Gunaydin canım ❤Günaydın.....ramazanimiz mubarek olsun...bu kutlu ayda...hem dilimiz oruc tutsun hem gonlumuz ben beynimiz...kötü dusuncelerimiz uçup gitsin....🕊🕊🕊🕊🕊
Pilates dakikasi 6 puanmış. 25x6=150 puan
Mekik yazmayi unutmuşum 15 tane=15 puan
Twist =100 tane 6 puan
Toplam=171 puan.
Bir yanlislik olursa duzeltin mutlaka arkadaslar yazışmaları cok takip edemedigim icin yanlış yapiyor olabilirim. Simdiden herkese hayirli sahurlar hayirli ramazanlar
Bugun ki menum
Sabah 10 gıbı
1 haslanmıs yumurta
12 ve 16 gıbı
1 kupa Yesılcay sut
19:30
1 kupa ayran
3 parca dunden kalan tavuk kanat
Domates
Salatalık
Su: 2 lt
Bugun buyuk kızla carsıya cıktık odasına fosforlu yıldız istiyordu ne zamandır yoruldum degınce kucağıma aldım ve belimi incittim sanırım namazları zor kıldım
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah11.00
1.5 tb ekmek 3 dilim antep peyniri bol yeşillik domates salatalık 1 sahanda yumurta 1 çatal çikolata
Ara16.00 1 portakal
Akşam19.00 1 tb ekmek 1 küçük tabak bakla yemeği 1 kase yoğurt yeşillik
Su 3.5 lt
Spor 500 ip atlama 165 p
15 dk cardio 90 p
10 dk bölgesel 60 p
Adım 30pZipzip- @Nidsalii
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar
Günaydın kızlarbugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Ayyy hiç sevmem diken üstünde dururum bir kere evime girmişti eşim kaynım yakalayana kadar annemde kalmıştım, hayır yani kayinvalidem alt katta onun eve girmeyen fare 2 kat çıkıp biZe geldiAy dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu yaZipzip- E Elif_Eylul
Günaydın kizlaaar. Benimde uykum varr
günaydin
hayırlı Ramazanlar diliyorum hepimize
Günaydin
Günaydın kızlarGünaydın.....ramazanimiz mubarek olsun...bu kutlu ayda...hem dilimiz oruc tutsun hem gonlumuz ben beynimiz...kötü dusuncelerimiz uçup gitsin....🕊🕊🕊🕊🕊
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim aramiza
Hosbuldum❣
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım pogca yerine keske ekmek tercih etseydin
Bencede evde ekmek kalmamıştı öğle aramda alelacele yemek zorunda kaldım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Fare değince; eski işyerimde bir şubede 2 kişi çalışıyoruz, dankekin topkekinden var odada günde 1-2 çay yanına yiyoruz arkadaşla, bigün baktım kabının bir kenarı pincik pincik olmuş, dedim güneşten sanırım, yedik yine, ertesi gün kekler pincik pincik olmuş, dedim üstüne ağırlık falan koyduk sanırım dağılmış, yine yedik, sonra aklımıza geldi fare olma olasılığı, üşenmedim kameradan tüm gecenin kamera görüntüsünü izledim. Aboww, fare gece çıkıyor, klavyenin altından giriyor üstünden çıkıyor, monitörden kayıyor, masada dolaşıyor, mousea çıkıyor, gidiyor kek yiyor, geliyor su içiyor baya baya gece mesaisi yapıyor, müşteri gelse hizmet verecek o denli benimsemiş ortamıAy dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu yaZipzip- E Elif_Eylul
Düne göre iyiyim canım, teşekkürler, genelde öğleden sonra kötü oluyorum zaten.Chedarice sen nasil oldun agrilarin geçti mi canim
Yine iyi düşmüssun canim
Insallah canimya 75 gördugüme inanamadimYine iyi düşmüssun canim
Ramazan da dikkat edersen 65 i rahat görürsün
Dikkat etmeyince cok hizli kilo aliyoruz yaInsallah canimya 75 gördugüme inanamadim
Şaka gibisin resmen tatil yapmışsın sanki
Tamam canim sadece cuma fotografli olmasi yeterli
Yogun çalışıyorum demissin menu bildirimleri, kilo bildirimleri ve 2,3 mesaj yazabilirsen hem burdan uzak kalmazsın hem de motive olursun
Tamamdir canm teşekkür ederim elimden geldiğince katılım saglamaya calisacagim:)
Gecmis olsun canım
Tamam canim sadece cuma gunleri tartil
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım odemin bir kismini atmissin cumaya kadar eksilerde gelir
Günaydın canım ❤
Hatirladigin rakam varsa onu yazabilirim
Günaydın canım ❤
Füze hızında alıyoruz kaptancığımDikkat etmeyince cok hizli kilo aliyoruz ya
Şaka gibiyim tabiki hızlica aldim dikkat etmedim yemek degil aburcubur sadece bunlarŞaka gibisin resmen tatil yapmışsın sankihayret kaldım inanki bundan sonra menülerini paylaş bizde yorumlayacagız olmaz böyle
ne ara 10 kilo aldin
Ne aramine ara 10 kilo aldin
İpin ucunu 75 te tutmussun bari....gazan mübarek olsun..sende bizdensin desene
mezun olalı 2 ay olmadi miNe arami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?