- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
bende ramazanda olsun diyorum bayram ayrı o zaten tatil kime neBen de bayramda 9 gün tatil olup, tam kapanma olacağını duydum, ama ramazanda olsun bayramda değil, bayramda kv ile 9 gün, ohh my god
Buarada kendisini severim o ayrı, ama 9 gün de fazla
Açim aç
arkada değilse sorun yokDudagim sagdami soldami ortadami anlamiyomki
Arakaya bile kaçmis olabilir suyu icerken yandan aşaya kaydigini hissediyorumbende ramazanda olsun diyorum bayram ayrı o zaten tatil kime neben ramazanda evde olmak istiyorum
arkada değilse sorun yok
Aman agri olmasinda varsin uyuşuk olsunDudagim sagdami soldami ortadami anlamiyomki
hahaha alemsin valla. keşke bende 20lik aldırsam daha çok kilo verirdim bişe yiyemezdimArakaya bile kaçmis olabilir suyu icerken yandan aşaya kaydigini hissediyorum
Iyiyim bende canım
Wc sorununu cozersen guzel eksi ile gelirsin
Sagol canım
Wc sorununu cozersen guzel eksiyle gelirsin
Beni dinlenemedin ne yapayim
Ekside olman guzel canim
cuma günden başlayacak 21 günlük diyordu yarinmiş kabine toplantisi az önce okudum.Ben 16 sına da razıyım :)
Merhaba titiz, aramızda hoşgeldin o zaman. ilk sayfada form var kaptanlarımız simdi yazar sana ama ben önden yazayım dedim. formu doldurur musun? ben kalori, 27 yaşımdayım, evli ve 1 çocuk annesiyim, Ankara' da yaşıyorum. Şubatın sonlarına doğru girdim takıma bende.
ben hala çektirmedim 20lik dişimi.hahaha alemsin valla. keşke bende 20lik aldırsam daha çok kilo verirdim bişe yiyemezdim
Uyusukluk gitsinde ozaman ebemi görcem sanirimAman agri olmasinda varsin uyuşuk olsun
Canim benden önce giren kiz 1dk da cikti anaaa dedi anlamadim ben deyince bendede öyle olcak sandim hıhı öyle olduhahaha alemsin valla. keşke bende 20lik aldırsam daha çok kilo verirdim bişe yiyemezdim
Kaplamaları yeniletmek bu anlamda güzel oluyor, yeni kaplama dişler gelene kadar pipetle sıvı içiyorsunhahaha alemsin valla. keşke bende 20lik aldırsam daha çok kilo verirdim bişe yiyemezdim
erteledikçe sonrası çok kötü oluyor maalesef migi..ben hala çektirmedim 20lik dişimi.
iki tane doğumdan sonra çürümüş dişim var. çekitrcem ne zaman bilmiyorum. korkuyorum.
o şanstan niye bizde yok acabaa.. her işimiz çetrefillli..Canim benden önce giren kiz 1dk da cikti anaaa dedi anlamadim ben deyince bendede öyle olcak sandim hıhı öyle oldugirdim çıkamadım
aaa çok şaşırdımmmCuma günü 73,05
P. tesi bugün 73,60
+550gram.Ödem sanıyorum. Regli şişliği yok.
Dün akşam şekersiz kola içtim balıkla.
Cumaya 1 kilo eksim kesin inşallah. Merak etmeyin.
gördüm canım twitterde gördüm. ne kadar canım sıkıldı anlatamam. egm açıklama yapmış soruşturma başlatıldı hesaplar için diye ama bu bişeyi değiştirmiyor ki.. o zihniyetteki caniler aramızda..12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
Allahım ya kör olsaydım okumasaydım kadınları kesip yiyelim diyorlar bir de tövbe Allahım tövbe fırsat vermesin böylesine ve bunu yazanların hepsi 18 yaş altıymış galibaerteledikçe sonrası çok kötü oluyor maalesef migi..
o şanstan niye bizde yok acabaa.. her işimiz çetrefillli..
aaa çok şaşırdımmm
gördüm canım twitterde gördüm. ne kadar canım sıkıldı anlatamam. egm açıklama yapmış soruşturma başlatıldı hesaplar için diye ama bu bişeyi değiştirmiyor ki.. o zihniyetteki caniler aramızda..
Merak etmeyin halledeceğim. Dün.aksam susuzluk hissettim çok su içtim akşam. Sudur. Baska birşey olamaz.erteledikçe sonrası çok kötü oluyor maalesef migi..
o şanstan niye bizde yok acabaa.. her işimiz çetrefillli..
aaa çok şaşırdımmm
gördüm canım twitterde gördüm. ne kadar canım sıkıldı anlatamam. egm açıklama yapmış soruşturma başlatıldı hesaplar için diye ama bu bişeyi değiştirmiyor ki.. o zihniyetteki caniler aramızda..
evet canım neler neler yazılmış.. bide bu konuyla dalga geçen tayfa var komikmiş gibi..Allahım ya kör olsaydım okumasaydım kadınları kesip yiyelim diyorlar bir de tövbe Allahım tövbe fırsat vermesin böylesine ve bunu yazanların hepsi 18 yaş altıymış galiba
tamamdır canım sen yaparsın biz biliyoruz zaten. hem bayrama da hedefin var sonuçta, halledeceğine inanıyorum. su yapmış olabilir dediğin gibi.Merak etmeyin halledeceğim. Dün.aksam susuzluk hissettim çok su içtim akşam. Sudur. Baska birşey olamaz.
Ohaaa inanamıyorum ya ne oluyor böyle insanlara nasil kafalar hayatlar yaşıyorlar Allahim sen uzak tut kendi pisliklerinde boğulsunlar12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
haber bile izlemiyoruz 6 yaşında oğlum çok etkileniyor her haber vahset insanlik disi birde bunlar 18 yas alti yani bunun şaka pislik olduğunu dusunmek istiyorum ama şakası bile zihniyeti ortaya cikariyorAllahım ya kör olsaydım okumasaydım kadınları kesip yiyelim diyorlar bir de tövbe Allahım tövbe fırsat vermesin böylesine ve bunu yazanların hepsi 18 yaş altıymış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?