Insallah bulasmamistir canim esine ve sana daKeşke.. Eşim temaslı, ben de kendimi iyi hissetmiyorum.
Takimcak regl oluyoruz galiba bu haftaHepte öyle oluyo yaaa cidden 1.gün mubarek neden geliyosun
işteyim canım şimdi eve gideceğiz dk. sayıyoz inşallah...Kızlar nerelerdesiniizz?
hahahhha çok iyiydiyarınki bayılmaya hazırlık mı yapıyorsunşöyle bayılırım şu tarafta ayılırım diye
allah kolaylık versin canımAy canım kızlar ile zar zor yaptım sporu daşimdi her yeri silmem lazım
tebrikler harikasınnnnn
yıllardır ilk gün tutmuom bende bugün oldum yaaHepte öyle oluyo yaaa cidden 1.gün mubarek neden geliyosun
işteyim canım şimdi eve gideceğiz dk. sayıyoz inşallah...
öğlen yürüyüşüm tamam akşama bana gaz verecek birine bakınıyom şuan
işimde çok evde of aman yaa
hahahhha çok iyiydi
allah kolaylık versin canım
tebrikler harikasınnnnn
yıllardır ilk gün tutmuom bende bugün oldum yaa
İşyeri yarın ona test gönderecek sanırım, ben de onun sonucuna göre olmadı sağlık durumuma göre yaptırırm. Markete gitmem lazım çıkasım yok evden.Insallah bulasmamistir canim esine ve sana da
Test yaptıracak misiniz
İnşallah, darısı başımaTakimcak regl oluyoruz galiba bu hafta
Herkes regliTakimcak regl oluyoruz galiba bu hafta
Acaba srestende regli olmuyo olabilirmisin canimya yoksa her aymi oylesinKeşke.. Eşim temaslı, ben de kendimi iyi hissetmiyorum.
Insallah bulasmamistir diyelim canim bu ara yediklerine dikkat et ,vitamin takviyesi al olmazsaİşyeri yarın ona test gönderecek sanırım, ben de onun sonucuna göre olmadı sağlık durumuma göre yaptırırm. Markete gitmem lazım çıkasım yok evden
Insallah ,benimde erken oldu bu ay genelde hep gecikme egilimindedirİnşallah, darısı başıma
Daha 3 gun var canim ödemleri atarlar galibaHerkes regli
Cumaya eksi geliceklerdir heralde dime
Seni bu ay sinirli görmedim ama kaptan banami denk gelmediInsallah bulasmamistir diyelim canim bu ara yediklerine dikkat et ,vitamin takviyesi al olmazsa
Insallah ,benimde erken oldu bu ay genelde hep gecikme egilimindedir
Çostular canimDaha 3 gun var canim ödemleri atarlar galiba
Valla sinirli degilim neden ki acaba ama olmadan iki gun once biraz sinirliydim bu ayda böyle gecti saniriimSeni bu ay sinirli görmedim ama kaptan banami denk gelmedi
Maşallah tahtaya vur tahtayaValla sinirli degilim neden ki acaba ama olmadan iki gun once biraz sinirliydim bu ayda böyle gecti saniriim
Belirli bi döngüm yok zaten benim, 20-20-22-17-15-27-29 şeklindr olmuştum, bugün 29. Gün artık olmam lazım benceAcaba srestende regli olmuyo olabilirmisin canimya yoksa her aymi oylesin
Olursun canimyaaa kekik suyu falan icsen bide çiğ biber söküyoBelirli bi döngüm yok zaten benim, 20-20-22-17-15-27-29 şeklindr olmuştum, bugün 29. Gün artık olmam lazım bence
Ben olunca eksi geliomHerkes regli
Cumaya eksi geliceklerdir heralde dime
Çiğ. Biber kahvaltıda yiyomOlursun canimyaaa kekik suyu falan icsen bide çiğ biber söküyo
Sende sıkıntı var ozamanBen olunca eksi geliom
Çiğ. Biber kahvaltıda yiyom
Geçmiş olsun canım.. umarım negatifsinizdir.Keşke.. Eşim temaslı, ben de kendimi iyi hissetmiyorum.
ben o işi geçen hafta hallettimTakimcak regl oluyoruz galiba bu hafta
hangi testten canım? kandan yapılan kitlerden mi?İşyeri yarın ona test gönderecek sanırım, ben de onun sonucuna göre olmadı sağlık durumuma göre yaptırırm. Markete gitmem lazım çıkasım yok evden.
Bilmiyorum, geçen sene sürüntü göndermişlerdi, burna ağza sokmuşkar, o zaman biz şehir dışındaydık, elim tektihangi testten canım? kandan yapılan kitlerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?