- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
İlk zamanlar öyle oluyor haklısın canım alışılır ama çocuklar napalım senden de aynı dinginliği bekliyorGece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağımboğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
Tamam canim sadece cuma fotografli olmasi yeterliPazartesi kontrol tartısı da oluyor sanırım onu da atlamayayım 65.4 çıkmıştım sabah tartildigimdaZipzip- gruba katılacagimi bilseydim foto çekerdim bundan sonra fotografla yaparim bildirimleri:)
Gecmis olsun canımInsallah canım ya sol tarafım biraz sıkıntılı gıbı sabaha gecer diye umut ediyorum
Tamam canim sadece cuma gunleri tartilİyi geceler kızlar ya kaptanlarım bişey soracam. Pazartesi günü olsn tartı zorunlu mu?? Bem sadece cuma günleri tartılsam olur mu??.çünkü eksş de çıksam artı da çıksam bana iyi gelmiyorE Elif_Eylul Zipzip-
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım odemin bir kismini atmissin cumaya kadar eksilerde gelirGünaydın kızlarbugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadımçok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Cok ilginc fare olmasi eski bir yapi mi çalıştığın kurum canimAy dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu yaZipzip- E Elif_Eylul
Kız niye söylüyosun sen bizi tutsana
Afiyet olsun canımDünkü menümdü yazayım
Sabah 10:30
Çeyrek kaygana
1 dilim peynir
Çk salça
Domates salatalık
Ara 13:30
Sade kahve
1 Hurma
Akşam 17:30
1 kepçe yeşil mercimekli şehriye çorbası
1 karnıyarık
Salata
Turşu
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Bende uykudan ölüyorum. Işe gitmemek için bi bahanem olsaydı keşke dedimGece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağımboğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
Anladım canım. Gerçekten evdeki annelere zor, çocuklara zor, öğretmenlere zor. Herkes için çok zorHyr kuzum ilkokulda ingilizceci yim, sadece ilkokul ve anasınıfı öğretmenleri aşılanıyotmuş demek ki diğerleri kapanacak, Allah evdeki annelere sabır versin
Günaydın canımGünaydın kızlar
GunaydiiiinnnGünaydın kizlar
Günaydın canım. Sıkma canını kadınsal mevzular işte mecburi.Günaydın kızlarbugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah
Günaydın canım, Afiyet olsunGünaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadımçok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip-
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ay çok kötü olmuş ya. Güzelce temizlemen gerçekten en iyisiAy dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu yaZipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin canım ❤Günaydın kizlaaar. Benimde uykum varr
Benim de uykum çok varGünaydın kizlaaar. Benimde uykum varr
Günaydın canım ❤günaydin
hayırlı Ramazanlar diliyorum hepimize
Gunaydin canım ❤Günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?