Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ver ver hormonlar çöküşe geçiyor filan hikaye bak annem benden hizli kilo veriyor bahanelere yer yok o ibreler yeşile ulascaak söz verdik
Hormonlar çöküşe geçmiyo biliyomda beni çökertiyo bahar evdekileri boğasım geliyo kız öğretmene bile anlatmış annem çok sinirli oluyo kaçacak yer arıyoz diye

Maşallah kılon çok guzel gorunuyor kesinlikle 69 durmuyosun ama
O yüzden 60 lar falan benim için hayal hem vermem zoro kadarını hemde yakışmaz bana bu halimle bile yüzüm çok zayıf iyice kötü olurum daha fazla verirsem en fazla bir iki kilo daha

Tebrikler çiçekler sena zeynep o nasıl yüzdedir

Oruca rağmen 11 bin adım. Yürüyüşe çıktım öğlen. Sabah dersm vardı öğlen yürüyüşe çıktım dönünce sarma dolma yaptım. Sonrasında yine ders.

Bugünün menüsü kaçtı biraz.
Sahur yoğurtlu patlıcan
2 haş yumurta
Biraz yufka ekmek
7 zeytin
1 kuru incir
İftar
Kereviz çorbası
Sarma dolma (saymadım ama kontrollü yedim)
Cacık yeşillik 1.2 çatal kısır
1 lokma ekmek

Ara
5 10 çekirdek
3.5 fındık fıstık yarım kase sütlaç

Kızlar 1 ayda neredeyse 7 kg verdim çok şükür. Bugün bu kadar da hakkım olsun

Teşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben bir Cordelia ve @Cedarice var gördüğüm birde @kackaloribu var sende güzel verdin
Ben ben ben azimli bir sıçan degil miyim aglarim bak
Yaa eksin cok guzel ama nisan yazmiyo kabul edemiyoruz

Bugün bir terslik var. Bildirimler ya artı ya da geçersiz.
Bende basta 16 Mart olarak yazmisim sonra dank etti :)
Amaan değişik bizim patron. Tek derdi çok çalıştırmak bizi. Risk önemli değil ona göre.
Parayi nereye götürecek acaba
Ayyy vallaaa kim naparsa yapsin millet icin kendimizi parcaliyoruz bir ton laf yiyoruz kim ne yicekse yesin birdaha menü yorumu dahi yapmicam
Olur mu öyle kurunun yanında yasi yakmak , tahammül edemeyenin burda ne isi var herkes elestiriue acik olmak zorunda

Maşallah çok güzel vermişsin canım afiyet olsun

Kısaca deli de. Diyetisyene haftaya gideceğim. Hedef 71 görmek. Ayrılmayın canım. Kim giderse çok üzülüyorum ben. Verelim şu kiloları.
Senin güzel kalbinden öperim
Mefkurem Zuhal Abla gördüm seni sen neredesin
Geldim ama sen yatiyon :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…