Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anam ben yarışı unuttum yoksa cumartesi yi attırırdım biraz ama sana zahmet Zipzip- boş kalmasın adım adımdır

Eklentiler

• E726FD40-6D41-4716-89AC-FBDA8DDCB965.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 20
Bilmiyorum, geçen sene sürüntü göndermişlerdi, burna ağza sokmuşkar, o zaman biz şehir dışındaydık, elim tekti
anladım canım. kan testi güvenilir değil ilk başlarda çünkü. umarım sürüntü gelir yine. tabi en önemlisi negatifsinizdir inşallah.
Sağol tatlım. Kopyaci yaramaz tüm soruları doğru yapmış. (Matematik) dedim, hiç hesap yapmamişsin nasil yaptın?
-zihnimden hesapladım hepsini..

Tabi tabi dedim.

İşlemlerini yapıyor şimdi.
vay uyanık vaaay

İyi akşamlar kızlar keyifler yerinde inşallah kısa bir geçmiş yaptım bende akşamki bilim kurulu kararlarını heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun çok yayıldı malesef hastalık bizim aile de iş yerinde çocuğun okulunda sürekli çıkıyor bir sıkıntı Rabbim en zararsız atlatmayı nasip etsin

Canlarım adımlar az mı ? Benim bildiğim 6. Takım yürürken yer gök dinler. Haydi canlansın adımlar çiçekler yıldızlar.

Afiyet olsun canım
Canlarım adımlar az mı ? Benim bildiğim 6. Takım yürürken yer gök dinler. Haydi canlansın adımlar çiçekler yıldızlar.
Bu hafta adim yarisina az kisi katildi

Bizim köyde çoğu kisiyi karantinaya yada yogun bakima almislar çok kötü durumdayiz

Bizim köyde çoğu kisiyi karantinaya yada yogun bakima almislar çok kötü durumdayiz
Allah yardım etsin herkese İstanbul’da dayım benim de hastanede ağır inşallah rabbim hayırlısı ile atlatır çok üzülüyorum artık her cana her kayba kurtuluruz inşallah Ramazan ın hayrına

Allah yardım etsin herkese İstanbul’da dayım benim de hastanede ağır inşallah rabbim hayırlısı ile atlatır çok üzülüyorum artık her cana her kayba kurtuluruz inşallah Ramazan ın hayrına
Amin canim vallaa ne yapcaz bizede bulaşcakmi ölcezmi hicmi gecmicek hep düşünüyorum bende

Dünki adımım boş kalmasın yinede atayım

Eklentiler

• Screenshot_20210412_183903_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 18
Menümü yazayım kıslar
Sabah 9 da uyandım

Kahvaltım 13.30 da
1 tane az salçalı yumurta
1 dilim ekmek
1 kk köy peyniri
3 yeşil zeytin
1 tk labne peyniri
1 şerit cecil peyniri

Ara 16 da
Yarım elma

Akşam 18.30
1.5 büyük kepçe tarhana çorbası
1 büyük kase yeşillikli ve kırmızı pancarlı salata
1 ince dilim tavuk döner

2.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul

Dünki adımım boş kalmasın yinede atayım
Tamam canım yarin ekleyeceğim
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…