Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorum

Kalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyor

Ay evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorum
Nisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibi
Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine

Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine
Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklere benim bebe durmuyor ki birde

Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklere benim bebe durmuyor ki birde
Silmicem zaten dursun artık bir mayis gelsin bakarım duruma göre...
Yesinler onu annesi kaç aylık oldu???
Ek gıdaya başladınız mı???

Çok haklısın sahur ihmal etmicem canım

Çok iyi incelme olmuş detokslarin faydası bence
Valla bilmiyorum spor mu detox mu ama gidenr güle güle gelmesin bi daha
Dünden 900 bügunde artı 700 gram daha eksideyim
Oo masallah darisi bize
Kum firtinasi bekleniyor zaten keske silmeseymissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…