Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu ya Zipzip- E Elif_Eylul

İlk zamanlar öyle oluyor haklısın canım alışılır ama çocuklar napalım senden de aynı dinginliği bekliyor

Pazartesi kontrol tartısı da oluyor sanırım onu da atlamayayım 65.4 çıkmıştım sabah tartildigimda Zipzip- gruba katılacagimi bilseydim foto çekerdim bundan sonra fotografla yaparim bildirimleri:)
Tamam canim sadece cuma fotografli olmasi yeterli
Yogun çalışıyorum demissin menu bildirimleri, kilo bildirimleri ve 2,3 mesaj yazabilirsen hem burdan uzak kalmazsın hem de motive olursun
Insallah canım ya sol tarafım biraz sıkıntılı gıbı sabaha gecer diye umut ediyorum
Gecmis olsun canım
Tamam canim sadece cuma gunleri tartil
Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım odemin bir kismini atmissin cumaya kadar eksilerde gelir
Günaydın canım ❤
Hatirladigin rakam varsa onu yazabilirim

Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤

Cok ilginc fare olmasi eski bir yapi mi çalıştığın kurum canim

E Elif_Eylul gece gece herkes birşeyler yiyor.
Kız niye söylüyosun sen bizi tutsana
Afiyet olsun canım
Bende uykudan ölüyorum. Işe gitmemek için bi bahanem olsaydı keşke dedim
Hyr kuzum ilkokulda ingilizceci yim, sadece ilkokul ve anasınıfı öğretmenleri aşılanıyotmuş demek ki diğerleri kapanacak, Allah evdeki annelere sabır versin
Anladım canım. Gerçekten evdeki annelere zor, çocuklara zor, öğretmenlere zor. Herkes için çok zor
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kizlar
Gunaydiiiinnn
Günaydın canım. Sıkma canını kadınsal mevzular işte mecburi.
Günaydın canım, Afiyet olsun
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Ay çok kötü olmuş ya. Güzelce temizlemen gerçekten en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…