aksam sonrası iki meyve olmus bir Yeter bence tarhana 2 dlm ekmek edef 1 dlmde sen yemissin baska cok goremedim bb
Sırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurdaTabiki kalorili biliyorum kızlar ama akşamları 1 dilim ekmek hakkımı ve 1 kare bitter çikolata hakkımı Sahurda ki 2 dilim ekmek hakkımı kullanmadım ceza var mıdır yine yaaaa
Bir yanim ver ver diyorSirdan hic yemedim yiyememde kalorisi nasil ki
Ceza verelim mi kizlar ne diyorsa bana uyar :)))
Sirdan hic yemedim ki nedir bilmiyorum sakatat isteTövbe aka poka ceza sahurda sirdan yemeseydi 1dilim ekmek yumurta peynir vs 190 kaloriyi gecerdi bence
Bende yememSırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda
Et mi bagirsak mi aciklik getirelimSırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda
İyi geceler canım.Iyi geceler kizlar
Sirdan hic yemedim ki nedir bilmiyorum sakatat iste
Bana altın verseler yemem. Eşim yedi geçenlerde.Sırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda
Verme verme vermeBir yanim ver ver diyordiger yanimda 2.5 aydir kocasini yeni görmüş yazikk vakit gecirsinler diyo
Bağırsak da o da et değil mi sonuçtaEt mi bagirsak mi aciklik getirelim
Adanaya gittiğimizde masaya koydular 1 tabak şırdan 1 tabak mumbar, dedim bunlar oturacaksa ben kalkıyorumBana altın verseler yemem. Eşim yedi geçenlerde.
Bağırsak da o da et değil mi sonuçta
Ben baktım 190 kalori mi neydi
Yokyaaa ne cezasi ben fazla bisey gormedim
Sirdan hic yemedim yiyememde kalorisi nasil ki
Ceza verelim mi kizlar ne diyorsa bana uyar :)))
Olmaz mı kız ceza candır :) yerine koyma metodu korumada uygulanır , yoksa normalde yerine koyma yerinde saydirir
Ceza için demedim canım. Ben yiyecek olaylarını takip edemiyorum.Kaptanlarımız ceza diyorsa bilemem.
Tövbe aka poka ceza sahurda sirdan yemeseydi 1dilim ekmek yumurta peynir vs 190 kaloriyi gecerdi bence
Sırdanın ne kalorisi olacak? Et ve pirinç. Pirinci zaten dengelemişsin sorun yok bana göre. Ama bana para verseler yemem hele ki sahurda
Ahhahahhhha kızlar yaaa ne güldüm şırdan paça mumbar candır gerisi heyecandırBir yanim ver ver diyordiger yanimda 2.5 aydir kocasini yeni görmüş yazikk vakit gecirsinler diyo
Kız bizim milli yemeğimizzzzz sen Adana’ya gelince bana gelAdanaya gittiğimizde masaya koydular 1 tabak şırdan 1 tabak mumbar, dedim bunlar oturacaksa ben kalkıyorum
Afiyet olsun canımAhhahahhhha kızlar yaaa ne güldüm şırdan paça mumbar candır gerisi heyecandır
Tabiki de kalorili ama sahur ve iftarda dengelediğimi düşündüm
Ayrıca eşim gitti bugün geri
Ben de şimdi mideymiş yazacaktım, mumbar bağırsakmış. Ben de yemem kokoreç falan çok güzel kokuyor ama asla. Yediğim tek sakatat ciğer.Bagirsakta degilmis midenin ustu mu neymis neyse afiyet olsun ben hicbir sakatati yiyemedigim icin Ankaralilar bilir gazide kokerecciler vardir 4 yıl orda okuyup bir kere yediremedi arkadaşlarim
Artı çıkarsam ceza mı varSimdi baktım karatay sirdan kilo verdirir cunku yagli demis bakalimKmsl Hnd yarin eksi cikarsa herkes sirdan yesin
Canım 1 dilim elma inceydi 1 parmak kalınlığında çilekte küçüktü muz da yerli muz du en küçüğünü yedim aslında dengeledim zannettim ama haklisin tek meyve ve yoğurt yeterli olurdu dikkat ederim canım mutlakaKiz hastalikla verdiğini hemenn alışverirsin allah esirgesin dikkat et emzirmede bitti kafadan 300 cal kaybin var
Evet cuma cok guzeldi ama odulun limitini de almışsın
Corbaya ekmek dograyan bi anneannem kaldi sanıyordumgece nugget ye aksam corbaua ekmek doğra 7 köfte ile 1 kepce bulguru yuvarla mideye yarin tartida ne çıkacaksın bakalim tepende bekliyorum :)
Afiyet olsun canim
Olamam ama olsamda ödül yok sonra arti olurum :)
Ara cok olmus oylen 1.5 süt grubu , 2meyve 1 dlm ekmek yemissin aralsr mümkünse max 200 cal olmak zorunda canim
Afiyet olsun canim , henuz gec degil patlat bir spor
Afiyet olsun canim
Kiz gece gece sirdan mikalorisini ve yağlı mıdır hic bilmiyorum sakatat oldugu icin bence sende 3000 hoppala yap sonuçta listede mezuniyet kovalıyorsun
Afiyet olsun canım
Aslinda sebze ramazanda bağırsak dostu
Afiyetle taze mezun
Bugun pide yetmemissin :) guzel menu afiyet olsun
Çok güzel yemeklerden mahrum kalıyorsunuzBen de şimdi mideymiş yazacaktım, mumbar bağırsakmış. Ben de yemem kokoreç falan çok güzel kokuyor ama asla. Yediğim tek sakatat ciğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?