Canım pazara gittim. Yegenimin okulundan ingilizce kitaplarını aldım. Şimdi küçük yeğenle ders çalışıyoruz.Kızlar nerelerdesiniizz?
Canım balık mi kola mi susatti bilmiyorum. Dün gece uyuyana kadar su içtim. Spor yaparken de çok içtim. Bilmiyorum.Ne zaman tartildin ki en son kaçta su ictin
yine harikasın. kolay gelsin canımmmCanım pazara gittim. Yegenimin okulundan ingilizce kitaplarını aldım. Şimdi küçük yeğenle ders çalışıyoruz.
hoşgeldin
Teşekkürlerdaha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canım
kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canm
yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicem
aman 1 tane bile agzima koymadim
hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmisti
sen hangi tarafsin
hosgeldin
cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencede
kolay gelsin arkadaşjmm.
aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bende
masallah ya örnek bir plan ozelden atabilir misin merak ettim
Ah canım benim inşallah yarına hiç biseyin kalmazSagol canim şuanda beynim felç gibi
nolduu1.günü ben iptal bu bana yapilirmi
Ne oldu canim disten dolayi mi1.günü ben iptal bu bana yapilirmi
Hoşgeldin dedimmi sanaTeşekkürler
nolduu
Ne oldu canim disten dolayi mi
Guzel eksi tebrik ederim canım
Insallah canimAh canım benim inşallah yarına hiç biseyin kalmaz
Bu ne ?Süpersin
aaaa çok kötü oluyor böyle yaaa. ortasında olsa daha kötü ama öyle düşünbiraz kırmızı olmusum
Hepte öyle oluyo yaaa cidden 1.gün mubarek neden geliyosunaaaa çok kötü oluyor böyle yaaa. ortasında olsa daha kötü ama öyle düşün
Keşke.. Eşim temaslı, ben de kendimi iyi hissetmiyorum.yarınki bayılmaya hazırlık mı yapıyorsunşöyle bayılırım şu tarafta ayılırım diye
inanırmısın 4-5 sene bende hep Ramazanın başına denk geliyordu gıcık oluyordum neyse bu yıl 1-2 gün oruç olcamHepte öyle oluyo yaaa cidden 1.gün mubarek neden geliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?