Yatmadan yesek abla olmaz bilemedim kiKizlar onemli bir soru :)))
Iftardan sonra ara öğün yapilabiliyormu
Amin canım saolsın kaptancımAfiyet olsun canım Allah kabul etsin
Allah yardımcın olsun canimGece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağımboğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
Aman aman maşallahBenimde başım ağrıyor genelde ramazanda sahurda ağrı kesici içip yatmıştım bugün ağrımadı maşallah diyeyim
1 elma 15 badem yada fındık yiyebilirsinKizlar onemli bir soru :)))
Iftardan sonra ara öğün yapilabiliyormu
Az kaldi canim sabretdaha acmadik 1 saat var
Saat 3-4 gibi paylasiyoruz canim,iste mi oluyorsun o saatlerde
Afiyet olsun canımSabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi
Öğle lahana çorbası
Ara öğün lahana çorbası
Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran
Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Hayırdır canım ailenlemi alakalıBen de bugün iftara davetliyim. Menü çorba , bezelye, pilav, bonfile salata olurdu. Yine aynı olsun dedim. Ama yapmayacakmiş. Zaten başka belirsizlikler var. Kısmet. Akşam ne olacak, nerede olacağım hiç belli değil.
Bende anneme diyete başlattım kilo aldiEki Görüntüle 2824034 benim her zaman düştüğüm hal
Olabilir kaptanım ben bir de 2 gündür kahve içmiyorum onun da etkisi olabilir mi vücudum kafein istiyordur belki
Kızlar kahve çay filan içiyorsanız oruçta o ağrı yapmış olabilir bende kahve içmediğim zamanlar ağrıyorİyi akşamlar
Çok baş ağrılı bir gün geçirdim hala da geçiriyorum sizlerin nasıl geçti günü kızlar
Sen ne ara 75 oldun ki
Saat 3-4 gibi paylasiyoruz canim,iste mi oluyorsun o saatlerde
Valla canim milletten köşe bucak sakladigimiz tartı resimlerimiz diyebilirizMesajların altinda çıkan ibreler nedir ne anlatıyor
Çok geçmiş olsunGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
oyyyyy dayanaaamiyommm
Az kalmış canım sabır inşallah şimdiden allah kabul etsindaha acmadik 1 saat var
Bir sorun yok inşaallah canım. Eşimin ailesi canım.Hayırdır canım ailenlemi alakalı
Çok geçmiş olsun. İnşallah kırık falan yokturGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?