Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun
Günaydın kızlar

Günaydın kizlar

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Ayyy hiç sevmem diken üstünde dururum bir kere evime girmişti eşim kaynım yakalayana kadar annemde kalmıştım, hayır yani kayinvalidem alt katta onun eve girmeyen fare 2 kat çıkıp biZe geldi
Günaydın kızlar
Elhan hemşerim, ablam doğum gününmüş bugün nice mutlu senelere inşallah

Günaydın kizlaaar. Benimde uykum varr

günaydin
hayırlı Ramazanlar diliyorum hepimize

Günaydın.....ramazanimiz mubarek olsun...bu kutlu ayda...hem dilimiz oruc tutsun hem gonlumuz ben beynimiz...kötü dusuncelerimiz uçup gitsin....🕊🕊🕊🕊🕊
Günaydın kızlar

Fare değince; eski işyerimde bir şubede 2 kişi çalışıyoruz, dankekin topkekinden var odada günde 1-2 çay yanına yiyoruz arkadaşla, bigün baktım kabının bir kenarı pincik pincik olmuş, dedim güneşten sanırım, yedik yine, ertesi gün kekler pincik pincik olmuş, dedim üstüne ağırlık falan koyduk sanırım dağılmış, yine yedik, sonra aklımıza geldi fare olma olasılığı, üşenmedim kameradan tüm gecenin kamera görüntüsünü izledim. Aboww, fare gece çıkıyor, klavyenin altından giriyor üstünden çıkıyor, monitörden kayıyor, masada dolaşıyor, mousea çıkıyor, gidiyor kek yiyor, geliyor su içiyor baya baya gece mesaisi yapıyor, müşteri gelse hizmet verecek o denli benimsemiş ortamı
Chedarice sen nasil oldun agrilarin geçti mi canim
Düne göre iyiyim canım, teşekkürler, genelde öğleden sonra kötü oluyorum zaten.

Şaka gibisin resmen tatil yapmışsın sanki hayret kaldım inanki bundan sonra menülerini paylaş bizde yorumlayacagız olmaz böyle
Şaka gibiyim tabiki hızlica aldim dikkat etmedim yemek degil aburcubur sadece bunlar

Selam güzeller menümü yazabilirim şimdiden
niyetli değilim bu hafta ama sahur hazırlıyorum mecburen

sahur 1 dilim peynir, yoğurt,1 bardak kefir,1 kayısı,1 incir

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta nescafe ve yoğurt

akşam 4 köfte ızgara, salata ve kemik suyuna çorba

dünkü sporum
30 dk. chloe ting
80 dk. dışarda yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…