyorum niye böyle oldu canım sıkılıyor
Gunaydin canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım
bende öyleyim yıllaca o kilolarda olduğum için sanırım65 64 63 vermekte zorlandığım en direnç kilolar oldu
Sabit olman guzel canimBen 79.80 ile sabitim. Bence güzelçünkü hala regl olmadım. Olunca veriyorum.
Guzel eksi tebrik ederim canım
Allah razı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?