- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Benim karışık canım. ailem hatayda. ama babam karadenizli. annem maraşlı. sen nerelisinCanım sen nerelisin
YakınımmmmBenim karışık canım. ailem hatayda. ama babam karadenizli. annem maraşlı. sen nerelisin
Valla ben kendime mantar sote yaptımSelam canim
Şimdiden afiyet olsunn
Teşekkür ederim canım sagolÇok çok geçmiş olsun canım Rabbım korumu
Afiyet olsun canim yanında salatada olsa tam diyetlikValla ben kendime mantar sote yaptım
ahh ne güzel yemekleri var dimi.. gerçekten o tarafların yemek tarzına bayılıyorum. karadeniz mutfağı beni çok açmıyor mesela. salçasız baharatsız olduğu için.Yakınımmmm
Adana
sen nereliydin canım:) mantı çorbasına biz yüksük çorbası deriz. bayılırım. tam bizim oranın menüsüAkşama bzde yemeği kv yaptığı için tavuk suyuna tavuklu dövme pilavı mantı çorbası salata ayran var
Çok geçmiş olsun canım rabbim korumuş Allah evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusunAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Ohhh afiyet olsun. Bol bol ye yağlı yerlerinden.Akşama bzde yemeği kv yaptığı için tavuk suyuna tavuklu dövme pilavı mantı çorbası salata ayran var
AminnÇok geçmiş olsun canım rabbim korumuş Allah evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun
Olmaz dövmeli pilav ye.Valla ben kendime mantar sote yaptım
Çok geçmiş olsunAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Allah korumuş walla, büyük geçmiş olsun.Allahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Çocuk gibi ne o , küstük gelmeyinhiç bişey demiyorum ki. kendileri eşime dedi gelmeyin diye
şu an agzima fermuar çektim. konuşmaya hiç gelmiyor.
Bugun ne güzel dualar almışsın hepsine aminn diyorum gönlümden aminn bu güzel saatin yüzü hürmetine sanada yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah. Her seyin vakti var bu ay olmazsa en uygun ay en uygun yil yüzünü güldürsün mevlam...Yok tatlım.
Allah yavrunu sana bağışlamış bi sadaka ver canım bu güzel günlerde çok geçmiş olsunAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Ama arayip gelmeyin iftara diecek şekilde ne dedinki migim ters mi söyledin farkında mı değilsin. Mesajla anlaşmak bazen yanlış ifadeye sebep oluyor keske kaynananin yüzüne söyleseydin ak görümce ara bozuyo. Sen bu isleri kaynananla hallet canim.akşam oturup eşimle konuşacagiz. günü mafettin ne güzel bizi çagirmişlar diyor. nabiyim ben. bişey demeyecek miyim..
agzim dilim yok mu ?
gerçekten 7 senedir hiç ses etmediğimden dünya laflari duydum.
Gecmis olsun canimyaAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Toplam | |
@chikolatagozlum | 14.019 | 16.030 | 9.368 | |||
S sulisim | 11.578 | 10.071 | 13.643 | |||
@T u t a s t e | 9.744 | 11.361 | ||||
| 3.359 | 14.730 | ||||
| 2.110 | |||||
@Ytmz | 2.370 | 1.812 | 1.686 | |||
| 10.071 | 10.029 | 7.636 | |||
| 8.034 | 8.198 | 10.157 | |||
| 10.096 | 6.042 | 10.186 | |||
@Tostombalakanne | 28.575 | 31.069 | 8.340 | |||
| 7.866 | 1.650 | 9.853 | |||
| 3.103 | 15.330 | ||||
@sena zeynep | 2.889 | 5.116 | ||||
| 10.022 | 10.063 | 10.074 | |||
@birazhuzurdu2008 | 12.950 | 18.113 | ||||
@I-cell_84 | 3.538 | 10.072 | 11.811 | |||
| 7.052 | |||||
| 5.000 | |||||
| 2.642 | |||||
| 7.061 | |||||
| 9.442 | |||||
Sen tek gunle yetisirsin tablodaki adimlaraBugün ben de azıcık adım mi atsam. Özendim.
Öyle küçük adımlar listeye gireyim. Aranıza katilayim.Sen tek gunle yetisirsin tablodaki adimlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?