- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Rabbim acil şifalar versin canım hepsine insaAllah iyileşir dayin bir an onceDayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallah
Tek yapamadıgim spordur jillian 60kgkende yapamazdim yat kalk hoppidi hoppidi bana göre değil yatacaksan yatacaksin kalkacaksan kalkacaksıninşallah canım kolaylaşır. şuan heryerim ağrıyor. 2-3 gün yapıp 2 ye geçerim teşekkür ederim
Sağol canım benimKolay gelsin canımm
Enerjiyide düşürüyor sanki bende isinamamistim:)Tek yapamadıgim spordur jillian 60kgkende yapamazdim yat kalk hoppidi hoppidi bana göre değil yatacaksan yatacaksin kalkacaksan kalkacaksın
Yarın sabah nehirin sabahtan uyanisini düşünürsen uyursun bence:)Herkese iyi uykularaksam üstü uyumusum biraz zombi gibi nnasil uyuyacagim acaba
Slim fit vardi eskiden yapardik dilek hatırladın mi yemin ederim kk da yaşlandıkEnerjiyide düşürüyor sanki bende isinamamistim:)
Çiçekler kazandı malesefYıldızlar çiçeklerin sonucu ne oldu
Nehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorumYarın sabah nehirin sabahtan uyanisini düşünürsen uyursun bence:)
Gün içinde nehirle uyumaya calis .yoksa geçmez uykusuz ramazanNehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorum
Dayınız çabucak iyileşir inş. Allah şifa versinÇiçekler kazandı malesef
Bugün hiç modum yok ama geçer, yarışaşım baby, anneme gideceğim için işin kolay
AbboooooBende menümü yazayım
1parca pide 3 ceri domates 1 salatalık 8 dal roka 2 dilim peynir 1 YK lor bir bardak çay.
( Aslında sahur yapmıştım öğleden sonra regl oldum onun için bozdum)
Öğlen 3 sucuk ve 1 yumurtalı tost bir bardak çay. 3 dilim ev baklavası yedim
Aksam 1 lavaş içinde et durum salata.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun bnm tabakta bu kadarMenu
Sahur
1 dlm tbugday
1 yumurta
3 tel peynir
5 çeri
1/3 demet dereotu
1 bardak kefir
İftar
1 kase mantar corbasi
5yk kabak Eki Görüntüle 2828165 (sonunda kucuk tabak buldum )
Avuc ici kadar pide
Salata
Su: 2lt
12 yi geçtikden sonra yapılan spor bigünemi ysrınamı yazılıyor ?20 dk eva yaptım hem de bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?