Oruçtan dolayı zamanı şaşırabilir canımGünaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
Bende inşallah yarına tutacağım gelmezseGünaydın canım bende erken oldum bu ay ama bitti şükür yarij nasipse başlıyorum oruca.
Günaydın canım ❤Günaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
İlk günaydın mesajı benden olsun
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın
Günaydınnnnnn. Mutlu güzel pazarlar.
Günaydın kızlar mutlu pazarlar inşallah az saat geçsin temizlik yapacağım erkenden yapmam lazım sonra güzel yapamam belkiGünaydın kizlar
Yok halada aç degilimErkenci kuş. Acıktın mi dün?
Allah zihin açıklığı versin canımDaha sinavlara simdi vakit bulabildim sans dileyin bana kizlar
Yaa ne güzel oruç olmak ama 8 gün tutamayacağımGünaydın canım bende erken oldum bu ay ama bitti şükür yarij nasipse başlıyorum oruca.
Doğrudur canımOruçtan dolayı zamanı şaşırabilir canım
Doğrudur kaptanım mevsimsel de olabilir belki çünkü dün burada kış soğuğu vardı bugün ılık hava çok dengesiz yaGünaydın canım ❤
Diyette olman,hava değişimi,orucda yeme duzeninin degismesi etkiliyor olabilir canim
Günaydın canım ❤
İnşallah canım hala ramazan havasına giremedim oruç tutmayınca girilmiyoBende inşallah yarına tutacağım gelmezse
Evet canım stres sıkıntı hava degisimi bunlar hep etken benimde 7 gün borcum oldu insallah sonundan da yememAllah zihin açıklığı versin canım
Yaa ne güzel oruç olmak ama 8 gün tutamayacağım
Doğrudur canım
Doğrudur kaptanım mevsimsel de olabilir belki çünkü dün burada kış soğuğu vardı bugün ılık hava çok dengesiz ya
Gunaydin canım kolay gelsinGünaydın kızlar mutlu pazarlar inşallah az saat geçsin temizlik yapacağım erkenden yapmam lazım sonra güzel yapamam belki
Kız niye 7 gün olsun yarın tutarsan 6 gün oluyorEvet canım stres sıkıntı hava degisimi bunlar hep etken benimde 7 gün borcum oldu insallah sonundan da yemem
Ya ben bı ihtimal yarinida saydim tam bitecek gibi değil o yüzden yaniKız niye 7 gün olsun yarın tutarsan 6 gün oluyor
AnladımYa ben bı ihtimal yarinida saydim tam bitecek gibi değil o yüzden yani
InsaAllah canım zor olur yoksa 2 defa borçlanmakEvet canım stres sıkıntı hava degisimi bunlar hep etken benimde 7 gün borcum oldu insallah sonundan da yemem
Gunaydin canım ❤Günaydın kizlarakşam erken yattım
Ben 4gün tutmaya basladim cunku gelmiyodu dus aldim tuttum öyle derler bizdeKız niye 7 gün olsun yarın tutarsan 6 gün oluyor
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Nasilsin canim naptinGunaydin canım ❤
Ne yapayim canim dun gece oruca kalktım gece 3 de kalkmasi ne zor yaaNasilsin canim naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?