Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese
Günaydın canım. ara verince nasıl daha iyi zayıflayacaksın, daha çok kilo bile alabilirsin.
Bence kötü olmadı
O zaman sorun yok :)
Gunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...
Günaydın canım inşallah görürsünnn
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım
Günaydın canımm

Kizlar bisey soracagim bu mesajlarınızın altında kilo gosterimi grafiklerin altinda aciklamalar yazıyor hepinizde benimkinde yazmıyor onu nasil yapabilirim ayar falan mi yapilmasi gerekiyor acaba
bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş

Günaydın kizlar hayırlı günler hayırlı cumalar

Geçen hafta 56.9
Bu hafta 56.1
Fark - 800
Yüzde 1.40 Eki Görüntüle 2826732

Kızçeler umarım yarışa bir faydam olur
Tabiki canım maşallah
Günaydın kızlar
Tartıya çıkmadım akşam 5ten sonra tartılacağım
Artı regl olmuşum daha bi hafta vardi regl olmasına rağmen hiç beklemiyordum
Bugün niyetlenmedim

Günaydın kizlar

Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese

Gunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım

Günaydın herkese ben de akşam 5 'te Tartılacağım
Günaydın kızlar

bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş
Hesap detaylarından gir canim en altta başlangıç kilonu yaz

Çünkü yeşil bölümdesiniz..
O Yazılar kırmızı bölümdeyken çıkıyor..

Günaydın canım. ara verince nasıl daha iyi zayıflayacaksın, daha çok kilo bile alabilirsin.

O zaman sorun yok :)

Günaydın canım inşallah görürsünnn

Günaydın canımm
Aynen haklısın ama alıp tekrar vermek istediğimizde çok hızlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…