Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun kizlar

Köfteler kızartma
Makarna sade idi
Karışıktı kuru yemiş haklısın canım ozmaan sanırım ben karbonhidrat tükettim o yüzden artı geldi malum wc de yok
Sahur yapmazsan canim bu yediklerinle bagirsak neyi bosaltacak...cok az yediğin o yuzden wc yok...sahur yaparsan daha iyi olur
Selam canım iftar sonrası telâşlar. Cay banyo vs. Sende ne var ne yok?
İyiyim canim yaa ayaklarimi uzattin kanepenin tepesine dinlendiriyorum...kömbe yapmissin eline saglik..el açması böreğin tadina bi baska oluyor

Selamlar 2 gündür yoğunluk nedeniyle giremedim kusura bakmayın arkadaşlar
Affedin beni
dünkü menü
Sahur ( oruç tutmadım eşimi yalnız birakmadım sahurda )
Eşim hazirladı
Sucuklu yumurta
Azıcık pide
Krem peynir
Çay
12:00 sütlü kahve su
Karam çikolata
İftar 19:47
1 tabak sebzeli bulgur yemeği
Yogurt
Bugünkü 18.04.2021
Pazar
Sahur ( eşim hazirladı )
Salamlı yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Roka
Çay
Ara: 11:30 altın süt
Su
Akşam 19:48
Nohut yemeği
Dünden kalan sebzeli Burgur yemeği
Salata yoğurt
Su

Geçmiş olsun canım şeker ve ya tansiyonla alakalı olabilir afiyet olsun
Hurmalı cevizli yoğurt nasıl oldu canım Afiyet olsun
Telaşe hiç azalmıyor ki canım hep koşturma hep bir yetişme derdi bitmiyor biz insanoğlunun afiyet olsun canım

Ohh super dinlen bi güzel.
Valla el açması bası dedigin gibi. Bayadır açmamıştım. Esim yarısını bitirdizaten. Kalani da yarın bitirir

İkisi de var şekerim çıktı birden galiba tansiyonum zaten kötü bir olay yaşadım iş yeriyle başım davul He deyip geçmeyi öğrenemedim gitti

Afiyet olsun canım eşini de tebrik ediyorum ne güzel yardımcı olması hemen bir tane

İkisi de var şekerim çıktı birden galiba tansiyonum zaten kötü bir olay yaşadım iş yeriyle başım davul He deyip geçmeyi öğrenemedim gitti
Yaaa boşver milleri canının sağlığından önemli mi bak sağlığın bozulmuş çok üzüldüm canım ilaçların var mı kullansan hemen riskli durum Allah korusun daha kötü olabilirsin yat dinlen kimseyi de düşünme

Selam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 4 top peynir 2 dilim kaşar
Öğlen 15,00
Türk kahvesi
Akşam 19,50
2 kasık mercimek çorbası
Kıvırcık salata
1 hurma
4 köfte yağsız kızartılmış
4 yemek kaşığı güveçte yemek
1 tatlı kaşığı pirinç pilavı
2.5 litre su

Eklentiler

• IMG_20210418_224059.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Doktor yağsız dedi diye yemiyorum aslında yemem gerek doğru diyorsun bi dakine dikkat ederim teşekkür ederim
Evet canım normalde yağsız ama ramazan diye bağırsakları az çalışmasın diye dedim afiyet olsun
Afiyet olsun canım oruç değilsin ama gün inde hiç birşey yememişsin
Gmiş olsun canım

Yok kuzu ya gayet normal afiyet olsun.
Selam citirlar nabersiniz????ben sabahtan beri anca oturduğum icin gecmis yapmadan bi selam.vereyim dedim....
Hoşgeldin canım benimde bebe durmuyor uyutuyorum anca. Sen nasılsın.

Afiyet olsun canım

Biliyosun ramazan benim için bir nimet
Nasıl oluyor o canım...???
3 gündür oruç tutuyorum ay tıp bir patlıyor benim ağzım yatana kadar çalışıyor isyan edecek artık durduramıyorum kendimi...

Gercekten öyle canim guzel kilo veriyorsun

Ben yine meraklardayım kac kilo oldum diye ama tarti yok
Olsun kaptanım azcik tatil yap orda tartısız
Selam kızlar. Börek actim. Biz kömbe deriz. Ispanak yıka, hamur yoğur ac derken pilim bitti. Çok param olsa yardımcılarım olsa keşke
Eline sağlık...
Ahh keşke benim de olsa
Yemek yememek için mıtfapa da gitmiyorum, yazlık kışlık büyük küçük falan ayırdım, evi sildim süpürdüm. Bugunu de atlattık şükür
Aa sen nerdesin canım??
Yazlık kışlık için erken değil mi???

Ben daha onlara başlamadım ama çocukların bütün kıyafetleri yeni alınacak yazlık birşeyleri kalmadı ama baya iş yapmissin bende çamaşır katlamaya devam
O çamaşır hiç bitmiyor ki...
Allah Sağlık versin..
Benim büyük kızdan küçüğe kalıyor kıyafetler..
Oğlumun da baya var hep hediye geldi..
Eve gelmeden hep oğlumun hediyelerini gönderdiler..
Büyük kızıma almam lazım işte ona da iyisini güzelini alıyorum küçük kızım da giyiyor sonra
Çocuklarınkini küçüğü memeden kesince toplu yapıcam, odaları değiştirip onu bekliyorum, Gece de wc banyo, kolidor, misafir odası temizlenip, bavullar hazırlanacak. İyi ki yapılacak işler var.
Nereye gidiyorsun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…