- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sahur
1 haşlanmış yumurta
K.k Beyaz peynir
Domates salatalık
1 dilim t.b ekmeği
1 adet hurma
İftar
1 kase yağsız şehriye çorbası
5 y.k ıspanak yemeği susuz
2 y.k yoğurt
1 tabak salata yağsız tuzsuz
İki parmak kadar pide tadına bakmak icin yedim ilk gün diye
Bol su
Ara öğün
Yeşil çay
Siyah kuru üzüm 15 tane
Zipzip- E Elif_Eylul
Sahur 01:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 elma dilim fırın patates biber
7 zeytin
Domates salatalık
İftar 19:15
4 yk sac tava
Salata
1 kepçe hoşaf
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 lt su içeceğim
Hayırlı ramazanlar hanımlar
Sahur 3:30
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
1 dl ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 lt su
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık kavurma
Haşlanmış sebze havuç patates 3 kaşık kadar
3 hurma
1 avuç kadar pide
Mevsim salata 1 kase
Kahve ve yanında bitter çikolata 2 kare
Su 1 lt oldu sahura kadar içmeye devam
Afiyet olsun kizlar Allah kabul etsin inşallahSabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi
Öğle lahana çorbası
Ara öğün lahana çorbası
Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran
Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Teşekkür ederim canım verdim bugün .sabah kalktım güldüm ama gerçekten bütün kemiklerim ağrıyor . Eteğimi bile zor giydim sabahÇok geçmiş olsun
Ciddi bir kaza atlatmışsınız
Sadaka verin isterseniz
Amin canım teşekkürlerAfiyet olsun kizlar Allah kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim.Sanırım kırık olsa duramam ama hareket ettikçe ağrıyan ağırlarım var canım idare ediyorumÇok geçmiş olsun. İnşallah kırık falan yoktur
Caklitgozlum çok teşekkür ederim.Merhaba. Hayırlı ramazanlar.
Elhan Abla doğum günün kutlu olsun.
@Tostombalakanne Evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun.
Eşin yemek yapabiliyomuBende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir ancaçorba içip biraz beklemeyi planlıyorum. ben ramazanda çok kontrolsüz yiyorum iftarda maalesf az yemek için çok çabalayacağım..
Sağol kaptanım İnşaAllahAfiyet olsun kizlar Allah kabul etsin inşallah
Orası belli olmuyo canim sonradan da anlasilabilir ben kırık ayagimjn üzerinde bir gün dolaştım sonradan anladim dikkat etÇok teşekkür ederim.Sanırım kırık olsa duramam ama hareket ettikçe ağrıyan ağırlarım var canım idare ediyorum
Çok şükür canım.Çok teşekkür ederim.Sanırım kırık olsa duramam ama hareket ettikçe ağrıyan ağırlarım var canım idare ediyorum
Aman olmasın ramazan ramazan akıllı uslu orucumuzu tutalımBir sorun yok inşaallah canım. Eşimin ailesi canım.
O zaman eşine işi bırakacağını soyle ama bırakma blöf yapya alt üst oturunca olmuyo. güzelce konuşuyorum demeye gelmiyor. ne bilim bizim bakmamizi beğenmiyorsaniz işi birakirsin demez mi ben şok... ( hiç bişey demedim ayakta sallamayin dedim sadece ne diyecektim )
eşime dedim ben o halde işi birakayim dedim saçmalama diyor. kreşe vereyim dedim onada razi degil çok üzgünüm bugün. hiç beklemezdim öle sözden.
neyseki gitmiyoruz bu akşam iftara...
Dünürüm bu yaşımın en güzel hediyesi oldun. İyi ki yolumuz kesişti. Dostluğumuz kardeşliğimiz ebedî olsun. Güzel yürekli insanlara rast gelmek büyük lütuf . Allah'ıma şükürler olsun. Sevdiğim insanların arasındayım çok mutluyum.Elhan dünürüm birde burdan kutlayım canım doğum günün kutlu olsun tekrardan her bir sonraki doğum günün bir öncekinden daha mutlu huzurlu geçsin.. hep iyi ol.. kalbin bunu hakediyo canım
@Tostombalakanne evlikil yıldönümünüzü kutlarım canım el ele yaşlanın eşinle inşallah
Abihayatim çok teşekkür ederim canımElhan doğum günün kutlu olsun. Mutlu huzurlu nice yılların oşsun ailenle beraber.
Aman olmasın ramazan ramazan akıllı uslu orucumuzu tutalım
Görümceligin doğası o. (Benim görümcem yok. Ben görümce değilim. )O zaman eşine işi bırakacağını soyle ama bırakma blöf yaptamam babaanne bakar da görümce girmeseydi araya
Çok teşekkür migicim..Elhan abla doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun inş.
@Tostombalakanne evlilik yıl dönümü kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun.
Allah razı olsun canım yaElhan ablacıpımmm musmutlu senelerin olsunnnnnn benden sana izin pastan yiyebilşrsinnnnnn
@Tostombalakanne canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin iz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?