Canım hoşgeldin aramıza birlikte zayıflayacağız inşallahMesajların altinda çıkan ibreler nedir ne anlatıyor
kesinlikle kaptanim dikkat etmedikçe alıyoruz..Dikkat etmeyince cok hizli kilo aliyoruz ya
afiyet olsun :);bende bugün niyetliyim sahur eşimdenSelam güzeller menümü yazabilirim şimdiden
niyetli değilim bu hafta ama sahur hazırlıyorum mecburen
sahur 1 dilim peynir, yoğurt,1 bardak kefir,1 kayısı,1 incir
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta nescafe ve yoğurt
akşam 4 köfte ızgara, salata ve kemik suyuna çorba
dünkü sporum
30 dk. chloe ting
80 dk. dışarda yürüyüş
İpin ucunu 75 te tutmussun bari....gazan mübarek olsun..sende bizdensin desene
1haftadir antibiyotik kullanıyorum artı 3gunde wc yok 75.6 gördüm 7günden beri dukanla 71 düstüm suanda 70 falanim sanirim yapicak bisey yok benim icin takinti haline gelince kilo hizlicada veririm emin olun 1ileri 1 geri yapmammezun olalı 2 ay olmadi mi
oysa ben kilonu koruyor saniyordum. 70 te sabitlenmiştir diye. 75 görünce ben
HosbuldummCanım hoşgeldin aramıza birlikte zayıflayacağız inşallah
Afiyet olsun canımSelam güzeller menümü yazabilirim şimdiden
kahvaltı
dünkü sporum
30 dk. chloe ting
80 dk. dışarda yürüyüş
Afiyet olsun canımSelam güzeller menümü yazabilirim şimdiden
kahvaltı
dünkü sporum
30 dk. chloe ting
80 dk. dışarda yürüyüş
Ramazan da cok spor yapamayabilirim hedefim günlük 10.000 adimKızlar ben son zamanlarda bazen her gün bazende gün aşırı fitnes yapıyorum ayşegül demirsoy ile çokta memnunum bahsetmiştim hatırlayan bilir.
şimdi chloe ting ile 21 güne başladım.. bununla daha çok ter atıyorum o yüzden bununla devam etmek niyetindeyim.
benimle başlayıp 21 gün ya da 2 haftalık 1 aylık devam etmek isteyen olursa beklerim
yine yürüyüşede devam edeceğim ama...
sizde spor planları ne ramazan için ?
ohh ne güzel sanada afiyet olsun canım...afiyet olsun :);bende bugün niyetliyim sahur eşimden
iftara patlıcan musakka yapacagim.
yapamamış halinde çok iyiymişAfiyet olsun canım
Ramazan da cok spor yapamayabilirim hedefim günlük 10.000 adim
Hedefe ulaşana kadar hiç bozmadan devam edersin inşallah cnmbende teşekkür ederim güzel destekleriniz için. bu benim için büyük başarı 3 gündür diyetimi bozmadıysam sizin sayenizde
Yani su an icin planım o yonde ama daha oruc degilimohh ne güzel sanada afiyet olsun canım...
kızartmayacaksın patlıcanı değil mi :)
yapamamış halinde çok iyiymiş
Gunaydin canım ❤Günaydın canlar
5 kilo dedegin neki 2,3 haftalık iş canım .Çok rahat halledersin sen1haftadir antibiyotik kullanıyorum artı 3gunde wc yok 75.6 gördüm 7günden beri dukanla 71 düstüm suanda 70 falanim sanirim yapicak bisey yok benim icin takinti haline gelince kilo hizlicada veririm emin olun 1ileri 1 geri yapmam
Bende yapayım şu sporu ya vallahi ödem oluyorum hepKızlar ben son zamanlarda bazen her gün bazende gün aşırı fitnes yapıyorum ayşegül demirsoy ile çokta memnunum bahsetmiştim hatırlayan bilir.
şimdi chloe ting ile 21 güne başladım.. bununla daha çok ter atıyorum o yüzden bununla devam etmek niyetindeyim.
benimle başlayıp 21 gün ya da 2 haftalık 1 aylık devam etmek isteyen olursa beklerim
yine yürüyüşede devam edeceğim ama...
sizde spor planları ne ramazan için ?
Canim bizim burda yasaklandiBu arada gece ramazan davulcusuna gerçekten iyi sinirlendim. 2buçukta falan geçti. ya imsak 4buçuk civarıyken o saatte neden geçiyorsun.bi ona uyandım. sonra alarm çaldı 4e 5 kala ona uyandım. sahur yaptım uyku gitti uyumaya çabaladım. bu kezde sabah işe kalkmak eziyetti resmen.
Bizim burda yoktu galiba duymadım ben 12 de uyudum 2.30 da kalktimBu arada gece ramazan davulcusuna gerçekten iyi sinirlendim. 2buçukta falan geçti. ya imsak 4buçuk civarıyken o saatte neden geçiyorsun.bi ona uyandım. sonra alarm çaldı 4e 5 kala ona uyandım. sahur yaptım uyku gitti uyumaya çabaladım. bu kezde sabah işe kalkmak eziyetti resmen.
Ben de duymadım,Bizim burda yoktu galiba duymadım ben 12 de uyudum 2.30 da kalktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?