- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Maşallah kılon çok guzel gorunuyor kesinlikle 69 durmuyosun amaİyi geceler kızlar
İşim bitmedi bugün akşam üzeri tartılabildim pili ancak taktım 69.5 kilom size son halimi atayım Eki Görüntüle 2827533
Bir kaç kilo daha verebilsem keşke
1 sene oldu delicimRahim ameliyatı ne zaman oldun?
Hormonlar çöküşe geçmiyo biliyomda beni çökertiyo bahar evdekileri boğasım geliyo kız öğretmene bile anlatmış annem çok sinirli oluyo kaçacak yer arıyoz diyeVer ver hormonlar çöküşe geçiyor filan hikaye bak annem benden hizli kilo veriyor bahanelere yer yok o ibreler yeşile ulascaak söz verdik
Harika olmuşsun canımmaşallah
41 kere maşallah. İnşallah verirsin. Şimdilik alma yeter.
Sağolun kızlar mutlu etti sözleriniz çok şükür bu kadarını gördüm darısı tüm isteyenlere olsunMaşallah kılon çok guzel gorunuyor kesinlikle 69 durmuyosun ama
Super bence de korusan yeter mezuniyetin hayırlı olsunİyi geceler kızlar
İşim bitmedi bugün akşam üzeri tartılabildim pili ancak taktım 69.5 kilom size son halimi atayım Eki Görüntüle 2827533
Bir kaç kilo daha verebilsem keşke
O yüzden 60 lar falan benim için hayal hem vermem zoro kadarını hemde yakışmaz bana bu halimle bile yüzüm çok zayıf iyice kötü olurum daha fazla verirsem en fazla bir iki kilo dahaMaşallah kılon çok guzel gorunuyor kesinlikle 69 durmuyosun ama
Sağol canımSuper bence de korusan yeter mezuniyetin hayırlı olsun
Tebrikler çiçekler sena zeynep o nasıl yüzdedir
Yildizlar Çiçekler Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia %0.753 @Cedarice %1.128 @gulenyuzumsunsen%0.114 Mefkurem %0.309 @Kmsl Hnd -%0.561 Habinar -%0.133 Fitt_anne %2.390 North River %0.641 bengisu022 %1.604 @Tostombalakanne %0.965 @kackaloribu %0.985 @Penguen %0.952 @Migim %1.471 @Tesnim1989 %0.791 @chikolatagozlum %1.421 @Ytmz %0.558 @askrhpozitif %0 sidelya %2.151 @Tutku44 %0.635 @Elhan %0.159 @Nilay5454 -%1.101 @AhSen_2504 %1.378 @I-cell_84 %0.959 @birazhuzurdu2008-%1.486 @asysss %1.761 @birbeste @Leyl-i-fer %1.044 sardunya1038 %2.284 @sulisim %1.619 @selensu82 %1.406 @sena zeynep %5.167 Yıldızların Ortalamasi :%0.873 Çiçeklerin Ortalamasi :%1.085
Tebrik ediyorum cicekler
@sena zeynep cicekleri iyi kurtardin
Tatlim bu hafta cok dikkat edersen eminim haftaya cok güzel eksi geleceksinBen çok üzgünüm
Ben ben ben azimli bir sıçan degil miyimTeşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben birCordelia ve @Cedarice var gördüğüm birde @kackaloribu var sende güzel verdin
Yaa eksin cok guzel ama nisan yazmiyo kabul edemiyoruz
Bende basta 16 Mart olarak yazmisim sonra dank etti :)Bugün bir terslik var. Bildirimler ya artı ya da geçersiz.
Parayi nereye götürecek acabaAmaan değişik bizim patron. Tek derdi çok çalıştırmak bizi. Risk önemli değil ona göre.
Olur mu öyle kurunun yanında yasi yakmak , tahammül edemeyenin burda ne isi var herkes elestiriue acik olmak zorundaAyyy vallaaa kim naparsa yapsin millet icin kendimizi parcaliyoruz bir ton laf yiyoruz kim ne yicekse yesin birdaha menü yorumu dahi yapmicam
Maşallah çok güzel vermişsin canımEki Görüntüle 2827547
Oruca rağmen 11 bin adım. Yürüyüşe çıktım öğlen. Sabah dersm vardı öğlen yürüyüşe çıktım dönünce sarma dolma yaptım. Sonrasında yine ders.
Bugünün menüsü kaçtı biraz.
Sahur yoğurtlu patlıcan
2 haş yumurta
Biraz yufka ekmek
7 zeytin
1 kuru incir
İftar
Kereviz çorbası
Sarma dolma (saymadım ama kontrollü yedim)
Cacık yeşillik 1.2 çatal kısır
1 lokma ekmek
Ara
5 10 çekirdek
3.5 fındık fıstık yarım kase sütlaç
Kızlar 1 ayda neredeyse 7 kg verdim çok şükür. Bugün bu kadar da hakkım olsun
Canım üzülmen için yazmadım. Çabalamak lazım. Amacımız sağlıklı fit olmak. Bu yüzden takimdayiz. Sen asıl listede değilsin. Takımı etkilemiyorsun. Ama biri zayiflamadigi zaman üzülüyoruz. Hepsi bu. Yoksa herkesin kilosu kendine. Lütfen yanlış anlama beni.
Senin güzel kalbinden öperimKısaca deli de.Diyetisyene haftaya gideceğim. Hedef 71 görmek. Ayrılmayın canım. Kim giderse çok üzülüyorum ben. Verelim şu kiloları.
Geldim ama sen yatiyon :))
Direk 2 den başla 1 çok kolay vakit kaybı madem yapıyorsun aynı süre daha çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?