bende okudum o habere hayli sinir oldum12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
Kolay gelsin ablaBende bugün yogunum kizlar
Cocuklarin arabasi bozulmus o yuzden birazdan kızı ben alicam yuvadan
Sonra alisverise gidecem
Gelincede temizlik vs.
Bugün gorumcem tr den geliyor
Oraya yemek yapmam lazim
Belki pogacada yaparim
Arada bakmaya çalışırım :)
Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canimCuma günü 73,05
P. tesi bugün 73,60
+550gram.Ödem sanıyorum. Regli şişliği yok.
Dün akşam şekersiz kola içtim balıkla.
Cumaya 1 kilo eksim kesin inşallah. Merak etmeyin.
Artin cok degil bence wc sorununu cozersen guzel eksi görürsünDirek konuya daldim slm kizlar
78.40 (sabah beri +450 diyorum ama +350ymis şimdi yazarken dank etti )
3 gunluk wc farkli ve sporun etkisidir insallah
Şimdi daha iyiyim bir hafta kadar daha yatacağım sonra yine aynı enerjiyle gelirim ablaCok geçmiş olsun...hic haberimiz olmadi...şimdi nasilsin
Teşekkür ederim kaptanım❤ o zaman cumaya buradayım ben kaldığım yerden devam ederimCook geçmiş olsun canım Allah sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsin
Burayi dusunme simdi sen önce sagligina odaklan
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Toplam | |
@chikolatagozlum | 14.019 | 16.030 | ||||
S sulisim | 11.578 | 10.071 | ||||
| 9.744 | 11.361 | ||||
| 3.359 | |||||
| 2.110 | |||||
@Ytmz | 2.370 | 1.812 | ||||
| 10.071 | 10.029 | ||||
| 8.034 | 8.198 | ||||
| 10.096 | 6.042 | ||||
@Tostombalakanne | 28.575 | 31.069 | ||||
@Nilay5454 | 7.866 | |||||
| 3.103 | 15.330 | ||||
@sena zeynep | 2.889 | |||||
| 10.022 | 10.063 | ||||
@birazhuzurdu2008 | 12.950 | |||||
@I-cell_84 | 10.072 | |||||
| 7.052 | |||||
Tamam canım bu hafta adim yarisi yapiyoruz onlari ben tutuyorum zaten cumaya guzel birseylerde dusunelim olmazsaTeşekkür ederim kaptanım❤ o zaman cumaya buradayım ben kaldığım yerden devam ederim
atarım canım tabi ama atılacak bişide yokki öyle bak şöyle deyim...daha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canım
kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canm
yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicem
aman 1 tane bile agzima koymadim
hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmisti
sen hangi tarafsin
hosgeldin
cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencede
kolay gelsin arkadaşjmm.
aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bende
masallah ya örnek bir plan ozelden atabilir misin merak ettim
bende akşam iftardan 1,5 saat sonra düşünüyorum inşallah yapabilirsem.. arada da iş yerimde öğle arası yürürsem yeterli tabi hava çok sıcak olmazsa.. dışarda çalışan insanlarda var sonuçta bi yarım saatte yürürüm heralde bilmiomda...
bu arada sen bide bize yetişirsen helal olsun abla sanaBende bugün yogunum kizlar
Cocuklarin arabasi bozulmus o yuzden birazdan kızı ben alicam yuvadan
Sonra alisverise gidecem
Gelincede temizlik vs.
Bugün gorumcem tr den geliyor
Oraya yemek yapmam lazim
Belki pogacada yaparim
Arada bakmaya çalışırım :)
çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kaptanım❤ o zaman cumaya buradayım ben kaldığım yerden devam ederim
Mutlu haftalar canimMutlu haftalar kızlar
tam kapanma olursa aklıma çok güzel fikirlerim var onu bekliyorum olmazsa başka fikir..atarım canım tabi ama atılacak bişide yokki öyle bak şöyle deyim...
mesela pazar diziyorum demi aldığım her sebzeyi ne yapacağımı hangi gün pişireceğimi düşünerek alırım örnek vercek olursam
:
patlıcan gördüm alırken derim ki pazar gününden ertesi gün için karnıyarık yaparım pazartesi yeriz kalanının yanıda da salı günü şunu yaparım 2 günlük yemek tamam.. ben bunu daha pazarda sebzeyi alırken düşünürüm..(günü belli yemeğin çeşiti belli)
meyve alacam mesela şunu şu günlerde sıkarım şunu da şu günlerde yediririm şu günde abur cubur günümüz derim.. (ben yemiom haa) :)
haftalık wc yi yıkama günüm belli mesela cumartesidir. makine cuma tutulur..
