- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Işletme yönetimi canım. Yarim bırakmıştım. Geçemediğim dersler var sürekli,muhasebe, iktisat gibi. Bu kez bitiririm inşallah.Ne okuyorsun canım?
Başarılar Allah kolaylık versin canımIşletme yönetimi canım. Yarim bırakmıştım. Geçemediğim dersler var sürekli,muhasebe, iktisat gibi. Bu kez bitiririm inşallah.
Aslında çok yapmamaya çalıştım yine de kaldı. Neyse çok şükür bitti. Cumaya kadar çok dikkat etmem lazım.1 tabak yediğimde küçük boy tabaktı. Zaten yanında bol ot yedim o beni doyurduDun aksam menunde de 1 tabak yazmissin miktar yazmıyordu
Cok fazla mi yaptin ki bitmedi daha cuma da yemiştin
Selam kızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 4 top peynir 2 dilim kaşar
Öğlen 15,00
Türk kahvesi
Akşam 19,50
2 kasık mercimek çorbası
Kıvırcık salata
1 hurma
4 köfte yağsız kızartılmış
4 yemek kaşığı güveçte yemek
1 tatlı kaşığı pirinç pilavı
2.5 litre su
Herkese hayirli geceler kizlar
Yarinki bildirimleri unutmayalim
Hayırlı akşamlar.
Sahur
1 tane yulaflı krep
2 Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İftar
1 hurma
1 kepçe şehriye çorbası
3 yk Bulgurlu semizotu yemeği
3 yk kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Çayın yanında bir avuç mısır çerezi yedim
1,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Bol şans canım4 sınav iyi geçti.Kaldi 3.
5 aylık canımSilmicem zaten dursun artık bir mayis gelsin bakarım duruma göre...
Yesinler onu annesi kaç aylık oldu???
Ek gıdaya başladınız mı???
Pazar menüm
Sahur/2d.ekmek ,1yk sucukluyumurta,1 sb ayran,1 tk pekmez,1 yk peynir,domates
İftar/2 kepçe çorba,,1 hurma, 1 sb komposto, 2 yuvarlak şebit
Ara/ yeşil çay,yarım portakal
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Iyi geceler kızlar
Afiyet olsun kizlarİyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
7 zeytin 1 incir
dövmeli ayran çorbası
Öğlen 1 tabak kavrulmuş ot
Ara 2 hurma leblebi
Akşam
ayran çorbası taze fasulye
Ara ceviz pestil
Bugün regli olunca orucum bozuldu. Acayip tatlı krizi geliyor. Kendimi zor frenledim. 1 aydır eşim her akşam ceviz pestil yiyor. Bayadr yememiştim. Son kalan pestildi biraz yiyiverdim.benim için bu hafta zor bir hafta hep buralara kadar gelip yukarı çıktım. Bu haftayı çok merak ediyorum.
Allah kolaylık versin canım. Hepsinden geçersiin inşSelam arkadaşlar sinavlarim için mesajlarinoza cok tesekkur ederik dun gece 3 tane girdim az sonrada 1 tane giricem insallah iyi gecer.
Menüm
Sahur 03.20
1 tb tost
1 sekersiz cay
Domates peynir salatalik
Bol roka
Ceviz3 tane 2 tane kayisi 1 incir
Iftar 19.46
1 kepce yesil mercimek corba
1 tane ev yapimi lahmacun
Bol salata
1 hurma
Su 1.5 lt
Spora bugun vakit kalmayacak gibiizin günümde bile oturamadim yerime o kadar bitkin ve yorgunum ki spordan kopmamaya çalışıyorum ama bugun zor.
Bu arada pazartesi tarti bildirimi saat kaca kadar en son
Zipzip- E Elif_Eylul
Amin canm cok sagolun hepinizAllah kolaylık versin canım. Hepsinden geçersiin inş
iyi geceler canım.Bol şans canım
5 aylık canım
Afiyet olsun kizlar
İyi geceler kizlar bende yatıyorum
İnşallah geçersin canım.Işletme yönetimi canım. Yarim bırakmıştım. Geçemediğim dersler var sürekli,muhasebe, iktisat gibi. Bu kez bitiririm inşallah.
