Hergece öyle geçmez inşallahBu arada gece ramazan davulcusuna gerçekten iyi sinirlendim. 2buçukta falan geçti. ya imsak 4buçuk civarıyken o saatte neden geçiyorsun.bi ona uyandım. sonra alarm çaldı 4e 5 kala ona uyandım. sahur yaptım uyku gitti uyumaya çabaladım. bu kezde sabah işe kalkmak eziyetti resmen.
Kesin BörekAkşama neler yapiyorsunuz yemekte ne var...ben bulmadim daha
Börek mi hemde ilk gundenKesin Börek
Gerisi Allah kerim ezogelin çorbasi salata ayran gibi
Ama ben zaten yiyemiyorumki ıspanakli bide anladin sen onuBörek mi hemde ilk gunden
burda yasak değil demekCanim bizim burda yasaklandi
belkide yoktu canım sizin orda.Bizim burda yoktu galiba duymadım ben 12 de uyudum 2.30 da kalktim
inşallah ya. iftardan sonra uyuyamam ki oğlum sağolsun bırakmaz. bu ay biraz perişan geçecek bana..Hergece öyle geçmez inşallah
İftardan sonra erken uyumaya calus cnm uykusuzluk da hiç bişey benzemez
bende merak ediyorum. kendimi şartladım bakalım..bu Ramazanda kaç kilo verecegim diye merak ediyorum.
iftara çok fazla kaçirmamam lazim orucu tutanlara Allah kabul etsin inş:)
Mercimek çorbası var evde. Yanına patlıcanlı bişi, şimdi ona bakıyordum çocuk uyurken yapayım, akşama enerjim kalmaz diye. Kızartmafan patlıcanlaı bişi yapmam lazımAkşama neler yapiyorsunuz yemekte ne var...ben bulmadim daha
Bende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir ancaAkşama neler yapiyorsunuz yemekte ne var...ben bulmadim daha
Anladim canımAma ben zaten yiyemiyorumki ıspanakli bide anladin sen onu
Dişimden dolayı bide ben ramazanda yememki
FırındaAfiyet olsun canım karinyarik yagdami firindami
Onden 2 buyuk bardak suyu ic tikar seni...Bende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir ancaçorba içip biraz beklemeyi planlıyorum. ben ramazanda çok kontrolsüz yiyorum iftarda maalesf az yemek için çok çabalayacağım..
Mesajin icinde yazıyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?