- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canim baklavamiBende menümü yazayım
1parca pide 3 ceri domates 1 salatalık 8 dal roka 2 dilim peynir 1 YK lor bir bardak çay.
( Aslında sahur yapmıştım öğleden sonra regl oldum onun için bozdum)
Öğlen 3 sucuk ve 1 yumurtalı tost bir bardak çay. 3 dilim ev baklavası yedim
Aksam 1 lavaş içinde et durum salata.
Zipzip- E Elif_Eylul
Regl şerefine kutladımAfiyet olsun canim baklavami
Regli oldun sonunda gözün aydin
Sana bisey diyemiyorum bünyen sağolsunRegl şerefine kutladım
Cuma günü gorucez bende bu ara değişik işledi bakalimSana bisey diyemiyorum bünyen sağolsun
2 3 gün yap kolay olduğunu görürsün1 kolaymıbenim vücudum ham hiç spor yapmadımki dün 1i zor yaptım 1-2 gün 1 yapayım alışayım sonra 2 ye geçerim. 2yi nasıl yapıcam 1 kolaysa
Afiyet olsun kaptancımKendi yediğimi yazayim
1kepce kuru fasulye
1tane köfte
2lokma pide
2kasik salata
Afiyet olsun canım aksam baska bisey olmadigi icin boregi es geciyorumİyi akşamlar menümü yazayım
Sahur
2 yumurta ile omlet
1 tost
2 hurma
İftar
1 tabak yeşil mercimek çorbası erişteli
2 kare bitter
1 dl yufka börek
Suyu tamamlarım
Ben yeni başladım canım 2 tane kızım var tedaviye gerek kalmadan oldu bende kendimi inandırmıştım tedavisiz çocuğum olmaz diye hep öyle söyler doktorlar Rabbim çok büyük hiç beklemediğim anda hamile kalmışım.Hayıt tohumu sayesinde hamile kaldım doktorum tüp bebek demişti
Afiyet olsun canımÇocukları uyuttum teravihide kildim geldim...
Sahur
Sucuklu kaşarlı tost ceyrek pide...bunun yarisini yedim oglan aldi elimden...domatesli kasarliya kaldim ceyrekten azdi...
Domates salatalik biber
3 zeytin
Birazda süt kaymağı ole.kuşburnu yedim pideli...
Cok.fazla pide yedim...farkındayım.ama iftarda balik yemistim..dengeledim sanirim..sabah dünden de - ciktim cok.şükür
İftar
3 kucuk taze hurma
1.5 kase salgam çorbası
2 sk enginarli bezelye
3 kasik bulgur pilavı
Salata
1 kasarli.kucuk.pogaca ( komsum tam.iftar saati eicak.sicak getirdi dayanamadım...)
Ara
Biraz leblebi
Chiali incir kayısılı puding...zorla yedim gun.önce yapmistim az daha yemesem bozulcakti...canim hiccc tatli istemiyo.bu aralar...hurma incir yetiyo
Su 2 olur
Spor 49 dk yuruyus...
Ne ise yarıyo canimHayıt tohumu sayesinde hamile kaldım doktorum tüp bebek demişti
Afiyet olsun canımÇocukları uyuttum teravihide kildim geldim...
Sahur
Sucuklu kaşarlı tost ceyrek pide...bunun yarisini yedim oglan aldi elimden...domatesli kasarliya kaldim ceyrekten azdi...
Domates salatalik biber
3 zeytin
Cok.fazla pide yedim...farkındayım.ama iftarda balik yemistim..dengeledim sanirim..sabah dünden de - ciktim cok.şükür
İftar
3 kucuk taze hurma
1.5 kase salgam çorbası
2 sk enginarli bezelye
3 kasik bulgur pilavı
Salata
1 kasarli.kucuk.pogaca ( komsum tam.iftar saati eicak.sicak getirdi dayanamadım...)
Ara
Biraz leblebi
Chiali incir kayısılı puding...zorla yedim gun.önce yapmistim az daha yemesem bozulcakti...canim hiccc tatli istemiyo.bu aralar...hurma incir yetiyo
Su 2 olur
Spor 49 dk yuruyus...
Maşallah canım ben tedavi olmadım bana hiç bir imkan yok dedi biraz özel bir durumdan dolayı ama rabbim ol der oluverir Allah olmayan herkese nasip etsinBen yeni başladım canım 2 tane kızım var tedaviye gerek kalmadan oldu bende kendimi inandırmıştım tedavisiz çocuğum olmaz diye hep öyle söyler doktorlar Rabbim çok büyük hiç beklemediğim anda hamile kalmışım.
Hamile kalamayan kadınlar için tam bir şifa öyle diyim.Ne ise yarıyo canim
Afiyet olsun canımDünkü menm sahur yapmadım
İftar 1 kase mercimek çorbası 2 parça tavuk 3 kaşık nohutlu pirinç pilavı yarım mücver
2 litre su
6100 adım
Bugün sahura kalktım kızımda oruç tutmak istiyorum diyince kaşarlı yumurta 1 parça pide 8 tane zeytin
İftar 1 kase tarhana çorbası 1 tane lahmacun bol salata yedim.
Su daha 1 litre oldu adımda 2000
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyetolsun tatlimBende menümü yazayım
1parca pide 3 ceri domates 1 salatalık 8 dal roka 2 dilim peynir 1 YK lor bir bardak çay.
( Aslında sahur yapmıştım öğleden sonra regl oldum onun için bozdum)
Öğlen 3 sucuk ve 1 yumurtalı tost bir bardak çay. 3 dilim ev baklavası yedim
Aksam 1 lavaş içinde et durum salata.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımİyi akşamlar menümü yazayım
Sahur
2 yumurta ile omlet
1 tost
2 hurma
İftar
1 tabak yeşil mercimek çorbası erişteli
2 kare bitter
1 dl yufka börek
Suyu tamamlarım
Menun baya kalabalık olmuş Afiyet olsun canımÇocukları uyuttum teravihide kildim geldim...
Sahur
Domates salatalik biber
3 zeytin
İftar
3 kucuk taze hurma
1.5 kase salgam çorbası
2 sk enginarli bezelye
3 kasik bulgur pilavı
Salata
Ara
Biraz leblebi
Su 2 olur
Spor 49 dk yuruyus...
Dedim canim acaba menü mu azaldı çok azM MissHayaLet canım aslında menüm azalmadı ama 2 gündür küçük kızımı uyuturken bende yanında uyuyakalıyorum
Uyanınca da yemek saati geçmiş oluyor
Afiyet olsun canımMenümü yazayım kıslar
Sahur 3.50 de
Yarım dilim tost
1.5 yumurta
Salatalık havuç
1 kk köy peyniri
2 kaşık yoğurt
Yeşillik
Iftar 19.55
3 kaşık kıymalı türlü
2 adet lahana sarması
1 kase yoğurt ve salata
1 parca bitter
1.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?