Menülere bakınca çok yiyiorum hissi geldi bana, çorba içmediğğm için 3.5 aydır, çorba +yemek fazla diye düşünmeye başladım,
Valla şiskosun.Bugün bi tık daha iyiydim. Yarın dönerim inşallah, enerjim gelir yerine. Bana da sanki bu kilonun altına asla düşemeyeceğim gibi geliyor, hiç düşmediğim için beynim hep öyle söylüyor, artı sıkıldım 3.5 aydır diyette olmaktan gözüm açama biliyorum ki işin kolay kısmı zaten buraya kadar olan kısımdı, şimdi daha azimli daha iradeli olmam lazım. Ben gazla çalışıyorum bana gaz verin bana hala kilolu olduğumu hatırlatın
Insallah gidersin canmO yüzden ben de erken gidiyorum, eşimi bırakıp inşallah yoldan falan çevirmezler
Anaa senin boyun da 170. Sen resim atmısmiydin?O yüzden ben de erken gidiyorum, eşimi bırakıp inşallah yoldan falan çevirmezler
Pandeminin başında 1 haftalık diye gidip 10 ay kaldımInsallah gidersin canmbende gidip donememekten korkuyorum şahsen işyerinden gelme kal deme ihtimallerinden
Çoook attımAnaa senin boyun da 170. Sen resim atmısmiydin?
Hele bugun göbeğim bi çıktı, sanki hala 99 kiloyum şoklar içinde baktım, eşim de ne oldu sana 1 günde dedi.Valla şiskosun.Canım işin en zor kısmı ideal kiloya gelince başlayacak. O kiloyu oturtmak lazım. Benim kocaman göbeğim var. Daha çok yolumuz var. Bu bir diyet değil. Bu beynimizde savaş. Hep bir bahane sunuyor. Bi sussada işimize baksak.
Biliyorum mutlaka hatırlamıyorum şuan. Çocuk var mıydı yanında? İlgisiz kaldı falan yazdın mı?Çoook attım
Evet o benimBiliyorum mutlaka hatırlamıyorum şuan. Çocuk var mıydı yanında? İlgisiz kaldı falan yazdın mı?
Ahahah harikasinnPandeminin başında 1 haftalık diye gidip 10 ay kaldım
Afiyet olsun.iyi geceler hanımmlar
yogun haftasonu gecirince gelmek zor oldu gozumden uyku akiyor su an umarim herkes iyidir
cumartesi menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir
sahur :1 haş yumurta salata(maydonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
iftar: 1 hurma ,2 yk pirinc pilavi 4 yk et sote 1 dilim gullac
21.00 2 hurma
su 1.5 lt
spor 30dk temposuz yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
pazar menusu
sahur :1 haş yumurta salata(maydonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
iftar: 1 hurma ,2 yk bulgur pilavı ,3 yk kiymalı taze fasulye , 2 kare bitter ,1 kase cacik 1 kase mantrli tabuk corbasi
su 1 lt insa sahurda dha fazla icerim
spor
bugun sabah 6 dan beri ayaktayım hafta icine buzluga yemekleri ayarladim ,butun evi dipli bucakli sildim aupurdum toz aldim banyo tuvaleti yikadim minik kuzuyu yikadim cok yorucu bir gundu yarin okullar açılıyor
sagol kuzum pek iyi menuler olmadi ama yapacak birsey yok bu haftasonunboyle olduAfiyet olsun.
Afiyet olsuniyi geceler hanımmlar
yogun haftasonu gecirince gelmek zor oldu gozumden uyku akiyor su an umarim herkes iyidir
cumartesi menusu
21.00 2 hurma
su 1.5 lt
pazar menusu
iftar: 1 hurma ,2 yk bulgur pilavı ,3 yk kiymalı taze fasulye , 2 kare bitter ,1 kase cacik 1 kase mantrli tabuk corbasi
spor
bugun sabah 6 dan beri ayaktayım hafta icine buzluga yemekleri ayarladim ,butun evi dipli bucakli sildim aupurdum toz aldim banyo tuvaleti yikadim minik kuzuyu yikadim cok yorucu bir gundu yarin okullar açılıyor
Hayırlı akşamlar.
Sahur
1 tane yulaflı krep
2 Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İftar
1 hurma
1 kepçe şehriye çorbası
3 yk Bulgurlu semizotu yemeği
3 yk kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Çayın yanında bir avuç mısır çerezi yedim
1,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Pazar menüm
Sahur/2d.ekmek ,1yk sucukluyumurta,1 sb ayran,1 tk pekmez,1 yk peynir,domates
İftar/2 kepçe çorba,,1 hurma, 1 sb komposto, 2 yuvarlak şebit
Ara/ yeşil çay,yarım portakal
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
7 zeytin 1 incir
dövmeli ayran çorbası
Öğlen 1 tabak kavrulmuş ot
Ara 2 hurma leblebi
Akşam
ayran çorbası taze fasulye
Ara ceviz pestil
Bugün regli olunca orucum bozuldu. Acayip tatlı krizi geliyor. Kendimi zor frenledim. 1 aydır eşim her akşam ceviz pestil yiyor. Bayadr yememiştim. Son kalan pestildi biraz yiyiverdim.benim için bu hafta zor bir hafta hep buralara kadar gelip yukarı çıktım. Bu haftayı çok merak ediyorum.
Selam arkadaşlar sinavlarim için mesajlarinoza cok tesekkur ederik dun gece 3 tane girdim az sonrada 1 tane giricem insallah iyi gecer.
Menüm
Sahur 03.20
1 tb tost
1 sekersiz cay
Domates peynir salatalik
Bol roka
Ceviz3 tane 2 tane kayisi 1 incir
Iftar 19.46
1 kepce yesil mercimek corba
1 tane ev yapimi lahmacun
Bol salata
1 hurma
Su 1.5 lt
Spora bugun vakit kalmayacak gibiizin günümde bile oturamadim yerime o kadar bitkin ve yorgunum ki spordan kopmamaya çalışıyorum ama bugun zor.
Bu arada pazartesi tarti bildirimi saat kaca kadar en son
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi akşamlar
Sahur - yok
İftar- 4 adet ızgara köfte, 1 küçük haşlanmış patates, 1 kase yoğurt , 3 dilim salatalık turşusu.
1 fincan yeşil çay
3.5 litre su
Spor
20.000 adım
Jillian 3/10
Zipzip-
iyi geceler hanımmlar
cumartesi menusu
21.00 2 hurma
su 1.5 lt
pazar menusu
spor
Afiyet olsun kızlarPazar menüm
Sahur04.00(20 dk kalasıya uyuyakalmışım hemen ne varsa hazırladım aceleyle yedik)
1.5 kepekli ekmek 2 zeytin az peynir yumurta salatası(marullu) domates salatalık tahin pekmez
İftar 19.16
4 kaşık bulgur pilavı(esmer bulgur)
1 kase et haşlama azcıkda etinden yedim
Ayran salata
3 medine hurması
1 muz 2 çilek
02.00 1 kupa moringa çayı
Su 3 lt
Spor 50 squat
15 dk cardio 90 p
20 dk leslie boosted 80 p
50 mekik 50 p
6 dk bölgesel 36 p
2280 adım 60 pZipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?