- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ay evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorumNasıl oluyor o canım...???
3 gündür oruç tutuyorum ay tıp bir patlıyor benim ağzım yatana kadar çalışıyor isyan edecek artıkdurduramıyorum kendimi...
Olsun kaptanım azcik tatil yap orda tartısız
Eline sağlık...
Ahh keşke benim de olsa
Aa sen nerdesin canım??
Yazlık kışlık için erken değil mi???
O çamaşır hiç bitmiyor ki...
Allah Sağlık versin..
Benim büyük kızdan küçüğe kalıyor kıyafetler..
Oğlumun da baya var hep hediye geldi..
Eve gelmeden hep oğlumun hediyelerini gönderdiler..
Büyük kızıma almam lazım işte ona da iyisini güzelini alıyorum küçük kızım da giyiyor sonra
Nereye gidiyorsun canım??
Kalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyorGeçmiş olsun canım şeker ve ya tansiyonla alakalı olabilir afiyet olsun
Hurmalı cevizli yoğurt nasıl oldu canım Afiyet olsun
Telaşe hiç azalmıyor ki canım hep koşturma hep bir yetişme derdi bitmiyor biz insanoğlununafiyet olsun canım
Eline sağlık canım. Darısı diğerlerine. Benimde bitti hepsine girdim. Online sınavı sevdim valla ben.4 sınav iyi geçti.Kaldi 3.
Nisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibiAy evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorum
Ben de.Eline sağlık canım. Darısı diğerlerine. Benimde bitti hepsine girdim. Online sınavı sevdim valla ben.
Inşallah finallaerde online olurda bitiririm okuluBen de.Hadi gözün ve aydın.
Hadi kolay gelsin sana ...4 sınav iyi geçti.Kaldi 3.
Geçmiş olsun ... inşallah sonuçların çok iyi gelirEline sağlık canım. Darısı diğerlerine. Benimde bitti hepsine girdim. Online sınavı sevdim valla ben.
Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklereNisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibi
Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine
Sağol canım.Hadi kolay gelsin sana ...
Allah hemen bildiri bildiriversin
Geçmiş olsun ... inşallah sonuçların çok iyi gelir
Silmicem zaten dursun artık bir mayis gelsin bakarım duruma göre...Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklerebenim bebe durmuyor ki birde
Teşekkür ederim canimmmHadi kolay gelsin sana ...
Allah hemen bildiri bildiriversin
Geçmiş olsun ... inşallah sonuçların çok iyi gelir
Ankara da bozuk.. ısınamadık hala..Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklerebenim bebe durmuyor ki birde
Çok haklısın sahur ihmal etmicem canımSahur yapmazsan canim bu yediklerinle bagirsak neyi bosaltacak...cok az yediğin o yuzden wc yok...sahur yaparsan daha iyi olur
İyiyim canim yaa ayaklarimi uzattin kanepenin tepesine dinlendiriyorum...kömbe yapmissin eline saglik..el açması böreğin tadina bi baska oluyor
Ne okuyorsun canım?Inşallah finallaerde online olurda bitiririm okulu
Valla bilmiyorum spor mu detox mu ama gidenr güle güleÇok iyi incelme olmuşdetokslarin faydası bence
Oo masallah darisi bizeDünden 900 bügunde artı 700 gram daha eksideyim
Kum firtinasi bekleniyor zaten keske silmeseymissinNisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibi
Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine
Kaşlar nasıl oldu kaşlarÇok haklısın sahur ihmal etmicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?