- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
İnsanız işte başımıza nerede ne gelcek bilemiyoruz. Allah korumuş gerçekten.. Çok büyük geçmiş olsunAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Dun buralarda gordum canim da bugun daha yok ortalıkta gormedimKızlar kaçırdıysam düzeltin amaElhan abla iki gündür yok sanki..
Cook geçmiş olsun canimAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
akşam oturup eşimle konuşacagiz. günü mafettin ne güzel bizi çagirmişlar diyor. nabiyim ben. bişey demeyecek miyim..Allah razı olsun canım çok sağol
Amin canım Allah razı olsun
Tebrik ederim kıslar hepimizianlamadığım nota ne ola ki
Sağol canım amin insaAllah Allah razı olsun canım
Çok çok amin insaAllah canım sağol Allah razı olsun
Gereksiz boş muhabbetler canım sen bir lafı 50 bin defa güzelce anlatsan da onlar yine bildiğini anlar bildiğini okurlar
Çok geçmiş olsun. Çok şükür daha kötüsü olmamış.Allahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
çok geçmiş olsunAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
İnsanız işte başımıza nerede ne gelcek bilemiyoruz. Allah korumuş gerçekten.. Çok büyük geçmiş olsun
Cook geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun. Çok şükür daha kötüsü olmamış.
çok geçmiş olsun
ya alt üst oturunca olmuyo. güzelce konuşuyorum demeye gelmiyor. ne bilim bizim bakmamizi beğenmiyorsaniz işi birakirsin demez mi ben şok... ( hiç bişey demedim ayakta sallamayin dedim sadece ne diyecektim )Eşinle birlik olman gerekiyor çocuk sizin cocugunuz daha ne kadar ayakta sallanacak. Çocuk ile olan kararları ikiniz aranızda anlasın 3. Şahısları sokmayın araya.
Rabbim kucağını doldursun inşallahh canimmYok tatlım.
aynen canım eskide çok da eski değil 85 model dışardan bakınca görkemli içi fareli :)Cok ilginc fare olmasi eski bir yapi mi çalıştığın kurum canim
hayırlısıyla en kısa zamanda seninde olur bi bebişiniz inşallahYok tatlım.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim korumuş vallaAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Sen ne için çalışıyorsun? Onlar seni mi düşünüyor? Çocuğa senin için mi bakıyor? Çok boş laflar. Kızları da olsan olabilirdi bu laflar. Boşver çok takılma.ya alt üst oturunca olmuyo. güzelce konuşuyorum demeye gelmiyor. ne bilim bizim bakmamizi beğenmiyorsaniz işi birakirsin demez mi ben şok... ( hiç bişey demedim ayakta sallamayin dedim sadece ne diyecektim )
eşime dedim ben o halde işi birakayim dedim saçmalama diyor. kreşe vereyim dedim onada razi degil çok üzgünüm bugün. hiç beklemezdim öle sözden.
neyseki gitmiyoruz bu akşam iftara...
1.5 yıl oldu kontrole gitsem iyi olacak ama pandemi diye erteliyorum teşekkür ederim bilgi için baya aksatıyor döngüyüAra vermek gerekiyor yada yenilemek adet döngünü bozuyorsa
Canım olacak Allahın izniyle inşallah rabbşm herşeyin hayırlısını versin inşallah isteyen kimseye aratmasın rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsinYok tatlım.
İnşallah. Sağlıkla. İsteyen herkese versin inşallah.Canım olacak Allahın izniyle inşallah rabbşm herşeyin hayırlısını versin inşallah isteyen kimseye aratmasın rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin
Dövmeli tavuk dedim bu çıktı.Bekar olsaydım anne evimde bugün dövmeli tavuklu pilav olurdu.. her ramazan ilk gün menüsü budur.. dövme pişirirler illaki.. çok severim tabi orası ayrı.
Oğulları bıraksın işi. Neyse sen onlara birşey deme. Gelinsin. Eşine söyle, o uygun dille söylesin birşey demek gerektiğinde. İftara gelmeyin mı dediler iftar nasıl iptal oldu?görümcem dedi ki bakmamizi begenimyorsaniz işini birakirsin kendin bakarsin dedi..
ben hiç bişi demedim. eşime de kreşe verelim dedim vermek istemedi bende birakayım dedim istemedi. ne diyim.
sadece ayakta sallamayin dedim bi haftadir uğraşıyorum onlar 4 yıl bakıyor Tamam bakmalarina ben hiç ses etmedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?