Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 2kepce corba yediginde ekmegi yemeseydin olurdu kapuskayi 5 6 kasikta yiyebilirdin
Servis kaşığı
Aslında çorba yerine ekmeği tercih ediyorum ama ramazanda çorbada aranıyo ya

Kesinlikle carsambadan kayisili forma başlıyorum cuma ancak etki ediyor susuzluk etkiliyor işte dün -50g di bugun artı görünce yürü git dedim tartiya ,
Yeşil çay çıkarıyor beni de

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ramazanda kaybolanlar diye afiş bastirsak yeri ,
Ramazanda herkes kayboluyor nedense 3 yıldır boyle
Aslinda ramazanda kilo vermek daha kolay

Yeşil çay çıkarıyor beni de
Bu geceden başlayım hiç içmiyor desem yeri
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Ramazanda herkes kayboluyor nedense 3 yıldır boyle
Aslinda ramazanda kilo vermek daha kolay
Duygusal bosluva giriliyor galiba hele de evdekiler kitliktan çıkmış gibi yerken eltim diyor ki bu adami doyuramiyorum herseyi yiyor bide zayıflıyor bende kilo almışım 1 kere güllaç yedim diye gelde bunalıma girme diyor sanırım çoğu kisi bu kafada

Olabilir ben de eskiden cok yerdim ama midem agriyo fazla yedikce bende özellikle ramazanda yediklerimi azaltiyorum hem doyuyorum hem de rahat ediyorum

Akşam içilen yeşilçay ertesi gün mutlaka gösteriyor kendini,içemeyen limonla sodayla karıştırabilir,yaseminlisi bile var yaprak yeşil çayın,alışılıyor ya

Afiyet olsun canım
Sahur
1 h.yumurta
K.k Beyaz peynir
Yeşil salata

İftar
1 tabak Etli enginar yemeği (yeşil hali)
Yeşil salata
Yarım bardak Kayısı hoşafı susuz

Kirazsapı çayı

Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım çok kalabalık olmuş menun
Selam....18 günlük kapanmamiz hayirli olsun...İnş faydasi olsun son olsun....bu aralar acayip yiyorum.muthis atıştırma huyum hortladi...ne bulursam yiyorum...iyiki oruc tutuyorum dedim...
Hayırlı olsun canım inşallah vakalar düşer
Afiyet olsun canım
Selam kizlar bugünün menüsü sahur yok
İftar 20.02
1 kepçe tarhana çorbası
Salata köfteli patates yemeği
1 litre su
Zipzip- Elif Eylül Cordelia
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kesinlikle carsambadan kayisili forma başlıyorum cuma ancak etki ediyor susuzluk etkiliyor işte dün -50g di bugun artı görünce yürü git dedim tartiya ,
Canım iftarda su ile açınca kayısı ye 3 4 Tan, üstüne tekrar su iç, 5 dakika bekle yemek ye, direk tuvalet yemek sonrası.

Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…