- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Canım geçmiş olsun inşallah cikmazPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Günaydın kaptanimGunaydin kizlar
Umarım canımÇok az kalmış sende 6 ları görürsün bayramda kessin
Çok sevindim adına belkide direnç kilon kırıldı bundan sonra çok daha iyi giderUmarım canım
Cok cok sevindim...2 gun icin harika bi.sonuc tam.gaz devam...tebrikler...Günaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Vavvv harikasın...Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
sizinn patronun bu umarsizligi beni bile deli ediyorya...insan bu kadar mi hafife alir bu illeti...bir sürü kişi var yaninda calisan...el.insaf el insaf....inş sizlerde bi sey cikmazPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Nilay cumadan beri en kcuuk bir kaçamak yapmadim suya yemeğe çok dikkat ettim inslalah dediğin gibidirÇok sevindim adına belkide direnç kilon kırıldı bundan sonra çok daha iyi gider
Sağol canım teşekkürlerCok cok sevindim...2 gun icin harika bi.sonuc tam.gaz devam...tebrikler...
Vavvv harikasın...
sizinn patronun bu umarsizligi beni bile deli ediyorya...insan bu kadar mi hafife alir bu illeti...bir sürü kişi var yaninda calisan...el.insaf el insaf....inş sizlerde bi sey cikmaz
Bende öyle yaptım ama benim de senden farkım yok bu 2 haftadır kabızlık çekiyordum cumaya süper gelirsin su miktarını artır birazNilay cumadan beri en kcuuk bir kaçamak yapmadim suya yemeğe çok dikkat ettim inslalah dediğin gibidir
Geçmiş olsun şu nalet korona bitmediramazan da millet iftara gidiyor yasak felan kimse dinlemiyor
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif değilsinizdir
Canım geçmiş olsun inşallah cikmaz
sağolun kızlar, şükür negatifim.sizinn patronun bu umarsizligi beni bile deli ediyorya...insan bu kadar mi hafife alir bu illeti...bir sürü kişi var yaninda calisan...el.insaf el insaf....inş sizlerde bi sey cikmaz
adetten olabilir canım. ödem çayları iç bolca, iyi gelir.Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz içinreglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Ananasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyimadetten olabilir canım. ödem çayları iç bolca, iyi gelir.
Hatta en son attığı süperdiAnaa senin boyun da 170. Sen resim atmısmiydin?
Tebrikler canım. Be güzel ideal kilona kavuşmuşsunİnşallah canım benim inersin ben de diyete 76.2 ile başlamıştım
Harikasın canımmmm.Günaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?