Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben şu 3gundur yogurt icine hurma ceviz incir katip yiyorum çok rahatim,saat araligi iftarla saat 12 arasinda 4saat var miden aliyosa öyle yap istersen
Öyle deneyeceğim
Diyetisyene yazdım şimdi bakalım ne diyecek
Hem aralıklı oruç gibi olur aralığı 20/4 olur

Mezuniyyetin hayırlı olsun canım

Canım kac ayda ulaştın bu kilona acaba hedefledigim kilolardasin ah bir gorsem su 5li sayilariii
Sende kısa zamanda görürsün canım eminim ki. Azmini görüyorum.

Ben tam 2 ay oldu grupta diyete başlayalı. 66 ile buraya başladım ama ondan birkaç gün önce 67 yi de görmüştüm. 7 kilo civarı verdim yani 67 'yi baz alırsam. Benim ilk başladığım haftalar iyi gitti kilom. ama şimdi standart 500 gramlarda veriyorum. Benimde hedefim 55 ama sonra ikinci hedefim olacak; yıllardır görmediğim 51 için.

Ben de un koymuyorum. Birer avuç bulgur, pirinç koyuyorum. ( Ezo gelin tarzı oluyor bana daha lezzetli geliyor. )
bu şekilde bende severim ama bi ben severim

eşim salçalı bile yemez mercimeği. oysa ben bekarken annem hep salçalı yapardı mercimek çorbasını. patates soğan atardı.

eşim evde yokken patates soğan atıyorum, salçasız nane karabiber ile pişiriyorum. o gelmeden birde süzgeçten geçiyorum mis gibi yiyor. ama evdeyse içine patates vs attığımı görsün yemez. ona sırf mercimek,yağ,nane karabiber su koy,pişir içsin

İlk haftalar benimkiler de çok güzel gidiyo rdu şimdi yavaşladı eskisine göre

Ben gördüm ki banane
Chedarice canım mezuniyetin hayırlı olsun

Kizlar esim sultan kebabi istedi hanı 1/4 yufkaya etle yapilan bundan yiyebiliyor muyuz? Yoksa baska birsey yapacağım kendime
Ekmek yada pide yerine 1porsiyon yiyebilirsin canim

eline sağlık canımm
İlk haftalar benimkiler de çok güzel gidiyo rdu şimdi yavaşladı eskisine göre
metabolizmayı hızlandırmamız lazım galiba
Kizlar esim sultan kebabi istedi hanı 1/4 yufkaya etle yapilan bundan yiyebiliyor muyuz? Yoksa baska birsey yapacağım kendime
canım onun üstü soslu ise diyete uygun değil sanırım ama kaptanlarım daha iyi bilir tabi. dışını yeme içini ye

2 ayda gayet guzel sonuc canm tebrik ederim insallah darisi başıma bu azimle eminim ilk hedefine de 2.hedefine de kisa zamanda ulaşacaksın canm❤

Tebrik ederim canim

Kızlar bende Diyetisyenle görüştüm iftardan sonra 1 ara öğün kahve yanına bir kare bitter (şekeri dengelemek için)
Saat 12 gibi ananaslı yoğurt yada 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim
Hehhh oldu şincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…