Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

12 nisan bildirisi yapmışlar kıslar gördünüz mü. Bugünü tecavüz cinayet vs günü ilan etmiş bir grup satanist ama aman dikkatli olalım çoluk çocuğumuz var ya Rabbim bu nasıl bir zihniyet
bende okudum o habere hayli sinir oldum. Allahım bugün bütün kadinlari koru diye dua ettim. zihiniyetsiz bir günü bugün

Kolay gelsin abla
Cuma günü 73,05
P. tesi bugün 73,60
+550gram. Ödem sanıyorum. Regli şişliği yok.
Dün akşam şekersiz kola içtim balıkla.

Cumaya 1 kilo eksim kesin inşallah. Merak etmeyin.
Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canim
Direk konuya daldim slm kizlar
78.40 (sabah beri +450 diyorum ama +350ymis şimdi yazarken dank etti )
3 gunluk wc farkli ve sporun etkisidir insallah
Artin cok degil bence wc sorununu cozersen guzel eksi görürsün

atarım canım tabi ama atılacak bişide yokki öyle bak şöyle deyim...
mesela pazar diziyorum demi aldığım her sebzeyi ne yapacağımı hangi gün pişireceğimi düşünerek alırım örnek vercek olursam
:
patlıcan gördüm alırken derim ki pazar gününden ertesi gün için karnıyarık yaparım pazartesi yeriz kalanının yanıda da salı günü şunu yaparım 2 günlük yemek tamam.. ben bunu daha pazarda sebzeyi alırken düşünürüm..(günü belli yemeğin çeşiti belli)

meyve alacam mesela şunu şu günlerde sıkarım şunu da şu günlerde yediririm şu günde abur cubur günümüz derim.. (ben yemiom haa) :)

haftalık wc yi yıkama günüm belli mesela cumartesidir. makine cuma tutulur..

kızım bu sene üniv.3 te yaz okulunda şu kadar ders alsın üstten ki seneye rahat etsin ve kpss ye hazırlansın seneye.. kazanırsa şöyle yaparız kazanamazsa böyle yaparız...

oğlan tyt tutturursa okula gider yaza da ehliyet alır ama tutturamazsa şu bölümü okuyacak ehliyet içinde avcunu yalar ve şu dersaneye gider..

ben temmuz ayında şu derslere başlayacağım hazirana kadarda bu dersleri bitireceğim ki sonbahardaki şu sınava yetişebiliyim..

hatta 2022 yılına ben şunu yaparım kız bunu oğlan bunu...

evi ne zaman satarız yenisini ne zaman ve nasıl alırız..
hep aklımda bunlar..

koca da benle yaşıyo sağolsun o çalışsın yeter karışmasını sevmiom zaten
direksiyon bende olmalı benim durum böyle iş yüklenirim ben hep...

maaş planım mesela en az 6 aylık valla arada değiştiririm listemi hayat belli olmuyor para konusunda.... en çok güncelleme bu alanda yani

yani her eve ve her hayata göre değişebilen planlar bunlar... o yüzden sana atabileceğim bir planım yok elimde canım.. faydamda oldu mu bilmiom ama

bende akşam iftardan 1,5 saat sonra düşünüyorum inşallah yapabilirsem.. arada da iş yerimde öğle arası yürürsem yeterli tabi hava çok sıcak olmazsa.. dışarda çalışan insanlarda var sonuçta bi yarım saatte yürürüm heralde bilmiomda...
bu arada sen bide bize yetişirsen helal olsun abla sana

tam kapanma olursa aklıma çok güzel fikirlerim var onu bekliyorum olmazsa başka fikir..
olursa eğer sahura kadar uyumamaya düşünüyorum
sanirim burada 4:49 a okuyor. nasıl olacak bilmiyorum
eşime kalırsa adam uyumaz o 2 ye dek uyur. ben uyuyamam çocuğa yemek yedirecegim sabah 8-9 da

birbeste eskiden çok güzel plan yapıyordum kızım henüz bebekken felan .5 te kalkar kendime vakit ayırırdım şimdi kalkıp yanima geliyor. öle olunca tüm planlarim alt üst. defalarca denedim çöp..
yemek listesi gelince en sevdiğim iki günlük yemek
dün karnabahar pizza kaldi. çorbamda var. yemek yapmayacagim

Maas plani disinda cok benzeriz :) 6 aylik hic planlamadim :)

Menümü yazıyım güzeller
kahvaltı 09:00
2 dilim peynir 3 kayısı ve nescafe

Öğlen ve aralarda yeşil smoothie içtim
(1 er kivi ve elma ile yeşillik yarım limon zencefil zerdeçal bızztt)

ara türk kahvesi

akşam tavuklu kabak sote, kemik suyu ve salata
su 2 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…