Öyle deneyeceğimBen şu 3gundur yogurt icine hurma ceviz incir katip yiyorum çok rahatim,saat araligi iftarla saat 12 arasinda 4saat var miden aliyosa öyle yap istersen
Mezuniyyetin hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2834832
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 94,00
Bitiş Kilosu (723. Etap) : 77,10
Verilen Toplam Kilo : 16,90
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,98%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,28%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.207
Sevgili Cedarice 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 16,9 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum
Sende kısa zamanda görürsün canım eminim ki. Azmini görüyorum.Canım kac ayda ulaştın bu kilona acaba hedefledigim kilolardasin ah bir gorsem su 5li sayilariii
bu şekilde bende severim ama bi ben severimBen de un koymuyorum. Birer avuç bulgur, pirinç koyuyorum. ( Ezo gelin tarzı oluyor bana daha lezzetli geliyor. )
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
@Cordeliaa | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
@TekrarDene | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
T Titizz1 | |||||||
| |||||||
@Migim | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ytmz | |||||||
C Chikolata_gozlum | |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
İlk haftalar benimkiler de çok güzel gidiyo rdu şimdi yavaşladı eskisine göreSende kısa zamanda görürsün canım eminim ki. Azmini görüyorum.
Ben tam 2 ay oldu grupta diyete başlayalı. 66 ile buraya başladım ama ondan birkaç gün önce 67 yi de görmüştüm. 7 kilo civarı verdim yani 67 'yi baz alırsam. Benim ilk başladığım haftalar iyi gitti kilom. ama şimdi standart 500 gramlarda veriyorum. Benimde hedefim 55 ama sonra ikinci hedefim olacak; yıllardır görmediğim 51 için.
Ben gördüm ki bananeBunu @Cordeliaa kabul etmez
Eki Görüntüle 2834832
Sevgili Cedarice 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 16,9 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Besamel sos felan yapacaksan sen kendine baska bir yemek yap canımKizlar esim sultan kebabi istedi hanı 1/4 yufkaya etle yapilan bundan yiyebiliyor muyuz? Yoksa baska birsey yapacağım kendime
Ekmek yada pide yerine 1porsiyon yiyebilirsin canimKizlar esim sultan kebabi istedi hanı 1/4 yufkaya etle yapilan bundan yiyebiliyor muyuz? Yoksa baska birsey yapacağım kendime
Besamel koymasin 1dilim kasar koyup yapsin kendineBesamel sos felan yapacaksan sen kendine baska bir yemek yap canım
eline sağlık canımm23 -29 Nisan Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Cordeliaa Chedarice Kmsl Hnd kackaloribu Penguen @Tostombalakanne @TekrarDene bengisu022 North River sidelya sardunya1038 T Titizz1 selensu82 @Migim @I-cell_84 @birazhuzurdu2008 Ni454 Leyl-i-fer Tutku44 @Ytmz C Chikolata_gozlum @Tesnim1989
metabolizmayı hızlandırmamız lazım galibaİlk haftalar benimkiler de çok güzel gidiyo rdu şimdi yavaşladı eskisine göre
canım onun üstü soslu ise diyete uygun değil sanırım ama kaptanlarım daha iyi bilir tabi. dışını yeme içini yeKizlar esim sultan kebabi istedi hanı 1/4 yufkaya etle yapilan bundan yiyebiliyor muyuz? Yoksa baska birsey yapacağım kendime
2 ayda gayet guzel sonuc canm tebrik ederim insallah darisi başımaSende kısa zamanda görürsün canım eminim ki. Azmini görüyorum.
Ben tam 2 ay oldu grupta diyete başlayalı. 66 ile buraya başladım ama ondan birkaç gün önce 67 yi de görmüştüm. 7 kilo civarı verdim yani 67 'yi baz alırsam. Benim ilk başladığım haftalar iyi gitti kilom. ama şimdi standart 500 gramlarda veriyorum. Benimde hedefim 55 ama sonra ikinci hedefim olacak; yıllardır görmediğim 51 için.
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 2834832
Hehhh oldu şincikKızlar bende Diyetisyenle görüştüm iftardan sonra 1 ara öğün kahve yanına bir kare bitter (şekeri dengelemek için)
Saat 12 gibi ananaslı yoğurt yada 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?