Amin canm Allah hepimizin tuttugu oruclari kabul etsin insallah ben hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayin anca bildirimlerde etiketlendiklerime yetişebiliyorumAfiyet olsun canım
Yallah şeytan yallah kış kış şeytan kış kış
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Allah kabul etsin kıslar hepinize afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Yallah şeytan yallah kış kış şeytan kış kış
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Allah kabul etsin kıslar hepinize afiyet olsun
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım.
Acil tarifffffEki Görüntüle 2826635
Evde zuber topları yaptım yarın iftarda yiyeceğim baklava vs yerine en güzeli bence sekerinizi birden hoplatmaz hem :)
Olur canım öyle sıkma canını bazen yetişemiyor insan her mesaja yoğun oluyorAmin canm Allah hepimizin tuttugu oruclari kabul etsin insallah ben hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayin anca bildirimlerde etiketlendiklerime yetişebiliyorum
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 2 dilim ekmek kıymalı yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 4 zeytin
Akşam: 2 kepçe yoğurt çorba, taze fasülye salata yoğurtlu kereviz salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
Kabak candir :) sagol canımAha bir kabak daha. Afiyet olsun canım.
Acil tarifffff
Olur canım öyle sıkma canını bazen yetişemiyor insan her mesaja yoğun oluyor
Afiyet olsun canım
Tuvalete çıkamıyorum dün kayısı çayı içtim tık yok şimdi bidaha içtim. Gece yeşilçay içerim bende umarım bende eksi olurum kıramadım 63 ü bugün yine aynıydımAllah bağışlasın. Sana kolay Gelsin.
Eksideyim yarın daha iyi bir eksi umuyorum. İnşallah yüzde 1 olur. . Bir yeşil çay daha içeyim. Teşekkürler canım.
Evet abla hurma yulaf kakodan harc yapip içine fıstık ezmesi . Zuberin her cesidini aldik miniğim cok sevdi evde daha sağlıklısıni yapacağım artık her evde hurma var nasil olsaHurma topumu cnm
Aynisi bende de var bugün ilik suyun icine kayısıkoyup icmeyi denicem umarim yarina faydası olur normalde tuvaletten çıkamayan ben ramazan basindan beri cok zor durumdayimTuvalete çıkamıyorum dün kayısı çayı içtim tık yok şimdi bidaha içtim. Gece yeşilçay içerim bende umarım bende eksi olurum kıramadım 63 ü bugün yine aynıydım
Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek kıymalı yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 4 zeytin
Akşam: 2 kepçe yoğurt çorba, taze fasülye salata yoğurtlu kereviz salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
Grafigi yaparken boy baslangic kilo soruyor ya canım onları doldurunca cikiyorAynisi bende de var bugün ilik suyun icine kayısıkoyup icmeyi denicem umarim yarina faydası olur normalde tuvaletten çıkamayan ben ramazan basindan beri cok zor durumdayim
Aynen ben bugün doyduğumu hissettim.Kabak candir :) sagol canımramazanda detox olmuyor ama en azından en hafif halde geçebilir Perşembe
Tamamdir kaptanimKizlar yarin bildirim yaparken tarti fotografi +not kagidina yazilmis nick ve tarihi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler gecersiz sayilacak...
yarin en son bildirimi 19.00 da olacak sekilde kabul ediyorum daha sonra gelen bildirimleri takip etme sansim yok
Eki Görüntüle 2825851
Not:örnek amacli bu fotoğrafı koyuyorum tarihi dikkate almayın....
16 Nisan
+
Nick
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@sena zeynep
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
T Titizz1
@chikolatagozlum
@askrhpozitif
@madamhd
Hesap detaylarında en altta canım kilo boy.Teşekkür ederim canm
Anladim canm daha hic kilo bildirimim olmadi yarin ilk olacak ya belki ondan sonra hesaplanır yapilmis olur bakalm:)Grafigi yaparken boy baslangic kilo soruyor ya canım onları doldurunca cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?