- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Tarih ve not yazmamissin bildirimin gecersiz
Yeniden fotoğraf cekebilir misin günün tarihi ve nickinle
Yaaaa çok özür dilerim kağıt vardı ama ben foto çekene kadar kız almış hiç dikkat etmedim kaptanım şimdi girdim ve kahvaltı yapmıştım ama yine tartılqbilirim ama artı olur
Tabiki çok sevindim senin adinaAldığımı vermek için uğraştımolmuş mu
57 yi bir de ben görsem. Bravo sana canım.
Şuanda atlicam sanirim biryerdenYaaaa çok özür dilerim kağıt vardı ama ben foto çekene kadar kız almış hiç dikkat etmedim kaptanım şimdi girdim ve kahvaltı yapmıştım ama yine tartılqbilirim ama artı olur
Teşekkür ederim canımın içiTabiki çok sevindim senin adina
Görürsün canım sendeki azimle maşallah57 yi bir de ben görsem. Bravo sana canım.
Maşallah maşallah,emzirme farkı mı
Kaptanım bu hafta için çok özür dilerim ufak ayrintilara dikkat etmedim . Yürüyüşle atarım sandım . En ufak şeye bile dikkat edicem yani pilav yemedim ama kızartma köfte yedim yada başka yediğim seyler yada slaataya kattigim yağ bile beni artı getirdi en baştan beri. Ben bunları önemsemedim veririm zannettim lütfen grup kapanmasın kendi adıma elimden geleni yapicam bu hafta söz veriyorum yağına tuzuna herşeye ince ayrıntıya kadar dikkat edicemModum düşüktü iyice düştü bugun neyse hayirlisi olsun diyelim
Çok haklısın canım yukardada yazdığım gibi yürüyüşle yakarım sandım ama ters tepti. Bu hafta çok detaylı dikkat edicem haftaya eksi geleceğime inanıyorum.Bu menüye göre tabiki artı çıkarsın canım hem kızartma hem mayonezli salata diyet dönemi ne mayonez kullanıyorum ne de kızartma yiyorum yenmez kilo veremezSin yağdan kurtulmaya çalışırken neden kızartma yenir.
Neden bunu bildiğin halde yiyorsun bence de dikkat et diğer hafta yoksa 2 ileri 5 geri gideceksin yapılan herşey çöp olacak.
Haftaya bildirimin ikiye bölünecekYaaaa çok özür dilerim kağıt vardı ama ben foto çekene kadar kız almış hiç dikkat etmedim kaptanım şimdi girdim ve kahvaltı yapmıştım ama yine tartılqbilirim ama artı olur
Süpersin canım tebrik ederim
Bir tek emzirme ile olmuyor canım bogazini tutma farkı diyelim biz onaMaşallah maşallah,emzirme farkı mı
Özele bak canımHaftaya bildirimin ikiye bölünecek
SAlataya yağ tuz koyma diyette kullanılmaz sos hiç koyma.Kaptanım bu hafta için çok özür dilerim ufak ayrintilara dikkat etmedim . Yürüyüşle atarım sandım . En ufak şeye bile dikkat edicem yani pilav yemedim ama kızartma köfte yedim yada başka yediğim seyler yada slaataya kattigim yağ bile beni artı getirdi en baştan beri. Ben bunları önemsemedim veririm zannettim lütfen grup kapanmasın kendi adıma elimden geleni yapicam bu hafta söz veriyorum yağına tuzuna herşeye ince ayrıntıya kadar dikkat edicem
Çok haklısın canım yukardada yazdığım gibi yürüyüşle yakarım sandım ama ters tepti. Bu hafta çok detaylı dikkat edicem haftaya eksi geleceğime inanıyorum.
Evet canım haklısın benim.dikkat etmeidgim seyler var malesef duzelticem bu haftaCok gecmis olsun...ne kadar can sikici bi durum...ins bir seyin yoktur
Terlemeye takilma.. zayiflamanin %80 diyet %20 si spormus...sen beslenme ni gözden gecir mutlaka bi yerlerde hata yapıyorsundur
Tebrikler canımBir tek emzirme ile olmuyor canım bogazini tutma farkı diyelim biz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?