ah ne guzel cumaya 59 olur insaGünaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
harikaaaGünaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve @Elif Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Sagol canim teşekkür ederimharikaaatebrik ederimm
Çok sevindim canım düşmek istedigim.kilolarGünaydın kızlar
İnşallah canım benim inersin ben de diyete 76.2 ile başlamıştımÇok sevindim canım düşmek istedigim.kilolar
Harikasın insan isteyince oluyormuş demekki ama ben ödem oldugunu düşünüyorum çünkü benimki de çok çabuk gittiGünaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve @Elif Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Geçmiş olsun şu nalet korona bitmediPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Cumaya daha güzel olurGünaydın kızlar
Çok az kalmış sende 6 ları görürsün bayramda kessinÇok sevindim canım düşmek istedigim.kilolar
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif değilsinizdirPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
GünaydınGunaydin kizlar
Bende öyle düşünüyorum ama olsun bu bile mutlu etti beni her hafta + ile geliyordumHarikasın insan isteyince oluyormuş demekki ama ben ödem oldugunu düşünüyorum çünkü benimki de çok çabuk gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?