Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
Çeyrek ekmek tost
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Kk peynir
1 avuc fındık
İftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık patlıcan musakka (patlıcanlar yağsız, fırında pişti, kızartmadim.)
2 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 hurma
1 kuru incir
1 kayısı
2 ceviz
Galiba çok yedim.ceza verirseniz yaparım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım kesmissin bile cezaniMenu
Sahur
1 yumurtadan 1 dlm kasarla omlet
1/2 tam bugday sandwich ekmeği (35g)
1kk peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates corbasi
4yk firin karnabahar
Salata
1 tatlı kaşığı çilek reçeli ile avuc ici kadar pide (bunun cezasını kizimi uyutunca yapacağım )
Spor : 36dk tempolu yürüyüş + 4616 adim Eki Görüntüle 2834342
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
1kk peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates corbasi
4yk firin karnabahar
Salata
1 tatlı kaşığı çilek reçeli ile avuc ici kadar pide (bunun cezasını kizimi uyutunca yapacağım )
Bana bugün çok geldi yediklerim. Gideyim spor yapayımmmm.Bence çok değil, afiyet olsun
aksam sonrası iki meyve olmus bir Yeter bence tarhana 2 dlm ekmek edef 1 dlmde sen yemissin baska cok goremedim benMenüm
Sahur
Çeyrek ekmek tost
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Kk peynir
1 avuc fındık
İftar
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 hurma
1 kuru incir
1 kayısı
2 ceviz
Zipzip- E Elif_Eylul
3000 de sen zipla canım kâr kârdır yapismadan totoya hareket iyidir :)Bana bugün çok geldi yediklerim. Gideyim spor yapayımmmm.
3000 de sen zipla canım kâr kârdır yapismadan totoya hareket iyidir :)
Görünen köy klavuz istemez kaptanım ceza geliyorum diyorAfiyet olsun canım kesmissin bile cezani
Kiz hastalikla verdiğini hemenn alışverirsin allah esirgesin dikkat et emzirmede bitti kafadan 300 cal kaybin var
Evet cuma cok guzeldi ama odulun limitini de almışsın
Corbaya ekmek dograyan bi anneannem kaldi sanıyordumgece nugget ye aksam corbaua ekmek doğra 7 köfte ile 1 kepce bulguru yuvarla mideye yarin tartida ne çıkacaksın bakalim tepende bekliyorum :)
Afiyet olsun canim
Olamam ama olsamda ödül yok sonra arti olurum :)
Ara cok olmus oylen 1.5 süt grubu , 2meyve 1 dlm ekmek yemissin aralsr mümkünse max 200 cal olmak zorunda canim
Afiyet olsun canim , henuz gec degil patlat bir spor
Afiyet olsun canim
Kiz gece gece sirdan mikalorisini ve yağlı mıdır hic bilmiyorum sakatat oldugu icin bence sende 3000 hoppala yap sonuçta listede mezuniyet kovalıyorsun
Afiyet olsun canım
Aslinda sebze ramazanda bağırsak dostu
Afiyetle taze mezun
Bugun pide yetmemissin :) guzel menu afiyet olsun
Tabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaaŞirdan mı?
Afiyet olsun canım. Akşam yemegi fazla gelmedi gozume ama sahur fazla. Hem 2 yumurta hem çeyrek ekmek tost fazla. Bencede sen biraz adimlaMenüm
Sahur
Çeyrek ekmek tost
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Kk peynir
1 avuc fındık
İftar
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 hurma
1 kuru incir
1 kayısı
2 ceviz
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım. Kendi cezanı vermişsin ne guzelİMenu
Sahur
1kk peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates corbasi
4yk firin karnabahar
Salata
Ben baktım 190 kalori mi neydiTabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Yokyaaa ne cezasi ben fazla bisey gormedimTabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Sirdan hic yemedim yiyememde kalorisi nasil kiTabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Olmaz mı kız ceza candır :) yerine koyma metodu korumada uygulanır , yoksa normalde yerine koyma yerinde saydirirTabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Ceza için demedim canım. Ben yiyecek olaylarını takip edemiyorum.Tabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Tövbe aka poka ceza sahurda sirdan yemeseydi 1dilim ekmek yumurta peynir vs 190 kaloriyi gecerdi benceOlmaz mı kız ceza candır :) yerine koyma metodu korumada uygulanır , yoksa normalde yerine koyma yerinde saydirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?