- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Oldu iste olan ama 65 kapatirim insallah ramazandaKız hangi ara çıktın da indim ama antibiyotik sisirirdi zaten ama çabuk helen çabuk gider belki Ramazanda
Günaydın canım
Bende mercimek kuru fasulye pilav yapcam ev için sadece pilav yemem kuru yerim corba ile
Günaydın canım
Tamam canım ekliyorum14730 falandı en son baktığımda pazar ve pazartesi 10 ar set lag raise yaptım. göbeğim baya farketti çok mutluyum inşallah 58 e inince daha güzel olacak
Hayirli ramazanlar canimHayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Regl oldum
şimdi doğru canım. kutunun içine yazıyordun da cevaplayamıyordukYanlış mi yapıyormuşum☹
Gunaydin canım hayirli ramazanlar ❤Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
Gitti oruç deseneGünaydın kızlar
Regl oldum
Evet canım ya neyse başında oldum sonrasında hiç ara vermeden tutmuş olurumGitti oruç desene
Cumaya şişin geçmiş olur canım
Bende dün bitti regli ama erken oluyorum 18 gün başlar yineEvet canım ya neyse başında oldum sonrasında hiç ara vermeden tutmuş olurum
İnşallah ama sen bence 1,2 kilo daha verki koruma zamanı 68leri görmeOldu iste olan ama 65 kapatirim insallah ramazanda
Günaydın hayırlı Ramazanlar canımGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar
Bol su iç iftarda yemege yer kalmasınBende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir ancaçorba içip biraz beklemeyi planlıyorum. ben ramazanda çok kontrolsüz yiyorum iftarda maalesf az yemek için çok çabalayacağım..
Günaydın canım olsun şişlik inerGünaydın kızlar
Regl oldum
İnşaallah 62 görürüz bu hafta14730 falandı en son baktığımda pazar ve pazartesi 10 ar set lag raise yaptım. göbeğim baya farketti çok mutluyum inşallah 58 e inince daha güzel olacak
Sporları daha aktif ve bol spor yapan biri tutsa iyi olur bence
Böyle mi olacaktı
Doğru mu oldu su an acaba
Şu an nereye yazdığımi bilmiyorum bir yandan işe odaklaniyorum sizin mesajlari da takip edemedigim için farketmedim ☹
Unutmuşum girmeye girmeyeÖgretin şu garibeunutmus heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?