Simdi olmus canimBöyle mi olacaktı
Doğru mu oldu su an acaba
Şu an nereye yazdığımi bilmiyorum bir yandan işe odaklaniyorum sizin mesajlari da takip edemedigim için farketmedim ☹
Unutmuşum girmeye girmeye
Ondanda olabilir cnmAteş yok üşüme var, bir de ciğerlerim ağrıyor, ama düm banyo yapıp balkona çıktım o da etkilemiş olabilir. Bi uyudum uyandım baktım iyi hissediyorum tutayım dedim. İlk günden kaytar mak istemedim
Ramazan sonuna eminim 65 olursun cnm
Sifa olsun cnmHayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
En güzeli kim davulla uyanıyor ki artikCanim bizim burda yasaklandi
Hoşgeldin Canım .Ben dilekYanlış mi yapıyormuşum☹
İlk günler hele okadar kısıtlama abla iftara patlarsin sonra..Slm kizlar
Ben gündüzleri bitkisel hayatta oldugum icin kalkmak istemiyorum :))
Ilk sahurum pek basarili gecmedi
Saat 1 de yulafli süt yapmistim
Oyle kapatacaktim
3 de acikir gibi oldum 2 parca mucverle yogurt yedim
guya 5 de kalkip su icecektim
Uyumuş kalkmisim, agzim kupkuru
Neyse... Bugun oturup adam gibi normal kahvalti edecem :))
Yulaf cok doyurucu olmaz zaten abla en guzeli normal kahvalti yapmanSlm kizlar
Oyle kapatacaktim
Çok teşekkür ederim canım kaptanım Allah razı olsun@Tostombalakanne evlilik yil dönümünüz kutlu olsun huzurlu ,mutlu seneleriniz olsun ❤❤
Aminnn insaAllah canım benim Allah razı olsunElhan ablaaammmmm iyiki doğmuşsun da seni tanımışızz doğum günün kutlu olsun
@Tostombalakanne canım sizinde yıldönümünüzü kutluyorum. Ask dolu yillariniz olsun
Allah razı olsun canım cümlemizin insaAllahHayırlı sahurlar. Hayırlı ramazanlar olsun İnşaAllah çok şükür bu sene de Ramazana kavuştuk . Rabbim en güzel şekilde değerlendirip bayrama günahsız tertemiz çıkmayı nasip etsin hepimize
Ben oruç olmayacağım bugün ama oğlum sahura patates köfte istedi el mecbur yaptım. Gece vakti zaten çok aç olurum nasıl dayanıcam dedim ama çok zor olmadı elhamdülillah sanırım alışıyorum yavaş yavaş terbiye-i nefs e
Meryem ablam doğum gününmüş bugün iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni. Allah sağlıklı huzurlu yaşlar versinElhan
Canım sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. Eşinle ailenle bir ömür güzel günler görün. Allah mutluluğunuzu zeval vermesin @Tostombalakanne
Afiyet olsun canımDünkü menümdü yazayım
Sabah 10:30
Çeyrek kaygana
1 dilim peynir
Çk salça
Domates salatalık
Ara 13:30
Sade kahve
1 Hurma
Akşam 17:30
1 kepçe yeşil mercimekli şehriye çorbası
1 karnıyarık
Salata
Turşu
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Evet canım bugün yıldönümümüz@Tostombalakanne evlilik yıldönümunuz bugün galiba. 4 gün sonra demiştin. Hep beraber nice sağlıklı mutlu yilllarınız olsun.
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadımçok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip-
Bu ben de olabilirimEki Görüntüle 2824034 benim her zaman düştüğüm hal
Afiyet olsun canımdünkü menüm.
sabah : peynirli tost
hindistan cevizli sütlü kahve
öğle: tarhana çorbasi
taş kebabi
ayran.
akşam
1 dilim karnabahar pizzasi
2 gün öncekinden kalan brüksel lahana salatasi
2 kaşık salata.
su: 2 lt.
Ayyy miki mause a bak sen fırlama yaFare değince; eski işyerimde bir şubede 2 kişi çalışıyoruz, dankekin topkekinden var odada günde 1-2 çay yanına yiyoruz arkadaşla, bigün baktım kabının bir kenarı pincik pincik olmuş, dedim güneşten sanırım, yedik yine, ertesi gün kekler pincik pincik olmuş, dedim üstüne ağırlık falan koyduk sanırım dağılmış, yine yedik, sonra aklımıza geldi fare olma olasılığı, üşenmedim kameradan tüm gecenin kamera görüntüsünü izledim. Aboww, fare gece çıkıyor, klavyenin altından giriyor üstünden çıkıyor, monitörden kayıyor, masada dolaşıyor, mousea çıkıyor, gidiyor kek yiyor, geliyor su içiyor baya baya gece mesaisi yapıyor, müşteri gelse hizmet verecek o denli benimsemiş ortamı
Düne göre iyiyim canım, teşekkürler, genelde öğleden sonra kötü oluyorum zaten.