kızım bu sene üniv.3 te yaz okulunda şu kadar ders alsın üstten ki seneye rahat etsin ve kpss ye hazırlansın seneye.. kazanırsa şöyle yaparız kazanamazsa böyle yaparız...
oğlan tyt tutturursa okula gider yaza da ehliyet alır ama tutturamazsa şu bölümü okuyacak ehliyet içinde avcunu yalar ve şu dersaneye gider..
ben temmuz ayında şu derslere başlayacağım hazirana kadarda bu dersleri bitireceğim ki sonbahardaki şu sınava yetişebiliyim..
hatta 2022 yılına ben şunu yaparım kız bunu oğlan bunu...
evi ne zaman satarız yenisini ne zaman ve nasıl alırız..
hep aklımda bunlar..
koca da benle yaşıyo sağolsun o çalışsın yeter karışmasını sevmiom zaten
direksiyon bende olmalı benim durum böyle iş yüklenirim ben hep...
maaş planım mesela en az 6 aylık valla arada değiştiririm listemi hayat belli olmuyor para konusunda.... en çok güncelleme bu alanda yani
yani her eve ve her hayata göre değişebilen planlar bunlar... o yüzden sana atabileceğim bir planım yok elimde canım.. faydamda oldu mu bilmiom ama
bende akşam iftardan 1,5 saat sonra düşünüyorum inşallah yapabilirsem.. arada da iş yerimde öğle arası yürürsem yeterli tabi hava çok sıcak olmazsa.. dışarda çalışan insanlarda var sonuçta bi yarım saatte yürürüm heralde bilmiomda...
bu arada sen bide bize yetişirsen helal olsun abla sana
Maas plani disinda cok benzeriz :) 6 aylik hic planlamadim :)atarım canım tabi ama atılacak bişide yokki öyle bak şöyle deyim...
mesela pazar diziyorum demi aldığım her sebzeyi ne yapacağımı hangi gün pişireceğimi düşünerek alırım örnek vercek olursam
:
patlıcan gördüm alırken derim ki pazar gününden ertesi gün için karnıyarık yaparım pazartesi yeriz kalanının yanıda da salı günü şunu yaparım 2 günlük yemek tamam.. ben bunu daha pazarda sebzeyi alırken düşünürüm..(günü belli yemeğin çeşiti belli)
meyve alacam mesela şunu şu günlerde sıkarım şunu da şu günlerde yediririm şu günde abur cubur günümüz derim.. (ben yemiom haa) :)
haftalık wc yi yıkama günüm belli mesela cumartesidir. makine cuma tutulur..
kızım bu sene üniv.3 te yaz okulunda şu kadar ders alsın üstten ki seneye rahat etsin ve kpss ye hazırlansın seneye.. kazanırsa şöyle yaparız kazanamazsa böyle yaparız...
oğlan tyt tutturursa okula gider yaza da ehliyet alır ama tutturamazsa şu bölümü okuyacak ehliyet içinde avcunu yalar ve şu dersaneye gider..
ben temmuz ayında şu derslere başlayacağım hazirana kadarda bu dersleri bitireceğim ki sonbahardaki şu sınava yetişebiliyim..
hatta 2022 yılına ben şunu yaparım kız bunu oğlan bunu...
evi ne zaman satarız yenisini ne zaman ve nasıl alırız..
hep aklımda bunlar..
koca da benle yaşıyo sağolsun o çalışsın yeter karışmasını sevmiom zaten
direksiyon bende olmalı benim durum böyle iş yüklenirim ben hep...
maaş planım mesela en az 6 aylık valla arada değiştiririm listemi hayat belli olmuyor para konusunda.... en çok güncelleme bu alanda yani
yani her eve ve her hayata göre değişebilen planlar bunlar... o yüzden sana atabileceğim bir planım yok elimde canım.. faydamda oldu mu bilmiom ama
bu arada sen bide bize yetişirsen helal olsun abla sana
Merhaba canim eksin cook guzel tebrik ederimHerkese merhaba
Cuma günü 56.8
Bugün 56.2
Fark -600 gr
Tesekkur ederim kaptanım..Merhaba canim eksin cook guzel tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?