Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aksam sonrası iki meyve olmus bir Yeter bence tarhana 2 dlm ekmek edef 1 dlmde sen yemissin baska cok goremedim bb

Tabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Sırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda

Ben baktım 190 kalori mi neydi

Yokyaaa ne cezasi ben fazla bisey gormedim

Sirdan hic yemedim yiyememde kalorisi nasil ki
Ceza verelim mi kizlar ne diyorsa bana uyar :)))

Olmaz mı kız ceza candır :) yerine koyma metodu korumada uygulanır , yoksa normalde yerine koyma yerinde saydirir

Ceza için demedim canım. Ben yiyecek olaylarını takip edemiyorum. Kaptanlarımız ceza diyorsa bilemem.

Tövbe aka poka ceza sahurda sirdan yemeseydi 1dilim ekmek yumurta peynir vs 190 kaloriyi gecerdi bence

Sırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda

Bir yanim ver ver diyor diger yanimda 2.5 aydir kocasini yeni görmüş yazikk vakit gecirsinler diyo
Ahhahahhhha kızlar yaaa ne güldüm şırdan paça mumbar candır gerisi heyecandır

Tabiki de kalorili ama sahur ve iftarda dengelediğimi düşündüm

Ayrıca eşim gitti bugün geri

Ahhahahhhha kızlar yaaa ne güldüm şırdan paça mumbar candır gerisi heyecandır

Tabiki de kalorili ama sahur ve iftarda dengelediğimi düşündüm

Ayrıca eşim gitti bugün geri
Afiyet olsun canım
Allah kavuştursun

Bagirsakta degilmis midenin ustu mu neymis neyse afiyet olsun ben hicbir sakatati yiyemedigim icin Ankaralilar bilir gazide kokerecciler vardir 4 yıl orda okuyup bir kere yediremedi arkadaşlarim
Ben de şimdi mideymiş yazacaktım, mumbar bağırsakmış. Ben de yemem kokoreç falan çok güzel kokuyor ama asla. Yediğim tek sakatat ciğer.

Canım 1 dilim elma inceydi 1 parmak kalınlığında çilekte küçüktü muz da yerli muz du en küçüğünü yedim aslında dengeledim zannettim ama haklisin tek meyve ve yoğurt yeterli olurdu dikkat ederim canım mutlaka

Ben de şimdi mideymiş yazacaktım, mumbar bağırsakmış. Ben de yemem kokoreç falan çok güzel kokuyor ama asla. Yediğim tek sakatat ciğer.
Çok güzel yemeklerden mahrum kalıyorsunuz
2.5 yaşındaki kızım da 1 tabak mumbar yer oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…