- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bende öyle diyorum suyu bol içersem az yerim. ramazanı sorunsuz atlatmalıyım. kilo almak istemiyorumOnden 2 buyuk bardak suyu ic tikar seni...
Ögretin şu garibeMesajin icinde yazıyor sanirim
Gunaydin canim hayirli ramazanlarGünaydın...
Hayırlı ramazanlar....
Gunaydin canım hayirli ramazanlarGünaydın...
Hayırlı ramazanlar....
14730 falandı en son baktığımda pazar ve pazartesi 10 ar set lag raise yaptım. göbeğim baya farketti çok mutluyum inşallah 58 e inince daha güzel olacakTamam canim sadece cuma fotografli olmasi yeterli
Yogun çalışıyorum demissin menu bildirimleri, kilo bildirimleri ve 2,3 mesaj yazabilirsen hem burdan uzak kalmazsın hem de motive olursun
Gecmis olsun canım
Tamam canim sadece cuma gunleri tartil
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım odemin bir kismini atmissin cumaya kadar eksilerde gelir
Günaydın canım ❤
Hatirladigin rakam varsa onu yazabilirim
Günaydın canım ❤
Hayırlı ramazanlar canim gecmis olsun insallah şifa olurHayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
inşallah şifa olur annemle konuştum oda kolum çok ağrıdı şişti dedi birkaç gün sonra düzelmişHayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Hadi hayırlısı olsun ..Hayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Akşama neler yapiyorsunuz yemekte ne var...ben bulmadim daha
Aa bilmem ki olmuyor muu
Kız hangi ara çıktın da indim ama antibiyotik sisirirdi zaten ama çabuk helen çabuk gider belki Ramazanda
Günaydın canımGünaydın canlar
Kesin Börek
Gerisi Allah kerim ezogelin çorbasi salata ayran gibi
Günaydın canımGünaydın...
Hayırlı ramazanlar....
Yanlış mi yapıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?