Ayyy bu ramazan saatleri tam bana göreEvet 10-11 gibi yapılıyor
Ben de. Gece kuşuyum. Gündüz yemesem olur.Ayyy bu ramazan saatleri tam bana göre
Gece 11 de ye, sonra kalk gece bidaha ye
Ben normal zamandada
Gündüz bisey yemesem, saatleri boyle yapsam
Bütün diyetisyenler iftardan 2saat sonra meyve veriyoKizlar onemli bir soru :)))
Iftardan sonra ara öğün yapilabiliyormu
Afiyet olsun canım.Menümü yazayım müsaitken şimdiden henüz iftar yapmamış olanlardan özür diliyorum.
Gece 12; kötüydüm ilaç alıp yatayım dedim, 8yk mercimek yemeği ve 4-5 yeşil zrytin yedim, ama çocuk uyanınca ilaç da içemedim
Sahur 3;
2 yumurtadan omlet, salatalık, biber, k.biber, yeşillik, 10 zeyrtin, 2 hurma, 5 badem 5 ceviz, 1 yk havuç,1 yk mor lahana vb.
İftar 20.00 son
1 kase mercimek çorbası (10yk etti)
6 yk fırında kıymalı patlıcan oturtma
1 yk makarna
Salata+2 y.zeytin
Su sahurda 1 lt +2 kupa çay +1 kupa yeşil çay
Spor yok ama gün boyu hiç oturmadım yerime evde 4000 adım olmuş.
Afiyet olsun canımMenümü yazayım müsaitken şimdiden henüz iftar yapmamış olanlardan özür diliyorum.
Gece 12; kötüydüm ilaç alıp yatayım dedim, 8yk mercimek yemeği ve 4-5 yeşil zrytin yedim, ama çocuk uyanınca ilaç da içemedim
Sahur 3;
2 yumurtadan omlet, salatalık, biber, k.biber, yeşillik, 10 zeyrtin, 2 hurma, 5 badem 5 ceviz, 1 yk havuç,1 yk mor lahana vb.
İftar 20.00 son
1 yk makarna
Salata+2 y.zeytin
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canım.
Senin msj altındaki kilo değerlerinde yeşil alan sınırında olduğunu görünce senin adına mutlu oluyorum, kendim için de imrenerek bakıyorum, inşallah bir gün ben deAfiyet olsun canım.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Allah kabul etsin
Afiyet olsun canımMenümü yazayım kıslar
Gece sahur 2.40
Eki Görüntüle 2824583
Iftar 19.50
2 sb su
1 orta boy hurma
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 büyük kase yeşillikli salata
2 servis kaşığı sebzeli tavuk yemeği
4 kaşık yoğurt
Sahurla beraber 3.5 lt kadar su içerim yatana kadar
Ara 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Zipzip-
E Elif_Eylul
Menümü yazayım kıslar
Gece sahur 2.40
Eki Görüntüle 2824583
Iftar 19.50
2 sb su
1 orta boy hurma
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 büyük kase yeşillikli salata
2 servis kaşığı sebzeli tavuk yemeği
4 kaşık yoğurt
Sahurla beraber 3.5 lt kadar su içerim yatana kadar
Ara 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarBende geldim..
Iftari yaptım..
Sahur 04.15
Tost ekmeğinden 1 tane tost
5 zeytin
Iftar 19.32
1 kase yoğurt corbasi
1bucuk dilim tavuk göğsü (1 dilimi parmak kadardi)
Salata
2 lokma pide yedim bide unutmuşum duzenledim
Bolca su iciyorum..
Kahve içerim birazdan..
Zipzip- E Elif_Eylul
O zaman çok iyi kaptanım8 etap boyunca ortalamanın 0.300 un altina inmemesi
Ay yavrum benim çok geçmiş olsun görünmez kaza olmuş Rabbim beterinden korusun canım durumu nasıl şu an da kuzununAllahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden
Afiyet olsun canımMenümü yazayım müsaitken şimdiden henüz iftar yapmamış olanlardan özür diliyorum.
Sahur 3;
İftar 20.00 son
1 yk makarna
Salata+2 y.zeytin
Afiyet olsun canım
Sağolun canlarımAfiyet olsun kizlar
Allah kabul etsin
Bence şeker seviyen birden yukseldi ondandir canim gecer biran önce bol bol su icKıslar normal de oruçluyken başım ağrırdı bugün çok şükür Rabbime hiç başım ağrımadı ama yemek bitti 5 dk sonra birden şiddetli bir ağrı başladı neden olabilir ki acaba ilaç içmek zorunda kalacağım
Şekerli bir şey de yememişsin aslında iftarda, geçmiş olsun.Kıslar normal de oruçluyken başım ağrırdı bugün çok şükür Rabbime hiç başım ağrımadı ama yemek bitti 5 dk sonra birden şiddetli bir ağrı başladı neden olabilir ki acaba ilaç içmek zorunda kalacağım
Hurma yedim ama o mu yaptı acabaŞekerli bir şey de yememişsin aslında iftarda, geçmiş olsun.
Olabilir kaptanım ben bir de 2 gündür kahve içmiyorum onun da etkisi olabilir mi vücudum kafein istiyordur belkiBence şeker seviyen birden yukseldi ondandir canim gecer biran önce bol bol su ic
İnşallah canım.Teşekkür ederim.
Senin msj altındaki kilo değerlerinde yeşil alan sınırında olduğunu görünce senin adına mutlu oluyorum, kendim için de imrenerek bakıyorum, inşallah bir gün ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?