Afiyet olsun canımSelam güzeller menümü yazabilirim şimdiden
niyetli değilim bu hafta ama sahur hazırlıyorum mecburen
sahur 1 dilim peynir, yoğurt,1 bardak kefir,1 kayısı,1 incir
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta nescafe ve yoğurt
akşam 4 köfte ızgara, salata ve kemik suyuna çorba
dünkü sporum
30 dk. chloe ting
80 dk. dışarda yürüyüş
Bizim burada 3.30 gibi geçti canım erken geçmesi çok saçmaBu arada gece ramazan davulcusuna gerçekten iyi sinirlendim. 2buçukta falan geçti. ya imsak 4buçuk civarıyken o saatte neden geçiyorsun.bi ona uyandım. sonra alarm çaldı 4e 5 kala ona uyandım. sahur yaptım uyku gitti uyumaya çabaladım. bu kezde sabah işe kalkmak eziyetti resmen.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimElhan abla doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun inş.
@Tostombalakanne evlilik yıl dönümü kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun.
Aminnn canım Allah razı olsunElhan ablacım doğum günün tekrar kutlu olsun nice güzel fit yaşların olsunn inşallah
@Tostombalakanne canım sana eşinle ve ailen ile daha nice güzel sağlıklı yıllar dilerim
Afiyet olsun aplamSlm kizlar
Oyle kapatacaktim
her ramazan kilo alirim bu ramazan verecegim insaaallahbu Ramazanda kaç kilo verecegim diye merak ediyorum.
iftara çok fazla kaçirmamam lazim orucu tutanlara Allah kabul etsin inş:)
Tunaydin canım hayirli ramazanlar ❤Tünaydın kizlar hayırlı ramazanlar
Dun gelemedim buyuk hasta kucuk mızmız
Gece az daha sahur yapamayacaktik kucugu büyüğü herkes sahura kalkti :)
Hatıra kalsın diye foto bile cekemedim şapidik hallerini
Ekmeksiz 1 yumurta 1 kk peynir 1 bardak kefir
Sabahtan temizlik bitti yemeklerin on hazırlıkları yapıldı kizim uyurken buraya kaçtım
bende Jilliana başlamayı düşünüyorum iftardan sonra yapa bilirsem tabikiKızlar ben son zamanlarda bazen her gün bazende gün aşırı fitnes yapıyorum ayşegül demirsoy ile çokta memnunum bahsetmiştim hatırlayan bilir.
şimdi chloe ting ile 21 güne başladım.. bununla daha çok ter atıyorum o yüzden bununla devam etmek niyetindeyim.
benimle başlayıp 21 gün ya da 2 haftalık 1 aylık devam etmek isteyen olursa beklerim
yine yürüyüşede devam edeceğim ama...
sizde spor planları ne ramazan için ?
Nice senelere eşinle çocuğunlaÇok teşekkür ederim canım kaptanım Allah razı olsun
Aminnn insaAllah canım benim Allah razı olsun
Allah razı olsun canım cümlemizin insaAllah
Afiyet olsun canım
Evet canım bugün yıldönümümüzAmin insaAllah Allah razı olsun canım
Afiyet olsun canım
Bu ben de olabilirim
Afiyet olsun canım
Ayyy miki mause a bak sen fırlama ya
Afiyet olsun canım
Bizim burada 3.30 gibi geçti canım erken geçmesi çok saçma
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Aminnn canım Allah razı olsun
Afiyet olsun aplam
yemek yapmayacagim kayınvalidem iftara çagiriyorAkşama neler yapiyorsunuz yemekte ne var...ben bulmadim daha
Eee simdi diyet ne olacak planin ne aksam icin :))yemek yapmayacagim kayınvalidem iftara çagiriyor
Hayirli ramazanlar canimSelam kızlar hayırlı ramazanlar herkese 76.6 ile geldim ben Ramazan'da 6 kilo gibi bir hedef koydum kendime hadi bakalım inşallah veririz kiloyu ramazan ayında 5 6 kilo veren arkadaşlarımız oldumu hiç olduysa tavsiyelerini merak ediyorum yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?