- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
İnşallah canım.Cumaya super bir eksi gelicek senden desene
4ooo attım kaptan 2ooo atarız evvelllahYarin olacaksa 6 binde anlasalim
Gecmis olsun canimFizyoterapistle görüştüm muayene oldum.geldim...dizimde hafif duzeyde incnme varmis...egzersiz verdi...squat yasak dedi..pilates yapacagim kaslari güçlendirmek icin...korono olmasaydi bi emar cektirirdim...ins gerek kalmadan gecer
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar dün iftar menüm
1 kase kaşarlı domates çorbası 1 şiş köfte domates ve biberde vardı 1 şiş patates 2 kaşık pirinç pilavı domates turşusu yedim birazda.Zipzip-
Cuma 61.2
Bugün 61.5
Fark +300
Kiz bune masallah sana tebrik ediyorum
Geçmiş olsun kuzumFizyoterapistle görüştüm muayene oldum.geldim...dizimde hafif duzeyde incnme varmis...egzersiz verdi...squat yasak dedi..pilates yapacagim kaslari güçlendirmek icin...korono olmasaydi bi emar cektirirdim...ins gerek kalmadan gecer
Oh maşallah canım
Cumaya eksi gelicektir canimPazartesi kilom 85.5 sabit
Umudumun son demleri,oldu oldu olmadıCumaya eksi gelicektir canim
Olur inşAllah canim menulerin güzel ilk gunkü gibi degil belkide çok guzel eksiyle geliceksinUmudumun son demleri,oldu oldu olmadı
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım.
Vavvv bu ne...2 gunde harikasin...yaptığın sporlar hemen fark yaratmis
İnş canim sagolGeçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede atlatırsın
Sagol canimGecmis olsun canim
Afiyet olsun canımtursu ödem yapmis sende
Kiz bune masallah sana tebrik ediyorum
Sagol canimGeçmiş olsun kuzum
Oh maşallah canım
Tartı yeri değişti ondan mi acabaGeçen cuma 71,9 kg.
Bugün 72,2 kg.
+300 gram
Annemlere gelip tartıldım.resim çekmedim bu sefer.
Geçmiş olsun canım.Fizyoterapistle görüştüm muayene oldum.geldim...dizimde hafif duzeyde incnme varmis...egzersiz verdi...squat yasak dedi..pilates yapacagim kaslari güçlendirmek icin...korono olmasaydi bi emar cektirirdim...ins gerek kalmadan gecer
Afiyet olsun canım. Domates turşusuna bayilirimMerhaba kızlar dün iftar menüm
1 kase kaşarlı domates çorbası 1 şiş köfte domates ve biberde vardı 1 şiş patates 2 kaşık pirinç pilavı domates turşusu yedim birazda.Zipzip-
Cuma 61.2
Bugün 61.5
Fark +300
Harikasin
Senmisin yoksaAha ben
Halledersin cumaya fazla artin yokCumaya gore +200 var bende de ama sorun değil hallederim suyu az içtim ondan ben biliyorum.
Naptin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?