Bana el at moralim çok bozuk cidden tartı konusundaNaptin sen
2nisanda 82.5 canim neoldu anlat hele
Ilk önce o ekmeği yavasca yere bırak nerde hata yapiyosun onu bulalim olurmuBana el at moralim çok bozuk cidden tartı konusunda
Ekmek yemekten kendimi alamıyorum
Ekmek çok yiyorum. İftarda yemeği de abartıyorum. Dün kuru biber dolması yapmıştım iftarda 10 tane yemişimdir pideyle2nisanda 82.5 canim neoldu anlat hele
Selam canim pilav yapiyorum bende anca hazirliklarSelam kızlar napıyorsunuz? İftar hazırlıkları yapılıyordur sanırım. Bugün misafirim var. Herşey hazır bekliyorum
Bugün ne zaman saat kaçta tartılsam bilemedim çünkü sahuru her zamankinden 1 saat erken ve çok daha hafif yaptım. Normalde 5 gibi tartılıyordum bugün 3te tartıldım. 71.4 çıktım. Cuma 72ydim. İnşaAllah doğrudur.
Kiz sen napiyosun aman AllahimEkmek çok yiyorum. İftarda yemeği de abartıyorum. Dün kuru biber dolması yapmıştım iftarda 10 tane yemişimdir pideyle
Butun artilari atmis eksiyle gelmissin canim demekki ödem olmus sende
Sorma kaptanım çok üzülmüştüm gerçektenButun artilari atmis eksiyle gelmissin canim demekki ödem olmus sende
Ben çok sevindim. Umarım faydası olur gerçekten.Yeni kapanmamiz hayirli olsun arkadaslar
29nisan 17mayis yandik
Bende sevindim canimBen çok sevindim. Umarım faydası olur gerçekten.
Hayırlısı olsun diyelimEki Görüntüle 2834984 19 gün kapanmamız hayırlı olsun kızlar
Hiç yememiş sin canımMenü
Sahur
Çeyrek ekmek tost
5 zeytin
Iftar
3 tane köfte
Bol salata
3 kaşık yoğurt
Suyumu iciyorum. Bitki çayı yaparım.
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Vallahi hiç deme canım esnaflar ne yapacak evde 19 gün boyunca allah yardımcımız olsunHayırlısı olsun diyelimbittik tükendik artık
Valla ben 1 buçuk yıl boyunca bir yere gitmedim kimseyi kabul etmedim dışardan okuyorum ek derslere dahi katılmadım ama bazı insanlar o kadar sorumsuzki bizi ne hale getirdi yani benim çocuğumum psikolojisi ne olck tam arkadaşlaryla oynama çağında şimdi çocuk görse diyolog kuramaz derecede çok üzgünüm keşke bu kadar artmasaydı vakalar....Vallahi hiç deme canım esnaflar ne yapacak evde 19 gün boyunca allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?