Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler kızlar. menümü yazıp gidip uyuyayım.
Sahur - yok
İftar- 1 hurma,4yk erişte çorbası, 1patlıcan 1 domates dolması,1 kase yoğurt, 10 siyah üzüm kurusu 6 adet fındık, 1 kare bitter çikolata
3litre su
Spor
Jillian 2/10
20.000 adım
Zipzip-

Rabbim acil şifalar versin canım hepsine insaAllah iyileşir dayin bir an once

inşallah canım kolaylaşır. şuan heryerim ağrıyor. 2-3 gün yapıp 2 ye geçerim teşekkür ederim
Tek yapamadıgim spordur jillian 60kgkende yapamazdim yat kalk hoppidi hoppidi bana göre değil yatacaksan yatacaksin kalkacaksan kalkacaksın

Yarın sabah nehirin sabahtan uyanisini düşünürsen uyursun bence:)
Nehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorum

Nehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorum
Gün içinde nehirle uyumaya calis .yoksa geçmez uykusuz ramazan

Abbooooo
Menu
Sahur
1 dlm tbugday
1 yumurta
3 tel peynir
5 çeri
1/3 demet dereotu
1 bardak kefir

İftar
1 kase mantar corbasi
5yk kabak Eki Görüntüle 2828165 (sonunda kucuk tabak buldum )
Avuc ici kadar pide
Salata

Su: 2lt
Afiyet olsun bnm tabakta bu kadar

Menümm
Sahur03.30
2 rafadan yumurta az beyaz peynir 1 salam 3 siyah zeytin domates salatalık tahin pekmez

İftar19.16
1 üçgen şekilde kesilmiş kilis tavası
1 kase döğmeli ıspanaklı yoğurtlama
1 kepekli ekmek
3 medine hurması
3 çatal bisküvili pasta

Su 3 lt
Spor bugün ayakta çok gezdim topuklarım battı o yüzden yapamadım 2578 adım Zipzip- E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210418-011517_Samsung Health.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…