Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2tane tost derken 4dilim ekmekmi yani tatlida olmamis bugun ilk gün bisey demicem

Afiyet olsun canim hem simit hem tostmu
Menulerini düzenle canim acikman normal

Kızlar kaçırdıysam düzeltin ama Elhan abla iki gündür yok sanki..
Kaloricim buradayım bitanem Dün nöbetçiydim gelince vakit bulamadım. Bugün de yoğundu. Bir saat gecikmeli iftar edebildim. Ehliyet sınav görevim vardı . Online oldular. Biz baslarindaydik tabi... Hayırlı Ramazanlar dilerim canım. Sağlıkla yaşayın.

Coook gecmis olsun canim

Afiyet olsun canım hem simit hem tost olmamış
Emziriyorsun öğün sayısını 3 e mi çıkarsan
salata ve yoğurt eklemelisin

Evet canm saat 7 de gelmiş oluyorum o zaman tartılsam olur mu
Saat 7 de hemen bildirimini yapabilirsen sıkıntı olmaz ama gecikirse yetistiremem
Teşekkür ederim canım verdim bugün .sabah kalktım güldüm ama gerçekten bütün kemiklerim ağrıyor . Eteğimi bile zor giydim sabah
Gecmis olsun canim
2 tost derken canım biraz fazla olmus fistik sarma da olmamis
Afiyet olsun canım

Elhan ablacım doğum günün tekrar kutlu olsun nice güzel fit yaşların olsunn inşallah
@Tostombalakanne canım sana eşinle ve ailen ile daha nice güzel sağlıklı yıllar dilerim
Çok teşekkür ederim Aysem Sen de ailenle mutlu mesut yaşa canım Hep beraber fit hatunlar olarak arziendam edelim bebem.

En güzeli kim davulla uyanıyor ki artik

Hoşgeldin Canım .Ben dilek
Hosbuldum canim Ebru bende
2tane tost derken 4dilim ekmekmi yani tatlida olmamis bugun ilk gün bisey demicem
Evet çok oldu Daha dikkatli olacagim ilk günün şeysi kendime hakim olamadim
Saat 7 de hemen bildirimini yapabilirsen sıkıntı olmaz ama gecikirse yetistiremem

Gecmis olsun canim

2 tost derken canım biraz fazla olmus fistik sarma da olmamis

Afiyet olsun canım
Ilk günün seysi ile abarttim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…