Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsanız işte başımıza nerede ne gelcek bilemiyoruz. Allah korumuş gerçekten.. Çok büyük geçmiş olsun

Cook geçmiş olsun canim

akşam oturup eşimle konuşacagiz. günü mafettin ne güzel bizi çagirmişlar diyor. nabiyim ben. bişey demeyecek miyim..
agzim dilim yok mu ?
gerçekten 7 senedir hiç ses etmediğimden dünya laflari duydum.

Çok geçmiş olsun. Çok şükür daha kötüsü olmamış.

çok geçmiş olsun

Eşinle birlik olman gerekiyor çocuk sizin cocugunuz daha ne kadar ayakta sallanacak. Çocuk ile olan kararları ikiniz aranızda anlasın 3. Şahısları sokmayın araya.
ya alt üst oturunca olmuyo. güzelce konuşuyorum demeye gelmiyor. ne bilim bizim bakmamizi beğenmiyorsaniz işi birakirsin demez mi ben şok... ( hiç bişey demedim ayakta sallamayin dedim sadece ne diyecektim )
eşime dedim ben o halde işi birakayim dedim saçmalama diyor. kreşe vereyim dedim onada razi degil çok üzgünüm bugün. hiç beklemezdim öle sözden.
neyseki gitmiyoruz bu akşam iftara...

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim korumuş valla

Sen ne için çalışıyorsun? Onlar seni mi düşünüyor? Çocuğa senin için mi bakıyor? Çok boş laflar. Kızları da olsan olabilirdi bu laflar. Boşver çok takılma.

Bekar olsaydım anne evimde bugün dövmeli tavuklu pilav olurdu.. her ramazan ilk gün menüsü budur.. dövme pişirirler illaki.. çok severim tabi orası ayrı.
Dövmeli tavuk dedim bu çıktı.

Eklentiler

• 0b87eeb2310d430b12738c80273a00f0.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
Oğulları bıraksın işi. Neyse sen onlara birşey deme. Gelinsin. Eşine söyle, o uygun dille söylesin birşey demek gerektiğinde. İftara gelmeyin mı dediler iftar nasıl iptal oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…