Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dişin nasıl? Sinirlenme sen kaptanım. Yarın yemek yemesinler akşama kadar ceza ver.
Yarin tüm gün yememe cezasi verelim dime

Sagol canimya simdi daha iyi ama agzimi çeviremedim yiyemedim bisey yani

Hayırlı sahurlar. Hayırlı ramazanlar olsun İnşaAllah çok şükür bu sene de Ramazana kavuştuk . Rabbim en güzel şekilde değerlendirip bayrama günahsız tertemiz çıkmayı nasip etsin hepimize

Ben oruç olmayacağım bugün ama oğlum sahura patates köfte istedi el mecbur yaptım. Gece vakti zaten çok aç olurum nasıl dayanıcam dedim ama çok zor olmadı elhamdülillah sanırım alışıyorum yavaş yavaş terbiye-i nefs e

Meryem ablam doğum gününmüş bugün iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni. Allah sağlıklı huzurlu yaşlar versin Elhan

Canım sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. Eşinle ailenle bir ömür güzel günler görün. Allah mutluluğunuzu zeval vermesin @Tostombalakanne

Canım pazartesi tarti zorunlu degil ama kural gereği cumaya önlemek adina tartilmak gerekiyo moralin bozuluyosa tartilma cuma ya guzel eksiyle geliceksin pozitif ol bence

Gece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağım boğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.

Hyr kuzum ilkokulda ingilizceci yim, sadece ilkokul ve anasınıfı öğretmenleri aşılanıyotmuş demek ki diğerleri kapanacak, Allah evdeki annelere sabır versin

Günaydın kızlar bugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah

Günaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadım çok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…