- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Günaydın canımZipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese
Bence kötü olmadıGünaydın tatlımm
tebrik ederim canımm
çok kötü olmuş
günaydın canımm
Günaydın canım. ara verince nasıl daha iyi zayıflayacaksın, daha çok kilo bile alabilirsin.Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese
O zaman sorun yok :)Bence kötü olmadı
Günaydın canım inşallah görürsünnnGunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...
Günaydın canımmGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım
Gerçekten çok artı gelmişsin.. üzüldüm canım.. haftaya daha iyi olur inşallah.Geçen hafta 74.00
Bugün 75.100
+1.100
Pazartesi ye göre eksiyimm ama 77 ye çıkmıştım
Özür dilerim dikkat ettim ama yuruyusumude hergun yaptım . Daha aybasi bitmedi..
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım..Günaydın herkese ben de akşam 5 'te Tartılacağım
bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boşKizlar bisey soracagim bu mesajlarınızın altında kilo gosterimi grafiklerin altinda aciklamalar yazıyor hepinizde benimkinde yazmıyor onu nasil yapabilirim ayar falan mi yapilmasi gerekiyor acaba
Günaydın kizlar hayırlı günler hayırlı cumalar
Tabiki canım maşallahGeçen hafta 56.9
Bu hafta 56.1
Fark - 800
Yüzde 1.40 Eki Görüntüle 2826732
Kızçeler umarım yarışa bir faydam olur
Günaydın kızlar
Tartıya çıkmadım akşam 5ten sonra tartılacağım
Artı regl olmuşum daha bi hafta vardi regl olmasına rağmen hiç beklemiyordum
Bugün niyetlenmedim
Günaydın kizlar
Zipzip- kaptanım ben biraz ara vermek istiyorum belki o şekil daha iyi zayıflarım çünkü wc sıkıntısı var. Ve hiç spor yapamıyorum müsait olamıyorum
Günaydın herkese
Gunaydin.....mutlu umutlu guzel.bi gun.olsun...bende iftarda kabak mantar sote yedim...inş faydasini gorurum...
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bol eksiler tartımın pili bitmiş bugün alıcam akşam tartılırım
Günaydın kızlarGünaydın herkese ben de akşam 5 'te Tartılacağım
Hesap detaylarından gir canim en altta başlangıç kilonu yazbende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş
Çünkü yeşil bölümdesiniz..bende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş
Aynen haklısın ama alıp tekrar vermek istediğimizde çok hızlı oluyorGünaydın canım. ara verince nasıl daha iyi zayıflayacaksın, daha çok kilo bile alabilirsin.
O zaman sorun yok :)
Günaydın canım inşallah görürsünnn
Günaydın canımm
Demek ki kilo düştükçe yazmıyorÇünkü yeşil bölümdesiniz..
O Yazılar kırmızı bölümdeyken çıkıyor..
Şimdi anladım bend3 diyorum önce bende çıkıyor du niye şimdi çıkmıyorÇünkü yeşil bölümdesiniz..
yazdım tatlım hepsini.Hesap detaylarından gir canim en altta başlangıç kilonu yaz
Ay iyi bişeymiş meğer yazmaması o zaman teşekkür edeirm canımmÇünkü yeşil bölümdesiniz..
eksi gelmişsin ama yinede canım tebrik ederimGeçen cuma 62.35
Bugün 62.10
Fark - 250
Salı gününden beri hiç düşmedi tartı reglim 4.günümdeyim
Zipzip-
Tarih ve not yazmamissin bildirimin gecersizGeçen cuma 62.35
Bugün 62.10
Fark - 250
Salı gününden beri hiç düşmedi tartı reglim 4.günümdeyim
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?