- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Hehh işte bu benim aklım
İNşallah canım. Hepimiz en kısa sürede en güzel şekilde fitleşelimmm aminnn2 ayda gayet guzel sonuc canm tebrik ederim insallah darisi başımabu azimle eminim ilk hedefine de 2.hedefine de kisa zamanda ulaşacaksın canm❤
tebrikler canımm cumaya daha da eksi gelirsin inşallah
Ekside olman güzel canim
Ispanak kavuruyorum kendime simdi yufka almaya giden arkadas henuz gelemedi cocuklardan kacti benceBesamel sos felan yapacaksan sen kendine baska bir yemek yap canım
Eksiyle gelmissin tebrik ederim seni
Besamel koymasin 1dilim kasar koyup yapsin kendine
Bu is sirdana donmeden ıspanağa bağlayalımeline sağlık canımm
metabolizmayı hızlandırmamız lazım galiba
canım onun üstü soslu ise diyete uygun değil sanırım ama kaptanlarım daha iyi bilir tabi. dışını yeme içini ye
Iste benim kafa
Bugun tarti vardi ben daha tartilmadimEksiyle gelmissin tebrik ederim seni
Insallah canimHehh işte bu benim aklım
İNşallah canım. Hepimiz en kısa sürede en güzel şekilde fitleşelimmm aminnn
tebrikler canımm cumaya daha da eksi gelirsin inşallah
Meshur pazartesiGeçen cuma 71,9 kg.
Bugün 72,2 kg.
+300 gram
Annemlere gelip tartıldım.resim çekmedim bu sefer.
Çok geçmiş olsun canım.Fizyoterapistle görüştüm muayene oldum.geldim...dizimde hafif duzeyde incnme varmis...egzersiz verdi...squat yasak dedi..pilates yapacagim kaslari güçlendirmek icin...korono olmasaydi bi emar cektirirdim...ins gerek kalmadan gecer
Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede atlatırsınFizyoterapistle görüştüm muayene oldum.geldim...dizimde hafif duzeyde incnme varmis...egzersiz verdi...squat yasak dedi..pilates yapacagim kaslari güçlendirmek icin...korono olmasaydi bi emar cektirirdim...ins gerek kalmadan gecer
Cumaya kadar biseyler yapıp artiyi atmak lazım .bol su yürüyüş doğru beslenme ile hangi artı dayanirki bizePazrtesi kontrol tartı bildirimim 64.00cuma 63.60di.
Cumaya kadar telafi edecegim insallah
Sporumu cok yapamadim ve tuvalet sorunu sanırım etkiledibu arada niyetli degilim ama bu saatr kaldi bildirimim kusura bakmayin sabah kahvalti yapamadigimdan öğle yemeginden önce tartıldım eksi cikar mi ki diye de olmadi
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsunMerhaba kızlar dün iftar menüm
1 kase kaşarlı domates çorbası 1 şiş köfte domates ve biberde vardı 1 şiş patates 2 kaşık pirinç pilavı domates turşusu yedim birazda.Zipzip-
Cuma 61.2
Bugün 61.5
Fark +300
Harikasın naptın böylede iki günde bu eksi
Regl olmuşdum canım çoğu ödemdir gidenlerin.Harikasın naptın böylede iki günde bu eksi
Cumaya super bir eksi gelicek senden deseneRegl olmuşdum canım çoğu ödemdir gidenlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?