- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Epey sıkmışsın boğazınıBir tek emzirme ile olmuyor canım bogazini tutma farkı diyelim biz ona
Eğer bu hafta sıkı tutarsan senden haftaya çok güzel bir eksi gelir benceKaptanım bu hafta için çok özür dilerim ufak ayrintilara dikkat etmedim . Yürüyüşle atarım sandım . En ufak şeye bile dikkat edicem yani pilav yemedim ama kızartma köfte yedim yada başka yediğim seyler yada slaataya kattigim yağ bile beni artı getirdi en baştan beri. Ben bunları önemsemedim veririm zannettim lütfen grup kapanmasın kendi adıma elimden geleni yapicam bu hafta söz veriyorum yağına tuzuna herşeye ince ayrıntıya kadar dikkat edicem
Çok haklısın canım yukardada yazdığım gibi yürüyüşle yakarım sandım ama ters tepti. Bu hafta çok detaylı dikkat edicem haftaya eksi geleceğime inanıyorum.
Kuzum menümlerim ortada ama bir tek emzirme işe yaramıyor, spor,ne yediğin vücudunu tanımak bunlarda önemliEpey sıkmışsın boğazını
Bence önce artıları eksiye cevirsin o bile yeterEğer bu hafta sıkı tutarsan senden haftaya çok güzel bir eksi gelir bence
Bende emziriyorum alakası yok benceKuzum menümlerim ortada ama bir tek emzirme işe yaramıyor, spor,ne yediğin vücudunu tanımak bunlarda önemli
Bende o çalışmayı yapcm işteBence önce artıları eksiye cevirsin o bile yeter
60 mi oldun şimdi tam istediğim kilo. 65 e de raziyim benim bedenim neye bağlıysa.Daha akşam 7 de tartilcam bakalım ne kadar eksi görucem bu hafta hep öyle oldu
Emziriyosun ama ne yiyosun aralarda agzina ne atiyosunBende emziriyorum alakası yok bence
Sendemi + sinREGL niye geldin başıma
agrilarim arttı. bence çok stres yaptım şu görümce olayina..
hala görüşmüyorum.
işten gelip çocuğu alıp iniyom o kadar. hiç temas kurmadim.
evet dün gece oldum.Sendemi + sin
Valla senin azminden bu takımdaki herkese lazim...muhteşemsin tebrikler
evet dün gece oldum.
3 haftada biregle daha 1 hafta vardir hiç beklemiyordum .
Hayır migi 60 tan 57,4 düştüm60 mi oldun şimdi tam istediğim kilo. 65 e de raziyim benim bedenim neye bağlıysa.
Teşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben birValla senin azminden bu takımdaki herkese lazim...muhteşemsin tebrikler
Diğerlerine haksızlık ediyorsun canım burda azim gösterip emek verip zayıflmayq çalışan bir sürü kişi var herkesin bünyesi farklıdır sonuçtaTeşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben birCordelia ve Chedarice var gördüğüm birde kackaloribu var sende güzel verdin
Ben çaba gostermeyenler için yazdım zaten canım oturduğumuz yerden hiç birşey yapmadan bekleyelim bakalım zayıflayacak miyiz gerçekçi olalımDiğerlerine haksızlık ediyorsun canım burda azim gösterip emek verip zayıflmayq çalışan bir sürü kişi var herkesin bünyesi farklıdır sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?