Canım karnen hayırlı olsunSizinleyim cnm, biraz maratonu yavaşlatmaj istedim, bayram sonu hızlanırım, diğet bayrama kadar
Deget işini abartmaTabiki neyse şırdan yemeye devam
Teşekkürler, ben biraz acele ettim mezun olmak için o yüzden kendimi mezun hissetmiyorum yola devam. O 6lar görülecekkCanım karnen hayırlı olsun
Ama durmak yok yola devammmmm
OlmazŞaka ettim beeeee ne var he desen
Tamam tamam
Oldu tabikide misTamam tamam
Akşama mercimek çorbası yapacam unsuz aylardır yemiyorum 1 kase içecem yanına da kahvaltılık hazırlayacağım bugün
Sahura da ananaslı yoğurt yicem
Şimdi oldu mu
Bak nasıl da beğendinOldu tabikide mis
Amaaa ben mercimek çorbasına un koymamki sen koyuyomusun
Begenirim tabikide cumaya ne kaldiki şunun şurasinda ama zaten sen artik mezun olma yolundasin enfazla 2haftaya mezunsun yemeki olasinBak nasıl da beğendin
Yok canım koymam aslında niye öyle belirttim ki anlamadım genelde koyuluyor ya bir de diyetisyen çorbalar unsuz olsun deyince aklım ona gitti herhal
Insallah canm sporlarima geri doneyim benArtiyi eksiye çevirceksin cumaya eminim canim stres yapma
Şalgamim yok ama kayisi bi denicem bakalm insallah faydasi olur canımcanım tuvalet çok etkiliyor. kayısı ile destekle kendini. yada şalgam suyu iç beni tuvalete çıkarıyor seni de çıkarır belki
Aynen canım yok. Yemiyorum ama işte sahur da yapasım gelmiyorBegenirim tabikide cumaya ne kaldiki şunun şurasinda ama zaten sen artik mezun olma yolundasin enfazla 2haftaya mezunsun yemeki olasin
Canım kac ayda ulaştın bu kilona acaba hedefledigim kilolardasin ah bir gorsem su 5li sayilariiicanım tuvalet çok etkiliyor. kayısı ile destekle kendini. yada şalgam suyu iç beni tuvalete çıkarıyor seni de çıkarır belki
Eki Görüntüle 2834832
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 94,00
Bitiş Kilosu (723. Etap) : 77,10
Verilen Toplam Kilo : 16,90
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,98%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,28%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.207
Sevgili Cedarice 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 16,9 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum
Ben de un koymuyorum. Birer avuç bulgur, pirinç koyuyorum. ( Ezo gelin tarzı oluyor bana daha lezzetli geliyor. )Oldu tabikide mis
Amaaa ben mercimek çorbasına un koymamki sen koyuyomusun
Ben şu 3gundur yogurt icine hurma ceviz incir katip yiyorum çok rahatim,saat araligi iftarla saat 12 arasinda 4saat var miden aliyosa öyle yap istersenAynen canım yok. Yemiyorum ama işte sahur da yapasım gelmiyor
Diyetisyenim yemezsen kilo vermen duru diyor
Acaba gece 12 gibi yiyip yatsam bişey olur mu ki
Heee benimkinler yemezler tereyagl sogan salca mercimek nane,kimyonBen de un koymuyorum. Birer avuç bulgur, pirinç koyuyorum. ( Ezo gelin tarzı oluyor bana daha lezzetli geliyor. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?