Ankaradayım, ama elim değmişken yaptım. Geçen hafta küçük kıyafetlerimi çıkarmıştım denemek için onları öylece koymuştum dolaba. Dolap düzenini tümden değiştirdim. Çok kalın kışlık ve çok büyük yazlıkları hurçladım, anneme götüreceklerimi ayırdım. Yenileri yerleştirdim. Küçük tshirlerimi giyinme odasından dolabıma getirdim falan derken genel bir düzen yaptım.Aa sen nerdesin canım??
Yazlık kışlık için erken değil mi???
Nereye gidiyorsun canım??
Kontrol tartısı oldugu için son saat yoktur diyr düşünüyorum, resim de şart değil.Selam arkadaşlar sinavlarim için mesajlarinoza cok tesekkur ederik dun gece 3 tane girdim az sonrada 1 tane giricem insallah iyi gecer.
Menüm
Sahur 03.20
1 tb tost
1 sekersiz cay
Domates peynir salatalik
Bol roka
Ceviz3 tane 2 tane kayisi 1 incir
Iftar 19.46
1 kepce yesil mercimek corba
1 tane ev yapimi lahmacun
Bol salata
1 hurma
Su 1.5 lt
Spora bugun vakit kalmayacak gibiizin günümde bile oturamadim yerime o kadar bitkin ve yorgunum ki spordan kopmamaya çalışıyorum ama bugun zor.
Bu arada pazartesi tarti bildirimi saat kaca kadar en son
Zipzip- E Elif_Eylul
Sınavlardan bakamıyorum. Hemen diyet kafasına dönmen gerek. Sen takimdasin. Bak ben zaten gram gram gidiyom. Birde direnctemiyim Ramazan mi regli mi bilmem? Bir garibim. Beraber toparlanalim.Ben diyet kafasından baya uzaklaştım, dünya üzerinde yenebilen ne varsa yemek istiyorummmm
Şehirlerarası yasak gelmemis olsaydi benimde köyümüze gidesim vardi aylardir 23 nisani bekledim 3 gün bi hava aliriz diye ama yasaklardan gidemeyecegizAnkaradayım, ama elim değmişken yaptım. Geçen hafta küçük kıyafetlerimi çıkarmıştım denemek için onları öylece koymuştum dolaba. Dolap düzenini tümden değiştirdim. Çok kalın kışlık ve çok büyük yazlıkları hurçladım, anneme götüreceklerimi ayırdım. Yenileri yerleştirdim. Küçük tshirlerimi giyinme odasından dolabıma getirdim falan derken genel bir düzen yaptım.
Boluya, annenin babamın yanına gideceğim 1 hafta, 23 nisan diye aile toplantısı yapacağız inşallah. Çocuklar burda haftada 1 kez dışarı çıkıyorlar çok bunaldılar. Orda ev müstakil bahçe falan değişiklik oluyor.
Menülere bakınca çok yiyiorum hissi geldi bana, çorba içmediğğm için 3.5 aydır, çorba +yemek fazla diye düşünmeye başladım,Sınavlardan bakamıyorum. Hemen diyet kafasına dönmen gerek. Sen takimdasin. Bak ben zaten gram gram gidiyom. Birde direnctemiyim Ramazan mi regli mi bilmem? Bir garibim. Beraber toparlanalim.vazgeçmek yok. Hemen bi şiir yaz. Herşey bir yana, diyet bir yana.
Bu yaz 90 olmayacağız.
Sagol canmKontrol tartısı oldugu için son saat yoktur diyr düşünüyorum, resim de şart değil.
O yüzden ben de erken gidiyorum, eşimi bırakıp inşallah yoldan falan çevirmezlerŞehirlerarası yasak gelmemis olsaydi benimde köyümüze gidesim vardi aylardir 23 nisani bekledim 3 gün bi hava aliriz diye ama yasaklardan gidemeyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?