- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
benim nedense hoşuma gitdi öyle olmasıTek yapamadıgim spordur jillian 60kgkende yapamazdim yat kalk hoppidi hoppidi bana göre değil yatacaksan yatacaksin kalkacaksan kalkacaksın
Bol şans.Daha sinavlara simdi vakit bulabildim sans dileyin bana kizlar
Çiçekler yendi canım.Yıldızlar çiçeklerin sonucu ne oldu
İnşallah canım.Dayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallah
Menümm
Sahur03.30
2 rafadan yumurta az beyaz peynir 1 salam 3 siyah zeytin domates salatalık tahin pekmez
İftar19.16
1 üçgen şekilde kesilmiş kilis tavası
1 kase döğmeli ıspanaklı yoğurtlama
1 kepekli ekmek
3 medine hurması
3 çatal bisküvili pasta
Su 3 lt
Spor bugün ayakta çok gezdim topuklarım battı o yüzden yapamadım 2578 adımZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarIyi geceler hanimlar menüm
Sahur 03.00
1 tb tost
1 sekersiz çay
Bol roka
Peynir domates salatalık
3 kayısı 1 incir
Iftar 19.45
1 kepce yesil mercimek çorba
3 tavuk şiş
2 carliston biber
Bol salata
21.00 1 sade turk kahvesi 1 ısırık çikolata
23.00 1 limonlu soda
Spor
15 dk leslie bossted 60 puan
20 dk pilates 120 puan
20 squat 20 puan
30 mekik 30 puan
120 twist 8 puan
Russian twist 30 tane puan kac olur bilmiyorum1 puan diye hesapliyorum siz de degerlendirirseniz iyi olur :)
Toplam 268 puan
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Takiliyorum canim az cok herkes her hafta eksi gelse super olur zaten
Tabiki kuzum sende çok güzel verdin maasallah ben onun için söylemedim hani cordelia bin sporu diğer arkadaşların her hafta eksi geldigi için örnek verdim biraz da gazlamak içinyoksa eksi geldigimizde hepimiz çok güzeliz
Spora bak maşallah devamı da olsun inşallah kendimi kedicikler gibi hissettim
Afiyet olsun canım sporda çok güzel
Hayırlı sahurlar canım
Sahura kalkamadik eşim 1 muz yedi benim sipa onuda yedirmedi annem hastasın bir gun tutma bogazin duzelsin diye baski yapıyordu dua mi etti naptı arkamdan :) ben erteleyip uyumusum esim alarmi kurmayi unutmuşGün içinde nehirle uyumaya calis .yoksa geçmez uykusuz ramazan
Tabi tabi planlarin var yürüyüş yapacaksın demi :)!Bugün hiç modum yok ama geçer, yarışaşım baby, anneme gideceğim için işin kolayama pes etmem bilirsin
Cok aradım nette baktım herkes 13cm tabak mama tabağı gibi diyordu geçen a101 de 3 tane kalmis devamini bulamazsam nettekini alacağım düz porselen 13 cm tam diyet tabagi evdekiler 21cmAbbooooo
Afiyet olsun bnm tabakta bu kadar
Bol şans canımDaha sinavlara simdi vakit bulabildim sans dileyin bana kizlar
Erkenci kuş. Acıktın mi dün?İlk günaydın mesajı benden olsun
Gunaydin canım ❤İlk günaydın mesajı benden olsun
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn. Mutlu güzel pazarlar.
Günaydın canım bende erken oldum bu ay ama bitti şükür yarij nasipse başlıyorum oruca.Günaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?