- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sahur/2d.ekmekle karışık tost,2 yk ekşimikli yumurta,1 sb ayran,1 tk pekmez
İftar/4 yk yumurtasız menemen,1 hurma,2 kepçe çorba,2 d.ekmek
Ara/ çay
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Şeker olabilir Cnm içindeDiyette son noktayım efervesan tabletin kalorisini aradim ustune yazmamışlarnette 3 cal yazıyor menuye ek
Afiyet olsun canımİftardan sonra çay yanına bir hurma Mutfak topla çamaşır as katla çocuk uyut vs iftar sonrası pek gelemedim doğrudur
Menüm
Sabah: Bir haşlanmış yumurta üç zeytin bir dilim peynir 1 ÷ 8 pide
Akşam: İki kepçe tarhana çorbası altı kaşık kıymalı bezelye iki kaşık pirinç pilavı salata komposto
O Ankara’da her dairenin doğalgaz saatile bir kağıt koyuyorlar mesela uygulama güzel bence aslında ekstra olarak bina girişlerine de asılsa iyi olurİnş bulaşmaz Cnm, biz de 21 Daireyiz
Aralık ayı gibi 4 kişi vefat etti bizim de hiç bilgimiz yoktu, bn de buna çok şaşırmıştım ama insanlar cahil, halen saklayan çok kişi var
Ezan okunur okunmaz kalkiyorum namaza yoksa yorgunluk basiyo cok zorlaniyorumAfiyet olsun canım
Masallah teravihide kilmissn ben daha oturuyorum
D
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur
7 zeytin incir
2 haş yumurta ile salata
1 hurma
İftar
1 hurma 1.5 kase ayran çorbası
1 tabak sarma dolma
Kavrulmuş ot yeşillik
Ara
1 minik kurabiye
kabak çekirdeği leblebi badem
( toplam 1çay b kadar)
Yöneticinin de yeni haberi olmuş sorsan o da bilmiyormuşHaydaaaaa neden söylemiyolar yoneticeler falan
Topun ucundayiz cidden hayatimiz pamuk ipligine bağlı asansöre biniyor da ben görmesem bulaşmıştı bana belki deAy canım benim çok dikkatli ol inşallah bulaşmadan geçer gider.
Afiyet olsun canım
Yasa gelmeli cidden saklayan ceza yesin niye ben dikkat ederken güvenli evim de bile Rahat değilim artık Yani sokak sokak gezmeye vs gerek yok canlı bomba gibi dibimiz de yasıyorlar da ruhumuz duymuyorİnş bulaşmaz Cnm, biz de 21 Daireyiz
Aralık ayı gibi 4 kişi vefat etti bizim de hiç bilgimiz yoktu, bn de buna çok şaşırmıştım ama insanlar cahil, halen saklayan çok kişi var
Etmiyorlar uyarı yok ikaz yok en son bu apartmanda kavga çıkacak da esimin başı yanmasın diye ses çıkarmıyorum@Tostombalakanne soook oldum...cok.kotu bi durumya...hasta olan insanlar dikkat etmedigi sürece dahada cok canımız sıkılacak...hala isin vahamiyetini anlamayan zir cahil dolu ortalik
Çok üzüldüm canım benim. Umarım size gecmemistirYöneticinin de yeni haberi olmuş sorsan o da bilmiyormuş
Topun ucundayiz cidden hayatimiz pamuk ipligine bağlı asansöre biniyor da ben görmesem bulaşmıştı bana belki de
Yasa gelmeli cidden saklayan ceza yesin niye ben dikkat ederken güvenli evim de bile Rahat değilim artık Yani sokak sokak gezmeye vs gerek yok canlı bomba gibi dibimiz de yasıyorlar da ruhumuz duymuyor
Etmiyorlar uyarı yok ikaz yok en son bu apartmanda kavga çıkacak da esimin başı yanmasın diye ses çıkarmıyorum
Bazen buraya yazıyorum cidden sizi de darlatmak istemem canım ama ben bu pandeminin basindan beri yuksek stresteyim çekiyor muyum bunları bilmiyorum 2.5 haftadır 4 koldan geliyorlar Istanbul çok kötü diyorlardı da gerçekten doğruymuşÇok üzüldüm canım benim. Umarım size gecmemistir
Erkek canım amin cumlemızin evladını bagıslasın ınsallahAman iyi olda. Kız mı erkek mi? Allah bağışlasın.Geçmiş olsun.
Amşn canım benim cumlemızin ınsallahRabbim hayirli evlat olmayi nasip etsin canim
Dayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallahBazen buraya yazıyorum cidden sizi de darlatmak istemem canım ama ben bu pandeminin basindan beri yuksek stresteyim çekiyor muyum bunları bilmiyorum 2.5 haftadır 4 koldan geliyorlar Istanbul çok kötü diyorlardı da gerçekten doğruymuş
evet tadlandirici var ondan merak ettim bendeŞeker olabilir Cnm içinde
Tek risk bu olabilir, genelde vitaminler de var
Birde gece içiyorsun di mi uykunu açar deli dana gibi evde dolaşma
sen hangi Ankarada sin :) saka bir yana bizim komsularda sakladu negatif ciksan bile nefes alamiyorsun belli iste bize de bulaştı geçen gordum yoğun bakimda kalmamis gibi hala maskesiz geziyor bu defada asiya guveniyorlar ki ailelerinden de genc yasli vefat yaşadılar hala umurunda degilO Ankara’da her dairenin doğalgaz saatile bir kağıt koyuyorlar mesela uygulama güzel bence aslında ekstra olarak bina girişlerine de asılsa iyi olur
@Tostombalakanne soook oldum...cok.kotu bi durumya...hasta olan insanlar dikkat etmedigi sürece dahada cok canımız sıkılacak...hala isin vahamiyetini anlamayan zir cahil dolu ortalik
cok gecmis olsun inşallah dayinda şifa bulurDayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallah
inşallah canım kolaylaşır. şuan heryerim ağrıyor. 2-3 gün yapıp 2 ye geçerim teşekkür ederim2 3 gün yap kolay olduğunu görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?