Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaa çok özür dilerim kağıt vardı ama ben foto çekene kadar kız almış hiç dikkat etmedim kaptanım şimdi girdim ve kahvaltı yapmıştım ama yine tartılqbilirim ama artı olur
Şuanda atlicam sanirim biryerden

Modum düşüktü iyice düştü bugun neyse hayirlisi olsun diyelim
Kaptanım bu hafta için çok özür dilerim ufak ayrintilara dikkat etmedim . Yürüyüşle atarım sandım . En ufak şeye bile dikkat edicem yani pilav yemedim ama kızartma köfte yedim yada başka yediğim seyler yada slaataya kattigim yağ bile beni artı getirdi en baştan beri. Ben bunları önemsemedim veririm zannettim lütfen grup kapanmasın kendi adıma elimden geleni yapicam bu hafta söz veriyorum yağına tuzuna herşeye ince ayrıntıya kadar dikkat edicem
Çok haklısın canım yukardada yazdığım gibi yürüyüşle yakarım sandım ama ters tepti. Bu hafta çok detaylı dikkat edicem haftaya eksi geleceğime inanıyorum.

SAlataya yağ tuz koyma diyette kullanılmaz sos hiç koyma.

Cok gecmis olsun...ne kadar can sikici bi durum...ins bir seyin yoktur

Terlemeye takilma.. zayiflamanin %80 diyet %20 si spormus...sen beslenme ni gözden gecir mutlaka bi yerlerde hata yapıyorsundur
Evet canım haklısın benim.dikkat etmeidgim seyler var malesef duzelticem bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…