Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de bayramda 9 gün tatil olup, tam kapanma olacağını duydum, ama ramazanda olsun bayramda değil, bayramda kv ile 9 gün, ohh my god
Buarada kendisini severim o ayrı, ama 9 gün de fazla
bende ramazanda olsun diyorum bayram ayrı o zaten tatil kime ne ben ramazanda evde olmak istiyorum

Dudagim sagdami soldami ortadami anlamiyomki
arkada değilse sorun yok

Bende bugün yogunum kizlar
Cocuklarin arabasi bozulmus o yuzden birazdan kızı ben alicam yuvadan
Sonra alisverise gidecem
Gelincede temizlik vs.
Bugün gorumcem tr den geliyor
Oraya yemek yapmam lazim
Belki pogacada yaparim

Arada bakmaya çalışırım :)

bende ramazanda olsun diyorum bayram ayrı o zaten tatil kime ne ben ramazanda evde olmak istiyorum

arkada değilse sorun yok
Arakaya bile kaçmis olabilir suyu icerken yandan aşaya kaydigini hissediyorum

Iyiyim bende canım

Wc sorununu cozersen guzel eksi ile gelirsin

Sagol canım

Wc sorununu cozersen guzel eksiyle gelirsin

Beni dinlenemedin ne yapayim

Ekside olman guzel canim

cuma günden başlayacak 21 günlük diyordu yarinmiş kabine toplantisi az önce okudum.

hahaha alemsin valla. keşke bende 20lik aldırsam daha çok kilo verirdim bişe yiyemezdim
Canim benden önce giren kiz 1dk da cikti anaaa dedi anlamadim ben deyince bendede öyle olcak sandim hıhı öyle oldu girdim çıkamadım

ben hala çektirmedim 20lik dişimi.
iki tane doğumdan sonra çürümüş dişim var. çekitrcem ne zaman bilmiyorum. korkuyorum.
erteledikçe sonrası çok kötü oluyor maalesef migi..
Canim benden önce giren kiz 1dk da cikti anaaa dedi anlamadim ben deyince bendede öyle olcak sandim hıhı öyle oldu girdim çıkamadım
o şanstan niye bizde yok acabaa.. her işimiz çetrefillli..
Cuma günü 73,05
P. tesi bugün 73,60
+550gram. Ödem sanıyorum. Regli şişliği yok.
Dün akşam şekersiz kola içtim balıkla.

Cumaya 1 kilo eksim kesin inşallah. Merak etmeyin.
aaa çok şaşırdımmm
12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
gördüm canım twitterde gördüm. ne kadar canım sıkıldı anlatamam. egm açıklama yapmış soruşturma başlatıldı hesaplar için diye ama bu bişeyi değiştirmiyor ki.. o zihniyetteki caniler aramızda..

Allahım ya kör olsaydım okumasaydım kadınları kesip yiyelim diyorlar bir de tövbe Allahım tövbe fırsat vermesin böylesine ve bunu yazanların hepsi 18 yaş altıymış galiba

Merak etmeyin halledeceğim. Dün.aksam susuzluk hissettim çok su içtim akşam. Sudur. Baska birşey olamaz.

Allahım ya kör olsaydım okumasaydım kadınları kesip yiyelim diyorlar bir de tövbe Allahım tövbe fırsat vermesin böylesine ve bunu yazanların hepsi 18 yaş altıymış galiba
evet canım neler neler yazılmış.. bide bu konuyla dalga geçen tayfa var komikmiş gibi..
Merak etmeyin halledeceğim. Dün.aksam susuzluk hissettim çok su içtim akşam. Sudur. Baska birşey olamaz.
tamamdır canım sen yaparsın biz biliyoruz zaten. hem bayrama da hedefin var sonuçta, halledeceğine inanıyorum. su yapmış olabilir dediğin gibi.

12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
Ohaaa inanamıyorum ya ne oluyor böyle insanlara nasil kafalar hayatlar yaşıyorlar Allahim sen uzak tut kendi pisliklerinde boğulsunlar
haber bile izlemiyoruz 6 yaşında oğlum çok etkileniyor her haber vahset insanlik disi birde bunlar 18 yas alti yani bunun şaka pislik olduğunu dusunmek istiyorum ama şakası bile zihniyeti ortaya cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…