Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menülere bakınca çok yiyiorum hissi geldi bana, çorba içmediğğm için 3.5 aydır, çorba +yemek fazla diye düşünmeye başladım,
Valla şiskosun. Canım işin en zor kısmı ideal kiloya gelince başlayacak. O kiloyu oturtmak lazım. Benim kocaman göbeğim var. Daha çok yolumuz var. Bu bir diyet değil. Bu beynimizde savaş. Hep bir bahane sunuyor. Bi sussada işimize baksak.

Hele bugun göbeğim bi çıktı, sanki hala 99 kiloyum şoklar içinde baktım, eşim de ne oldu sana 1 günde dedi.
Aboww daha ideale gelecez dee bir de oturtucazzz

iyi geceler hanımmlar
yogun haftasonu gecirince gelmek zor oldu gozumden uyku akiyor su an umarim herkes iyidir

cumartesi menusu

sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir

sahur :1 haş yumurta salata(maydonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar

iftar: 1 hurma ,2 yk pirinc pilavi 4 yk et sote 1 dilim gullac
21.00 2 hurma

su 1.5 lt
spor 30dk temposuz yürüyüş

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

pazar menusu

sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir

sahur :1 haş yumurta salata(maydonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar

iftar: 1 hurma ,2 yk bulgur pilavı ,3 yk kiymalı taze fasulye , 2 kare bitter ,1 kase cacik 1 kase mantrli tabuk corbasi

su 1 lt insa sahurda dha fazla icerim
spor
bugun sabah 6 dan beri ayaktayım hafta icine buzluga yemekleri ayarladim ,butun evi dipli bucakli sildim aupurdum toz aldim banyo tuvaleti yikadim minik kuzuyu yikadim cok yorucu bir gundu yarin okullar açılıyor

Afiyet olsun.

Pazar menüm
Sahur04.00(20 dk kalasıya uyuyakalmışım hemen ne varsa hazırladım aceleyle yedik)
1.5 kepekli ekmek 2 zeytin az peynir yumurta salatası(marullu) domates salatalık tahin pekmez

İftar 19.16
4 kaşık bulgur pilavı(esmer bulgur)
1 kase et haşlama azcıkda etinden yedim
Ayran salata
3 medine hurması
1 muz 2 çilek
02.00 1 kupa moringa çayı
Su 3 lt
Spor 50 squat
15 dk cardio 90 p
20 dk leslie boosted 80 p
50 mekik 50 p
6 dk bölgesel 36 p
2280 adım 60 p Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun

Menu
Sabah
1 dlm ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
4 çeri

Ara
2 ev yapımı zuber

Aksam
1 kase mantar corbasi
Salata

Su:3 lt spor:30+15dk Leslie boosted Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Chedarice

Afiyet olsun kızlar

Günaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm. Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..

Eklentiler

• IMG_20210419_073758.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…