Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
7 zeytin 1 incir
dövmeli ayran çorbası

Öğlen 1 tabak kavrulmuş ot
Ara 2 hurma leblebi
Akşam
ayran çorbası taze fasulye
Ara ceviz pestil

Bugün regli olunca orucum bozuldu. Acayip tatlı krizi geliyor. Kendimi zor frenledim. 1 aydır eşim her akşam ceviz pestil yiyor. Bayadr yememiştim. Son kalan pestildi biraz yiyiverdim.benim için bu hafta zor bir hafta hep buralara kadar gelip yukarı çıktım. Bu haftayı çok merak ediyorum.

Dun aksam menunde de 1 tabak yazmissin miktar yazmıyordu

Cok fazla mi yaptin ki bitmedi daha cuma da yemiştin
Aslında çok yapmamaya çalıştım yine de kaldı. Neyse çok şükür bitti. Cumaya kadar çok dikkat etmem lazım.1 tabak yediğimde küçük boy tabaktı. Zaten yanında bol ot yedim o beni doyurdu

Herkese hayirli geceler kizlar
Yarinki bildirimleri unutmayalim

4 sınav iyi geçti. Kaldi 3.
Bol şans canım
Silmicem zaten dursun artık bir mayis gelsin bakarım duruma göre...
Yesinler onu annesi kaç aylık oldu???
Ek gıdaya başladınız mı???
5 aylık canım
Menu
Sabah
1 dlm ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
4 çeri

Ara
2 ev yapımı zuber

Aksam
1 kase mantar corbasi
Salata

Su:3 lt spor:30+15dk Leslie boosted Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Chedarice

Iyi geceler kızlar

Afiyet olsun kizlar

İyi geceler kizlar bende yatıyorum

Selam arkadaşlar sinavlarim için mesajlarinoza cok tesekkur ederik dun gece 3 tane girdim az sonrada 1 tane giricem insallah iyi gecer.
Menüm
Sahur 03.20
1 tb tost
1 sekersiz cay
Domates peynir salatalik
Bol roka
Ceviz3 tane 2 tane kayisi 1 incir
Iftar 19.46
1 kepce yesil mercimek corba
1 tane ev yapimi lahmacun
Bol salata
1 hurma
Su 1.5 lt
Spora bugun vakit kalmayacak gibi izin günümde bile oturamadim yerime o kadar bitkin ve yorgunum ki spordan kopmamaya çalışıyorum ama bugun zor.
Bu arada pazartesi tarti bildirimi saat kaca kadar en son
Zipzip- E Elif_Eylul

Allah kolaylık versin canım. Hepsinden geçersiin inş

Aa sen nerdesin canım??
Yazlık kışlık için erken değil mi???

Nereye gidiyorsun canım??
Ankaradayım, ama elim değmişken yaptım. Geçen hafta küçük kıyafetlerimi çıkarmıştım denemek için onları öylece koymuştum dolaba. Dolap düzenini tümden değiştirdim. Çok kalın kışlık ve çok büyük yazlıkları hurçladım, anneme götüreceklerimi ayırdım. Yenileri yerleştirdim. Küçük tshirlerimi giyinme odasından dolabıma getirdim falan derken genel bir düzen yaptım.

Boluya, annenin babamın yanına gideceğim 1 hafta, 23 nisan diye aile toplantısı yapacağız inşallah. Çocuklar burda haftada 1 kez dışarı çıkıyorlar çok bunaldılar. Orda ev müstakil bahçe falan değişiklik oluyor.

Kontrol tartısı oldugu için son saat yoktur diyr düşünüyorum, resim de şart değil.

Ben diyet kafasından baya uzaklaştım, dünya üzerinde yenebilen ne varsa yemek istiyorummmm
Sınavlardan bakamıyorum. Hemen diyet kafasına dönmen gerek. Sen takimdasin. Bak ben zaten gram gram gidiyom. Birde direnctemiyim Ramazan mi regli mi bilmem? Bir garibim. Beraber toparlanalim. vazgeçmek yok. Hemen bi şiir yaz. Herşey bir yana, diyet bir yana.
Bu yaz 90 olmayacağız.

Şehirlerarası yasak gelmemis olsaydi benimde köyümüze gidesim vardi aylardir 23 nisani bekledim 3 gün bi hava aliriz diye ama yasaklardan gidemeyecegiz

Menülere bakınca çok yiyiorum hissi geldi bana, çorba içmediğğm için 3.5 aydır, çorba +yemek fazla diye düşünmeye başladım,
Bugün bi tık daha iyiydim. Yarın dönerim inşallah, enerjim gelir yerine. Bana da sanki bu kilonun altına asla düşemeyeceğim gibi geliyor, hiç düşmediğim için beynim hep öyle söylüyor, artı sıkıldım 3.5 aydır diyette olmaktan gözüm aç ama biliyorum ki işin kolay kısmı zaten buraya kadar olan kısımdı, şimdi daha azimli daha iradeli olmam lazım. Ben gazla çalışıyorum bana gaz verin bana hala kilolu olduğumu hatırlatın

Şehirlerarası yasak gelmemis olsaydi benimde köyümüze gidesim vardi aylardir 23 nisani bekledim 3 gün bi hava aliriz diye ama yasaklardan gidemeyecegiz
O yüzden ben de erken gidiyorum, eşimi bırakıp inşallah yoldan falan çevirmezler

Sinavi bitirdim sporuda az olsa da sıkıştırdim. Temizlik ve adimlarda ekleniyor sanirim spora onlari da ekleyeyim
12 dk pilates 72 puan
20 squat 20 puan
30 mekik 30 puan
1500 adım 45 puan
2 saat temizlik 60 puan
Toplam 227 puan
Zipzip- N Nidsalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…