Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar temasli olduğumu ögrendim inşallah yakalanmam....
Aaa kiminle temas ettin hemen bogazin icin gargara yap maskenin tak , varsa evde kekik yagi buhardanliga damlat yoksa kekik kaynat eve yayılsın cocuklara geçmez . Cocuklara Ihlamur ver kendin kekik cayi demle c.d ve cinko vitamini al insallah bulaşmamistir

Kız bizim milli yemeğimizzzzz sen Adana’ya gelince bana gel

Çok güzel yemeklerden mahrum kalıyorsunuz
2.5 yaşındaki kızım da 1 tabak mumbar yer oturur

Teşekkür ederim, yasak olmazsa bayramda geleceğiz inşallah, eşim bu hafta sonu gitti ailesinin yanına, ama yemekleriniz size kalsın ben almıyım bana adana kebap yeter

Teşekkür ederim, yasak olmazsa bayramda geleceğiz inşallah, eşim bu hafta sonu gitti ailesinin yanına, ama yemekleriniz size kalsın ben almıyım bana adana kebap yeter
Yaaaa eşin Adanalı mı

Neresinden

Büyük bir ihtimal yasak olur canım

İnşaallah bulamamıştır o psikoloji de kötu

Șirdanin adını duydum ama hic yememistim..burda sizden öğrendim...mumbar kelle paça kokoreç bayilirim...annanem cok yapardı biz kucukken mumbari...biz kumbar deriz...afiyet olsun Kmsl Hnd
Teşekkür ederim tatlım gerçekten lezzetli oluyor

Sirdan hic yemedim yiyememde kalorisi nasil ki
Ceza verelim mi kizlar ne diyorsa bana uyar :)))
Verme kaptanım
Kızlar temasli olduğumu ögrendim inşallah yakalanmam....
Kotu olmuş canım umarım yoktur sende
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım
Bir yanim ver ver diyor diger yanimda 2.5 aydir kocasini yeni görmüş yazikk vakit gecirsinler diyo
Iyi yanını dinle
Ahhahahhhha kızlar yaaa ne güldüm şırdan paça mumbar candır gerisi heyecandır

Tabiki de kalorili ama sahur ve iftarda dengelediğimi düşündüm

Ayrıca eşim gitti bugün geri
Allah kavuştursun canım

Iyi geceler canım. Geçmiş olsun bende öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…