Birden o pozisyonu hayal ettimöyle planlıyorum kaptanım düşündümde. perşembe akşam hazırlarım. eve girer soyunurum direk bildiririm. 6 buçuk gibi evde oluyorum genelde bu aralar.
nöbetine göre değişiyor vardiyalı çalışıyor :) bu cuma ben geldiğimde evde olacakBirden o pozisyonu hayal ettim
Kapidan girer girmez üstünü parcalayip banyoya kosuyon
Sen gelince eşin evde oluyormu
Ayy içim açıldı oruç oruç. Misss gibi görünüyor.
ay canınızı çektirmek istemedim ama gerçekten tadı da müthiştir. keşkek gibi ama diri kalıyor. ben keşkeği de çok severim.Ayy içim açıldı oruç oruç. Misss gibi görünüyor.
Ben severim orucken yemek resmi bakmayı.ay canınızı çektirmek istemedim ama gerçekten tadı da müthiştir. keşkek gibi ama diri kalıyor. ben keşkeği de çok severim.
ya tekim sanıyordum bunu yapan. sabahtan beri ne videolar izledim inanamazsın. durup diyorumki; bunu niye kendime yapıyorum. sonra amaaan deyip bi daha izliyorumBen severim orucken yemek resmi bakmayı.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim korumuş valla
Off cook güzel görünüyor canımız çekti
Ayy içim açıldı oruç oruç. Misss gibi görünüyor.
içinizden sövmüyorsunuz demiOff cook güzel görünüyor canımız çekti
Keşkek en çok sevdiğim yemekler arasında güzelde yaparım, eski usulü yemekler bi başkaay canınızı çektirmek istemedim ama gerçekten tadı da müthiştir. keşkek gibi ama diri kalıyor. ben keşkeği de çok severim.
ay ben hiç yapmadım, ama çok güzel yerimKeşkek en çok sevdiğim yemekler arasında güzelde yaparım, eski usulü yemekler bi başka
hiç bişey demiyorum ki. kendileri eşime dedi gelmeyin diyeOğulları bıraksın işi. Neyse sen onlara birşey deme. Gelinsin. Eşine söyle, o uygun dille söylesin birşey demek gerektiğinde. İftara gelmeyin mı dediler iftar nasıl iptal oldu?
içinizden sövmüyorsunuz demioruçsunuz bak sövmeyin
ay ben hiç yapmadım, ama çok güzel yerim
oruçlu oruçlu agzim sulandı.
hiç bişey demiyorum ki. kendileri eşime dedi gelmeyin diye
şu an agzima fermuar çektim. konuşmaya hiç gelmiyor.
Selam canimSelam herkese nasıl gdyor kızlar
Şimdiden afiyet olsunnAkşama bzde yemeği kv yaptığı için tavuk suyuna tavuklu dövme pilavı mantı çorbası salata ayran var
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbım korumuşAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Canım sen nerelisinay canınızı çektirmek istemedim ama gerçekten tadı da müthiştir. keşkek gibi ama diri kalıyor. ben keşkeği de çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?