Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

14730 falandı en son baktığımda pazar ve pazartesi 10 ar set lag raise yaptım. göbeğim baya farketti çok mutluyum inşallah 58 e inince daha güzel olacak

Hayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Hayırlı ramazanlar canim gecmis olsun insallah şifa olur

Hayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
inşallah şifa olur annemle konuştum oda kolum çok ağrıdı şişti dedi birkaç gün sonra düzelmiş

Hadi hayırlısı olsun ..
Benim eşim de oldu koku şişti ve biraz halsizlik yaşadı sonra da geçti..
Bize de okuldan mesaj geldi aşı olabilirsiniz diye..
E nabıza bakıyorum hala sıranız gelmedi diyor ne yapcam bilmiyorum

75kilodan indim bukadar oldu
1ayda 65 düsmek dilegiyle Zipzip-
Eki Görüntüle 2824042
Kız hangi ara çıktın da indim ama antibiyotik sisirirdi zaten ama çabuk helen çabuk gider belki Ramazanda
Günaydın canlar
Günaydın canım
Kesin Börek
Gerisi Allah kerim ezogelin çorbasi salata ayran gibi
Bende mercimek kuru fasulye pilav yapcam ev için sadece pilav yemem kuru yerim corba ile
Günaydın...
Hayırlı ramazanlar....
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…