Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Yallah şeytan yallah kış kış şeytan kış kış

Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Allah kabul etsin kıslar hepinize afiyet olsun
Amin canm Allah hepimizin tuttugu oruclari kabul etsin insallah ben hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayin anca bildirimlerde etiketlendiklerime yetişebiliyorum
Afiyet olsun canım

Yallah şeytan yallah kış kış şeytan kış kış

Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Allah kabul etsin kıslar hepinize afiyet olsun

Eki Görüntüle 2826635
Evde zuber topları yaptım yarın iftarda yiyeceğim baklava vs yerine en güzeli bence sekerinizi birden hoplatmaz hem :)
Acil tarifffff
Amin canm Allah hepimizin tuttugu oruclari kabul etsin insallah ben hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayin anca bildirimlerde etiketlendiklerime yetişebiliyorum
Olur canım öyle sıkma canını bazen yetişemiyor insan her mesaja yoğun oluyor
Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek kıymalı yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 4 zeytin

Akşam: 2 kepçe yoğurt çorba, taze fasülye salata yoğurtlu kereviz salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
Afiyet olsun canım

Acil tarifffff

Olur canım öyle sıkma canını bazen yetişemiyor insan her mesaja yoğun oluyor

Afiyet olsun canım

Ramazanda evdekiler löpür löpür tatlilari götürürken cildirmamak icin ev yapimi zuber toplari :)

Eki Görüntüle 2826637

Malzemeler -
8 adet hurma
2yk yulaf unu (yulafi bizzztlatin )
1.5 yk kakao
İcerisine fistik ezmesi kullandim siz dileginizi koyabilirsin ( fındık ezmesi vs)
Bulamak icin hindisyan cevizi

Hurmalari 10dk sicak suda bekletip
Yulafi ve kakaoyu ekledikten sonra bizztlatip yoğuruyoruz . Kucuk parçalar koparip içerisine cay kaşığıyla fistik ezmesi ekleyip yuvarlayip hindistan cevizine buluyoruz
:)

Allah bağışlasın. Sana kolay Gelsin.
Eksideyim yarın daha iyi bir eksi umuyorum. İnşallah yüzde 1 olur. . Bir yeşil çay daha içeyim. Teşekkürler canım.
Tuvalete çıkamıyorum dün kayısı çayı içtim tık yok şimdi bidaha içtim. Gece yeşilçay içerim bende umarım bende eksi olurum kıramadım 63 ü bugün yine aynıydım

Kizlar bisey soracagim bu mesajlarınızın altında kilo gosterimi grafiklerin altinda aciklamalar yazıyor hepinizde benimkinde yazmıyor onu nasil yapabilirim ayar falan mi yapilmasi gerekiyor acaba

Tuvalete çıkamıyorum dün kayısı çayı içtim tık yok şimdi bidaha içtim. Gece yeşilçay içerim bende umarım bende eksi olurum kıramadım 63 ü bugün yine aynıydım
Aynisi bende de var bugün ilik suyun icine kayısıkoyup icmeyi denicem umarim yarina faydası olur normalde tuvaletten çıkamayan ben ramazan basindan beri cok zor durumdayim

Aynisi bende de var bugün ilik suyun icine kayısıkoyup icmeyi denicem umarim yarina faydası olur normalde tuvaletten çıkamayan ben ramazan basindan beri cok zor durumdayim
Grafigi yaparken boy baslangic kilo soruyor ya canım onları doldurunca cikiyor

Tamamdir kaptanim 7de mesaim bitiyor. 7den önceki molamda tartılır bildirimimi yaparım. Yuzdelik hesaplama yapmamıza gerek var mi peki sadece burada belirttiginiz gibi yapsak yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…