- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Tavuklu keşkek bende bayılırım ama biz gödekleriz iyice erir buğday da tavukta oh misss anneme diyim yapsın bir cumaay canınızı çektirmek istemedim ama gerçekten tadı da müthiştir. keşkek gibi ama diri kalıyor. ben keşkeği de çok severim.
Tamam hadi aksam adimlarini bekliyorumÖyle küçük adımlar listeye gireyim. Aranıza katilayim.
Kendini iyi hissediyor musun canimBaşlasam mi spora?
İyiyim. Susarım diye korkuyorum. Az daha bekleyeyim.Kendini iyi hissediyor musun canim
İftardab sonra yap derim güç bulursan tabi yada sahurdaİyiyim. Susarım diye korkuyorum. Az daha bekleyeyim.
Olmaz mıTeşekkür ederim canım sagol
Afiyet olsun canim yanında salatada olsa tam diyetlik
Bizde öyle diyoruz Aslındasen nereliydin canım:) mantı çorbasına biz yüksük çorbası deriz. bayılırım. tam bizim oranın menüsü
Tabi canım cumaya artı gelsin bol bolOhhh afiyet olsun. Bol bol ye yağlı yerlerinden.
Oh no oh no oh nononononoOlmaz dövmeli pilav ye.
Aaa bu çiçeklerde çok şüpheci. Ben iyi niyetle dedim.Tabi canım cumaya artı gelsin bol bol
Aaa bu çiçeklerde çok şüpheci. Ben iyi niyetle dedim.
Gözleriniz kamaşacak. Bakamayacaksınız.yıldızınız parlamayacak bu hafta
Rabbim bu mübarek günün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin cnmİnşallah canım. İnan bilmiyorum. İnşallah herşey yoluna girer.
Kurttan post koca tarafından dost olmazmış canımkayınvalideme gitmekten vazgeçtik.. görümceme bişey konuştum suç ben oldum.neyse anlatmayım. aramiz bugün limoni
Eşimin ailesine demeye hiç bişey gelmiyor ya gelmiyooor bişey söleyemiycem bi daha.
Yemek hazirliyoruz hic dinleyemedimKisitlama gelmis artik 19.00 kadarmis cikma yasagi bide 2hafta
2o kilo vericem yani 2o ayCanım Rabbim feraha çıkarır inşallahhh
Bir yerde okumuştum her verdiğimiz 1 kilo başına 1 ay koruma yapmalıymışız ancak o zaman vücut kiloyu sabitleemiş
Nasıl yani gündüz hiç cikilmiycakmi marketlerKisitlama gelmis artik 19.00 kadarmis cikma yasagi bide 2hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?