Afiyet olsunMenümü yazıyım güzeller
kahvaltı 09:00
2 dilim peynir 3 kayısı ve nescafe
Öğlen ve aralarda yeşil smoothie içtim
(1 er kivi ve elma ile yeşillik yarım limon zencefil zerdeçal bızztt)
ara türk kahvesi
akşam tavuklu kabak sote, kemik suyu ve salata
su 2 lt.
Afiyet olsun canımMenümü yazıyım güzeller
kahvaltı 09:00
2 dilim peynir 3 kayısı ve nescafe
Öğlen ve aralarda yeşil smoothie içtim
(1 er kivi ve elma ile yeşillik yarım limon zencefil zerdeçal bızztt)
ara türk kahvesi
akşam tavuklu kabak sote, kemik suyu ve salata
su 2 lt.
Afiyet olsun canımKızlar detoks suyunu (maydanoz limon kaynattık. ) içeceğim. Bakalım neler olacak. Yarın inşallah gider kilolar.
afiyet olsun canımm.Kızlar detoks suyunu (maydanoz limon kaynattık. ) içeceğim. Bakalım neler olacak. Yarın inşallah gider kilolar.
Buralardayim canim :))Kızlar nerelerdesiniizz?
Takım nerelerde peki kaptanımm.. Aktifliğimiz düşüyor sankii.. ramazan öncesi herkes bi telaş içinde mi yoksa ?Buralardayim canim :))
Bugun ramazan oncesi herkes temizlik ve alisveris derdinde canımTakım nerelerde peki kaptanımm.. Aktifliğimiz düşüyor sankii.. ramazan öncesi herkes bi telaş içinde mi yoksa ?
Yarın tüm takım bi tarafa bayılmaz inşallahBugun ramazan oncesi herkes temizlik ve alisveris derdinde canım
Yarin daha aktif oluruz sanirim
Aclik ve susuzluk etkilemezse
Ben bugünden bayıldım, koltuğa yattım 1 saattir hiç kalkasım yokYarın tüm takım bi tarafa bayılmaz inşallah
yarınki bayılmaya hazırlık mı yapıyorsunBen bugünden bayıldım, koltuğa yattım 1 saattir hiç kalkasım yok
Ne zaman tartildin ki en son kaçta su ictinMerak etmeyin halledeceğim. Dün.aksam susuzluk hissettim çok su içtim akşam. Sudur. Baska birşey olamaz.
Hoşgeldin canımMutlu haftalar kızlar
Spor yaptım şimdi temizlik yapıyorumKızlar nerelerdesiniizz?
kolay gelsin canımm. bende haftasonu ev temizledim güya ama akşam eve gidince işim var yine. bitmiyor ev işi gerçekten..Spor yaptım şimdi temizlik yapıyorum
Ay canım kızlar ile zar zor yaptım sporu dakolay gelsin canımm. bende haftasonu ev temizledim güya ama akşam eve gidince işim var yine. bitmiyor ev işi gerçekten..
çocuklar sağolsun hiç peşimizi bırakmıyorlarAy canım kızlar ile zar zor yaptım sporu daşimdi her yeri silmem lazım
Biz acliga alisigizYarın tüm takım bi tarafa bayılmaz inşallah
benim oğlum seninkiler gibiyken ozellikle çorapları cikarip kosardi sildigim yere sonra pat yere yapışirdiçocuklar sağolsun hiç peşimizi bırakmıyorlarbide yerleri silince bi odada beklemelerini söyleyince ısrarla tuvaletleri geliyor mu
Bu kadar açlığa alışkın mıyız emin değilim. her sene aynı korku beni sarıyorBiz acliga alisigiz
benim oğlum seninkiler gibiyken ozellikle çorapları cikarip kosardi sildigim yere sonra pat yere yapışirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?