- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Basladinmi tutmayaNe yapayim canim dun gece oruca kalktım gece 3 de kalkmasi ne zor yaa
Ona ragmen 8 de uyandim yine
Sen nasilsin canim❤❤
Basladim canim biti sonundaBasladinmi tutmaya
Kiz insanin şaftı kayiyo resmen yat kalk
Bende iyiyim anca kalktim
Allah kabul etsin inşallah canimBasladim canim biti sonunda
Yaa evdeyken kalkıyordum da köye geldik geleli hic gece uyanmamistim
Amin canim insallah hepimizinkini kabul etsinAllah kabul etsin inşallah canim
Köyde soguk soba yaniyo gecede kalkinca degisik oldu dime
Kiyamam sanaaa hadi bugun 6gün oldu az kaldiAmin canim insallah hepimizinkini kabul etsin
Yaa bir de ev 2 katli ust katta yatiyoruz alt katta yemek yiyoruz uykulu uykulu hic cekilmiyo
Ayfer dikkat et sende yeni atlattin koroanayi zorlama kendi SakınTakiliyorum canim az cok herkes her hafta eksi gelse super olur zaten
Sahura kalkamadik eşim 1 muz yedi benim sipa onuda yedirmedi annem hastasın bir gun tutma bogazin duzelsin diye baski yapıyordu dua mi etti naptı arkamdan :) ben erteleyip uyumusum esim alarmi kurmayi unutmuş
Tabi tabi planlarin var yürüyüş yapacaksın demi :)!
Cok aradım nette baktım herkes 13cm tabak mama tabağı gibi diyordu geçen a101 de 3 tane kalmis devamini bulamazsam nettekini alacağım düz porselen 13 cm tam diyet tabagi evdekiler 21cm
Bol şans canım
Günaydın canimGünaydın 6.takimin azimli kızları
Daha 24 gün var gecer miKiyamam sanaaa hadi bugun 6gün oldu az kaldi
Gunaydin canım ❤Günaydın 6.takimin azimli kızları
Ciddenmi 1aymi kalacaksınızDaha 24 gün var gecer mi
Eve ne zaman döneceğiz oda belli degil, kardesim dise gidecek babam otobüsle gidip gelirsin diyor :)))
Gunaydin canım ❤
Azimliler tabi şimdi oruca da alıştılar sen bu hafta göre kızlarımızı canım benimGünaydın canimazimlilermi ki
Nerdesin kaptanım sen evde degilmisinizDaha 24 gün var gecer mi
Eve ne zaman döneceğiz oda belli degil, kardesim dise gidecek babam otobüsle gidip gelirsin diyor :)))
Gunaydin canım ❤
Nasıl yani kız anlamadımBen 4gün tutmaya basladim cunku gelmiyodu dus aldim tuttum öyle derler bizde
Insallah 1 aydir canım evde kimsenin isi olmayinca eve gidecek bahanemiz de yokCiddenmi 1aymi kalacaksınız
Carsamba günü köye geldik canim da ne zaman eve döneceğiz belli degilNerdesin kaptanım sen evde degilmisiniz
Yaaa benim regl çok sürmüyor oyuzden mesela 5gün gelmiyo 4gun duş aldim tutmaya basladim orucuNasıl yani kız anlamadım
Anladim canimInsallah 1 aydir canım evde kimsenin isi olmayinca eve gidecek bahanemiz de yok
Carsamba günü köye geldik canim da ne zaman eve döneceğiz belli degil
Hımmmmtamqm canım anladım bende hap kullanırken çok sürmüyor ama hapı bıraktım 1 seneden fazladır kullanmıyorum o yüzden 1 hafta sürüyorYaaa benim regl çok sürmüyor oyuzden mesela 5gün gelmiyo 4gun duş aldim tutmaya basladim orucu
Tadını çıkar cnm Dinlenmeye calisInsallah 1 aydir canım evde kimsenin isi olmayinca eve gidecek bahanemiz de yok
Carsamba günü köye geldik canim da ne zaman eve döneceğiz belli degil
Iyi taraflarina bakmaya calisiyorum artikAnladim canim
Benim spiral varken 10gündü simdi bağlatinca düzenli geliyo az geliyoHımmmmtamqm canım anladım bende hap kullanırken çok sürmüyor ama hapı bıraktım 1 seneden fazladır kullanmıyorum o yüzden 1 hafta sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?